Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: NEUŽSIDARO DURELĖS, AUDI A6 C5, 2003m 120 KW, 2,5 TDI  (Skaityta 4008 kartus)

Neprisijungęs Alezhka

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, Gerb. Forumiečiai,

Klausimas, žiemos sezonu, kai lauke pašala, ryte įsėdu į mašiną ir negaliu uždaryti durų... turiu laikyti geras 5 - 7 minutes, kol kažkas suveikia ir užsidaro. Buvau kažkada servise prapūsti (karštu fenu) lyg ir normaliai viskas buvo, kol nenusiplauti auto...

kokie būtų variantai, pašalinti šį defektą? ir kokia kaina preliminari?

Neprisijungęs tamtadam

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Man lgiai ta pati problema vakar išpuolė, 2 dienas nevažiavau nieko lijo lijo ir pašalo. duris atsipleše gan nesunnkiai o užsidaryt nebeužsidare. ir ta yra problema dregmė.. Kitos durys kur duru spinos mechanizmas ten kur ir uzfiksuoja uzdarant kad neatsidarytu, prišala, nebevaikšto, keleivio pusei pažiūrėjau tesiog dulkes dregmes nera. o mano durų mechanizme daug dregmes nešvarumu. Supurškiau su vd gal 10kartu uždariau atidariau kad prasivaikščiotu nu šiandine ryte problemu nebuvo lengvai atsidare  ir užsidare, taip pat su vd gumas ištryniau. tai tikrai gerai. o 5-7min sakau tai tesiog gal mašina sušyla iš vidaus uždarius duris ir atsileidžia mechanizmas. Patarčiau išsivalyt gerai visus nešvarumus ir supurkšt gerai su tepalu kad prasivaikščiotu tiesa del wd girdejas esu kad nieko gero jis vistiek išsikiria tas medžiagas ssavo ir susiformuoja dregmė, neeilgaamžis, tai kas kelias savaites jei stiprus šalčiai nemanau kad problema papurkšti truputi. Nebent pas tave ne tame bėda kaip pas mane. Bet pabandyk ir tu prasipurkšti gal kitu tepalu kokiu.  :think:

Neprisijungęs Alezhka

• Žiūrėti profilį
Labas, dėkui už atsakymą.

prikabinu foto iš interneto, pažymėjau ar teisingai supratau vietą kurią nupurškei. ar tu nuiminėjai apmušalus visus ir tada valei?
galvoju gal tada verta sumontuoti webasto...

Neprisijungęs Valiekus

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
WD padeda tik tam kartui, skysto tepalo reiketu ipurksti.Jei nepades tada ardyk spyna.

Neprisijungęs Alezhka

• Žiūrėti profilį
Ne tik kad ardžiau bet ir pakeičiau spyną. Lyg prie - 1 -2 buvo viskas gerai. šiandien pašalo ir vėl turėjau važiuoti duris laikydamas :D
gal Vilniuje yra koks meistriukas kur šią problemą tvarko ?