Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Modifikuotas nerudyjancio plieno ismetimas i A6  (Skaityta 5379 kartus)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Modifikuotas nerudyjancio plieno ismetimas i A6
« Topic Start: 2008 Rugpjūčio 10, 18:42:54 »
kadangi pas mane seskej duslintuvas nekokios bukles, tai vietoj jo lopymo ar keitimo i nauja standartini nusprendziau susiinstaliuoti biski sustresni :) visus bakelius noreciau palikti standartinius tik galinius pasikeisti i  mandresnius bei skleidziancius duslesni garsa, bei visa vamzdyna susivirinti is nerudyjancio plieno. tai va dabar klausimas kur rasti geru meistru kurie igyvendintu mano sumanyma?  ?!? gal kas jau daretes toki mini projektuka ir galite ka parekomenduoti? gerai butu rasti tokiais darbais uzsiimancius zmones Siauliuose, bet tiks ir kiti miestai  (h)
o gal isviso neapsimoka gamintis ismetima is nerudyjancio plieno, o det standartini tik pakeiciant galinius bakelius? :V  ?!?
pasidalinkite mintimis  ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Rugpjūčio 10, 18:58:14 »
Tavo vietoje ir bakelių man pakaktų. Kažką panašaus ant savo ex a6 dariau, tik bakelių nekeičiau, o pjoviau bamperį ir dėjau allroudinius antgalius. Vaizdas pasikeitė į gerąją pusę. Kiek surantu, pas tave irgi du bakeliai, bei irgi nėra skylių antgaliams, tad jei reiks info, kaip išpjauti idealiai bamperį - kreipkis. ;)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Rugpjūčio 10, 19:28:04 »
as tia manyciau atwirksciai :) tai bakelius gereu keist o stangas palikt org...

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Rugpjūčio 10, 20:56:55 »
Tavo vietoje ir bakelių man pakaktų. Kažką panašaus ant savo ex a6 dariau, tik bakelių nekeičiau, o pjoviau bamperį ir dėjau allroudinius antgalius. Vaizdas pasikeitė į gerąją pusę. Kiek surantu, pas tave irgi du bakeliai, bei irgi nėra skylių antgaliams, tad jei reiks info, kaip išpjauti idealiai bamperį - kreipkis. ;)
as vien antgaliais nepasitenkinsiu ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Rugpjūčio 10, 20:59:46 »
sakai originalus vamzdis geriau nei naujas nerudyjancio plieno? o bakelius man siaip ar taip reikia keisti, nes is 5 esamu tik galiniai du geros bukles.... beje katalizai ispjauti ir ivirinti du rezonatoriai kiauri kaip reciai.... tuos irgi teks keisti :)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Rugpjūčio 10, 21:29:13 »
o kuom org wamzdziai blogi? jie kaip tik geresni, paskaiciuotas diametras kad ismetimas butu toks koks turi but neper alsiwas ne per daug uzslopintas.. na nebent kaisi i toky pat diametra.. bet man atrodo bus bereikalingai pinigai y bala :) nuo wamzdzio efekto nebus, tik grozis, kurio galima sakyt niekas nemato na ir nerudys (kazkiektai).. o siep ir org nera tokei jau rudyjantys,,, gereu ta wiena pakeist kuri pasudyjus yra, ispjaut ir pakeist...

p.s slimai as turiu wamdziu raitytu, alkunems berods 60mm diametro.. dar gal koks metras yra su 5-6 alkunem :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Rugpjūčio 11, 08:15:38 »
Slimai - ar tu tą mašiną žadi 10metų turėti, kad tau tokių vamzdžių reikia?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Rugpjūčio 11, 18:50:44 »
Slimai - ar tu tą mašiną žadi 10metų turėti, kad tau tokių vamzdžių reikia?
jus visiskai teisus (+) (+) (+) (+) (+) :D :D :D :D :D  bent jau artimiausius 5 metus tai tikrai ;)
tai ar galite pasiulyti kokiu geru meistru ar paciam pradet ieskotis savo nuoziura? (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs suomis

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Rugpjūčio 11, 19:39:06 »
pabandyk cvirkos gatvej (nr neatsimenu,salia aibes parduotuves) nuosavam name,yra iskaba,Algis ten butent dusliarkem uzsiima.turetum sutart

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Rugpjūčio 11, 20:17:29 »
pabandyk cvirkos gatvej (nr neatsimenu,salia aibes parduotuves) nuosavam name,yra iskaba,Algis ten butent dusliarkem uzsiima.turetum sutart
sita zinau, kad nelabai man jis ispudi paliko.... pora kartu teko lankytis, bet jo darba tik patenkinamu ivertinciau :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Kriugerizz

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
Priimciau siuo patarimus is ponaicio, nes planuose nusimato tokie darbeliai. Nezinau ar paciam imtis ar geriau meistram i rankas atiduoti, tode tikrai idomu isgirsti kas ir kaip. . . ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Viskas išties labai paprasta, tereikia viską skrupulingai daryti ir neskubant.
Aš viską per pusdienį pasidariau. Nupoviau antgalius orginalius, apardžiau plastmasines apsaugas aplink tuos antgalius. Tada apsibrėžiau formas, su bulgarke apipjausčiau, o tada jau dailinau su specialiu šlifavimo diskeliu, kad neiškandžioti pernelyg daug. Ir viskas, privirino man juos ir baigta. Jei reiks specifinės info, su kokiais įrankiais pjaustoma, tai padarysiu foto ;)

Neprisijungęs Kriugerizz

• Žiūrėti profilį
Na tai as panasiai viska ir isivaizdavau. . .Bet gal netycia visos eigos foto turi, ar bent jau kaip galiausiai viskas atrodo? I klausimas dar, ar buferi nuiminejai ar viskas nera sudetinga ir su uzdetu?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na tai as panasiai viska ir isivaizdavau. . .Bet gal netycia visos eigos foto turi, ar bent jau kaip galiausiai viskas atrodo? I klausimas dar, ar buferi nuiminejai ar viskas nera sudetinga ir su uzdetu?

Viską ant mainos dariau, apie nuėmimą net negalvojau. Foto yra kažkur mano auto temoje ;)

Neprisijungęs Kriugerizz

• Žiūrėti profilį
Dekui, paieskosiu foto. . . ;)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
as pradziai apvalias skyles su freza issipjoviau, o paskui platinau su mazu pjukleliu tiek kiek reikejo. pabaigai su svitriniu popierium apdailinau pakrascius ir viskas. darbo gerom trim valandoms uzteko.
1.4Tdi
328Ci

todasas

• Svečias
sakai originalus vamzdis geriau nei naujas nerudyjancio plieno? o bakelius man siaip ar taip reikia keisti, nes is 5 esamu tik galiniai du geros bukles.... beje katalizai ispjauti ir ivirinti du rezonatoriai kiauri kaip reciai.... tuos irgi teks keisti :)

Slimai, pas mane ir katalizai ispjauti, ir del to turiu probelmu su zondais ir t.t.
Ka darei??
Paaiskink, pleace

todasas

• Svečias
Slimai, pas mane ir katalizai ispjauti, ir del to turiu problemu su zondais, ir tt.
Paaiskink ka daryt,
Pleace

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Slimai, pas mane ir katalizai ispjauti, ir del to turiu problemu su zondais, ir tt.
Paaiskink ka daryt,
Pleace
pas mane jokių bėdų su lambdom pakolkas nėra  ff :)
1.4Tdi
328Ci

todasas

• Svečias
O keli zondai stovi? Pas mane 99, 2.8 quatro  amerikonas. Yra du prieki ir du gale. Neissivaizduoju kaip juos apgaut, o deti naujus katalizus, brangoka.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
O keli zondai stovi? Pas mane 99, 2.8 quatro  amerikonas. Yra du prieki ir du gale. Neissivaizduoju kaip juos apgaut, o deti naujus katalizus, brangoka.
pas mane europinė, tai manau tik du ir tėra ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs rimvis911

• Įrašai: 357
    • Žiūrėti profilį
as irgi galvojau kazka daryt. kadangi mano ne quattro tai pas mane bakelis tik vienoj pusej. galvojau det 2 bakelius, pripjaut buferi, bet nzn. katalizatoriai jau ispjauti. susidesiu gale 2 kiaurus bakelius tai bijau kad baubs kai karve, o tokiai masinai tas nelabai ziuretusi Oo) butu idomu isgirst toki varianta dirbant.
slimai tavo kaip yra? vietoj katalizatoriu rezonansiniai, vidurinis originalus, o gale 2 sportiniai? ar kaip? (v)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
as irgi galvojau kazka daryt. kadangi mano ne quattro tai pas mane bakelis tik vienoj pusej. galvojau det 2 bakelius, pripjaut buferi, bet nzn. katalizatoriai jau ispjauti. susidesiu gale 2 kiaurus bakelius tai bijau kad baubs kai karve, o tokiai masinai tas nelabai ziuretusi Oo) butu idomu isgirst toki varianta dirbant.
slimai tavo kaip yra? vietoj katalizatoriu rezonansiniai, vidurinis originalus, o gale 2 sportiniai? ar kaip? (v)
vietoj katalizatorių stovi du rezonatoriai, o paskui viskas originalu tik duslintuvų antgaliai privirinti (h) žadėjau abu galinius bakelius keisti į kažką mandresnio, bet gerai, kad susilaikiau, nes garsas dabar labai malonus, nei per daug nei per mažai ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs rimvis911

• Įrašai: 357
    • Žiūrėti profilį
vietoj katalizatorių stovi du rezonatoriai, o paskui viskas originalu tik duslintuvų antgaliai privirinti (h) žadėjau abu galinius bakelius keisti į kažką mandresnio, bet gerai, kad susilaikiau, nes garsas dabar labai malonus, nei per daug nei per mažai ;)
mmmm.. pas mane tas pats. prieki rezonansiniai, o visa kita originalas, bet garso nera jokio :f o uzvirinciau gale sportinius tai jauciu baubs ne tas zodis :V

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
jum tie sportiniai limuzine?  :D nepankuokit  :D