Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: langu izoliacija  (Skaityta 2304 kartus)

Neprisijungęs bimbam

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
langu izoliacija
« Topic Start: 2011 Kovo 22, 17:08:37 »
sveiki (h)
a6 01' , kai vazineju uz mieste, tai man visai nepatinka tas triuksmas... zinoma, jisai atsiranda virs 100km/h, ir taip atrodo kartais kad kazkur tas oras gerokai praeina..(nors langai uzdaryti) ir kaip atrodo, masinoje viskas kaip ir gerai.. ziurejau langu, praktiskai pralaidumas minimum. tai as nesuprantu.. ar taip turetu buti, ar cia kazkas jau yra negerai.. triuksmas pastovus, yra vejo ar nera...  :V

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
Re: langu izoliacija
« Atsakymas #1: 2011 Kovo 22, 17:22:45 »
sveiki (h)
a6 01' , kai vazineju uz mieste, tai man visai nepatinka tas triuksmas... zinoma, jisai atsiranda virs 100km/h, ir taip atrodo kartais kad kazkur tas oras gerokai praeina..(nors langai uzdaryti) ir kaip atrodo, masinoje viskas kaip ir gerai.. ziurejau langu, praktiskai pralaidumas minimum. tai as nesuprantu.. ar taip turetu buti, ar cia kazkas jau yra negerai.. triuksmas pastovus, yra vejo ar nera...  :V

Gal tiesiog dureles prastai sureguliuotos ir kur nors pro duru rema pucia veja. Jei vanduo niekur nesikaupia, tai stiklai hermetiski turetu buti. Vaziuojant 100km\h tas triuksmas turi padideti, nes vistik pasipriesinimas vejui sudaromas, o ir motoriukas aukstesniais sukiais dirba, nei po miesta malantis. Is motoro triuksmas gali girdetis per ugniasiene, o vejas pro visas duris, bagazines dangti.

Neprisijungęs audrius3585

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Kovo 22, 19:22:50 »
Jo as "isbandziau " 3 skirtingas A6 ir visose oro garsas prie didesnio greicio ,man nepatinko.To kituose modeliuose tikrai taip nera.

Neprisijungęs bimbam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Kovo 22, 20:05:35 »
nea, varyklis svariai dirba. tikrai ne nuo jo. vandens susikaupimu nera. 8:8 dureles? hm... o kaip jos gali buti blogai sureguliuoti? nes nlb supratau :V
gal cia rimtai, tik C5 taip yra?? nes tikrai nemalonu vaziuoti... iseistis viena- muzika. :-]
p.s gali buti nuo to, kad pas mane nuo priekinio stiklo, ten apaciojo jo, kur yra plastmaske tokia prideta prie stiklo(vandeniui nubegt ir t.t) ji nera man priklijuota tvirtai? ar cia nieko bendro? nes jau nzn i ka cia galima nustummti ta nepatoguma... ?!?

Neprisijungęs justys

• Įrašai: 195
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Kovo 23, 04:19:09 »
nezinau pas mane bent jau tikrai vaziuojant ir 100 ar 200 km/h nesigirdi jokio vejo kad pro sali kur pustu :)

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Kovo 23, 08:21:45 »
sniokscia ir pas mane, bet.. labai jau tylei viskas ten, daugiausia garso sukelia veidrodziai, kazkaip vejas ju nemegsta :))) ps. jei avantas tai del to viso turio garsas didesnis nei sedane bus

Neprisijungęs Mietinis

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Kovo 23, 13:37:08 »
Tikrai tai ne visu C5 tai problema, pas mane nieko panasaus nera. Gali buti, kaip kolega minejo, nesandarios durys, gumos susidevejusios ir panasiai, arba auto po smugio deformuota, is to gaunas didesni tarpai...

Neprisijungęs Nerijus

• Įrašai: 727
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Kovo 23, 13:46:54 »
Tikrai tai ne visu C5 tai problema, pas mane nieko panasaus nera. Gali buti, kaip kolega minejo, nesandarios durys, gumos susidevejusios ir panasiai, arba auto po smugio deformuota, is to gaunas didesni tarpai...

pritariu Mietinis,jokio garso sniokstimo tikrai nejauciu (vairuoju universala,cia kazkas minejo,kad tipo dar labiau turetu girdetis sniokstimas),paprasciausiai manau,kad labiausiai tiketinas variantas durys is vyriu susedusios,to pasekoje ir atsiranda tarpas pro kuri skverbiasi vejas

Neprisijungęs bimbam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Kovo 23, 15:29:53 »
nea.. pas mane sedanas..
girdisi neblogai.. ypac vat sian kai vaziavau vel gi... is prekio kazkaip.. kartais buna ir is isores..(vairuotojo puseje gal kazkiek maziau..)

bet vistiek aciu visiems  ;)

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Kovo 23, 16:54:28 »
girdisi ir pas mane sedane kazkoks lengvas sniokstimas, daugiau keleivio puseje, taciau oro lyg ir niekur neprapucia, as tai linkes galvoti, kad cia veidrodeliu kalte..

Neprisijungęs audrius3585

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Kovo 23, 18:16:50 »
butent keleivio puse daug daugiau,ir sakau ne 1 masinai taip

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Kovo 24, 17:50:03 »
pas mane oro šniokštimas padidėdavo tik pasiekus 200km/h greitį :) o šiaip tai proto ribose tas garsas būdavo :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Kovo 24, 22:12:57 »
ne veltui faceliftui stiklus pastorino :)