Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Koks siurblys tinka AUDI 2.5Tdi 2000m. AKE 132kW quattro  (Skaityta 5243 kartus)

Neprisijungęs pythoncik

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
zodziu, nebursim...
jei speju - ryt ardau purkstukus ir vezu tikrinimui cia: http://purkstukai.lt/
15Lt/vnt. Galvoju gal kartu ir siurbli nuvezti - 200Lt patikra kainuoja. O gal zinote kur pigiau galima minetas patikras kokybiskai atlikti? :think:

P.S. Nors diesel service sake iranga siurbliu tikrinimui yra tik skuboj, bet ten kainos kandziojasi - 400Lt vien patikra  (wow)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 18, 15:37:03 sukūrė pythoncik »

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
O dažniausiai jie tik patikrą neapsiriboja, pradeda burti kad siurbliui labanaktis, reikia kapitalinio ir t.t.

Neprisijungęs pythoncik

• Žiūrėti profilį
naturalu, cia ju duona :)
visur reikia irodymu - tegul skaiciais argumentuoja remonto butinybe. reikiama spaudima ir t.t. ;)

Neprisijungęs Audicted

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
na yra kokiu naujienu? siaip skaitineju diskusija sia ir pasidare idomu, nes pas mane irgi AKE 132 kw tiptronic quattro :)

Neprisijungęs pythoncik

• Žiūrėti profilį
Nieko naujo - purkstukai patikrinti, su visai viskas gerai. Valai, dirzai stovi kaip reikia. Zaidziau su siurblio davykliu - tas kuris ant siurblio smegenu su sleifu yra, stumdziau ji. Tai kazkiek pagerejo, bet korekcija purkstuku isliko ta pati, cikline irgi plaukioja 3-4.5
Ten kur tvarke siublio mech. dali - aiskina, kad jis pas mane geras, reikia kitur ieskot bedu. Beje dezeje jau klaida neisiraso...
Kas gali ir turi galimybiu perrasyti ECU softa? Pas man chipas buvo, tai gal dar programiskai kazka keite???