Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kuo skiriasi A6 c5 pirma ir A6 c5 facelift ?  (Skaityta 2473 kartus)

Neprisijungęs AlachAkbar

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Kuo skiriasi A6 c5 pirma ir A6 c5 facelift ?
« Topic Start: 2015 Rugsėjo 17, 17:40:58 »
Nu ten aisku suprantu del lempu, kad pursktukai kiti, turbina. Bet idomu, kuo dar? Vaziuokle identiska? Kompletacijos geresnes? Gal pirmam modeli, nebuna kokiu xenonu apiplovimo, sildomu sedyniu, ar autopiloto ar dar ko?  Norisi facelifta nusipirkt, bet kad labai jau kainas laiko.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Skiriasi išvaizda. Varikliu kitokiu turejo. Komplektacija nepriklause nuo metu. Ne FL galejo but pilnesne uz fl ir atvirksciai. Cia kaip uzsake jau. Vaziuokle mane papildys bet zinau kad pas fl aliumines stoikes prieky.

Neprisijungęs AlachAkbar

• Žiūrėti profilį
Tai isvaizda, neskaitant lempu tai nematau kuo ten daugiau skiriasi. nu tas maziausiai aisku rupi. bet va jei kas del vaziuokles ka pasakytu, ar skiriasi ir jei skiriasi i geraja puse ar ne, tai butu gerai. :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Taspats praktiskai. Nu aisku nuo variklio skirsis stabdziai nors kartais motorai vienodi stabdziai skirtingi. Nu kaip tu sakai lempos man pvz fl graziau, atrodo kas cia tik lempos ir bamperiai, bet man tai graziau. P.s. pats vairuoju ne fl :D

Neprisijungęs AlachAkbar

• Žiūrėti profilį
koks variklis? mechanika? :D daug vaziuokle tvarkes ar kazka kito? kaimynas turi, nuejau pasiklausinet kaip kas, galvoju kaip is zmogaus gausiu naudingos info, tai tas nusokes nuo realybes, duju vid 8l rija, 2.4motoras, per 4m viena sarnyra pakeites, nori 4k bla bla bla, uzknisa toki sviaguliai :D :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Jei mašina tikrai super gyva gal ir verta tų 4k :) vaziuokle nzn as keiciau bet tik tam kad keist, kad nereiktu landziot po savaites, kai dejo coilus,bet orginali irgi buvo be garsu. Eksplotuojama kozna dien kartais gan nemazai km, patenkintas. Motoras 1,9 svarbu eko :) atsukciau laika imciau arba 2,8 142 duja.

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
Galiu savo A6 4,2q parduoti jei nori. Turėsi hibridą tarp prefl ir fl (gamykliškai) (+)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Nu jei isvaizda daug nesudaro realiai gal geriau imti pre fl, ten mygtukai nesitrina :D

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Nu jei isvaizda daug nesudaro realiai gal geriau imti pre fl, ten mygtukai nesitrina :D

(y) :bedantis:

Neprisijungęs AlachAkbar

• Žiūrėti profilį
 :D galvos lauzymas cia tos masinos ieskojimas. buvau uzsiciklines ant a4 b6 paieskos, kol nepasedejau joje ir nepamaciau ant kiek ten anksta :D

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
o vaziuokle visa restauruojat,ar keiciant naujei?kiek mazdaug restauravimas tokiai vaziuoklei kainuoja?kaip ir kolega minejo ziurinejau a4 b6,bet pasirode labai anksta,nors isvaizda jos ir gera.Dabar ziurineju a6 fl 1.8,1.8t,2l ir bandau atsirinkti kuris variklis geresnis ir kuo skiriasi varikliai 1.8 92kw ir 2l 96kw ir kuris geresnis.Kiek pastebejau tai pas 2l lyg atskirai babinos eina ant pypkiu,gal dar kuo skiriasi ir kuris geresnis.Ar pas visas fl jau buna ESP?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugsėjo 22, 11:33:33 sukūrė vytiokx »

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
o vaziuokle visa restauruojat,ar keiciant naujei?kiek mazdaug restauravimas tokiai vaziuoklei kainuoja?kaip ir kolega minejo ziurinejau a4 b6,bet pasirode labai anksta,nors isvaizda jos ir gera.Dabar ziurineju a6 fl 1.8,1.8t,2l ir bandau atsirinkti kuris variklis geresnis ir kuo skiriasi varikliai 1.8 92kw ir 2l 96kw ir kuris geresnis.Kiek pastebejau tai pas 2l lyg atskirai babinos eina ant pypkiu,gal dar kuo skiriasi ir kuris geresnis.Ar pas visas fl jau buna ESP?
Is isvardintu asmeniskai imciau tik 1.8T, kuris su protingom kuro sanaudom mieste turi visai smagia dinamiką (8-)

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
Is isvardintu asmeniskai imciau tik 1.8T, kuris su protingom kuro sanaudom mieste turi visai smagia dinamiką (8-)
tai va,kad vis ir pagalvoju apie ta 1.8t,kitu kaip 2.4 ir galingeaniu neziuriu,nes daugiau vazines drauge,o as pats vazineju su 2.8.o kazkokiu didesniu skirtumu yra pas 1.8 ir 1.8t apart turbinos ir kas jai prikauso?

Neprisijungęs wildman

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
A6 1.8TQ truksta galios. nors pas mane 132kW bet ji vangoka, arba reik nemažiau 3k apsukas laikyti tai dar vaziuoja. Nors uzdujinus ji trasoje 9-10 o mieste apie 13-15 suvalgo.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
A6 1.8TQ truksta galios. nors pas mane 132kW bet ji vangoka, arba reik nemažiau 3k apsukas laikyti tai dar vaziuoja. Nors uzdujinus ji trasoje 9-10 o mieste apie 13-15 suvalgo.
Keista, nes 1.8T 110kW max sukimo momenta turi nuo 1700-1800 ir jau nuo 2000 apsuku turi labai tolygiai begetis.
Nemazai pavyzdziu aplink kai del nesandaraus isiurbimo arba pvz. neteisingai stovinciu velenu (po dirzu keitimo) masina nevalina, arba tas valinimas atsiranda labai velai (nuo 3000 ir veliau) 8:8

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
ar miestas ar trasa daugiau 11nesueda duju, trasoj 130 ar mieste 50 sanaudos tos pacios virs 300 baku po 70litru isdeginau skaiciuota isskaiciuota.uzsipili ir artejant 700km vel rosiuosi y degaline 

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
ar miestas ar trasa daugiau 11nesueda duju, trasoj 130 ar mieste 50 sanaudos tos pacios virs 300 baku po 70litru isdeginau skaiciuota isskaiciuota.uzsipili ir artejant 700km vel rosiuosi y degaline
Koks miestas? :)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
Koks miestas? :)
Kaunas. dviems netikintiems irodziau ir kai reikia vaziuot sako varom su tavim pas mane salerka brangu,o kai nori pasigirt tai dyzelio tik 4-5ryja  .zodziu dabar laikinai vazineju su 1.9turbo dyzeliu ir kauno mieste suvalge 7.99 tai ziema ir 9butu

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
Manau jei masina jau turi laikyt 3k apsuku,tai tikrai ne sitoje klaseje reiktu ziureti auto,nes tai manau tik kazkiek padetu smaugiau vaziuoti su S klases modeliais.O su visais eiliniais modeliais manau zmones perka vazinet,o ne skraidyt.Nors cia kiekvienam savo kaip ir ne karta diskutuota .

Neprisijungęs Cut

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Įsigijau pirmąjį savo gyvenime Audi Allroad, 2000m. Pas mane sudėti kažkokie importiniai galiniai žibintai, kurie man nepatinka ir noriu susidėti A6 C5 FL žibintus. Ar bus kažkokių perdarymų, ar tiesiog atsukti ir kitus sudėti? Ačiū.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Viskas tinka ;) Nereik nieko perdari nėt.