Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: klausimas del kondicioneriaus C5  (Skaityta 4447 kartus)

Neprisijungęs maskis

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Re: klausimas del kondicioneriaus C5
« Atsakymas #25: 2011 Spalio 11, 16:23:40 »
Èia kondiškės latakai. Jei jie užsikišę, tai bėgs tau ant kojų vanduo, o jei ok, tai bėga lauk. Kame pas tave problema?
pas mane va keleivio pusei lasa per ta medziaga ir kaip reikia kondyske latakus pravalyti ?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 11, 16:30:06 sukūrė maskis »

Neprisijungęs maskis

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2011 Spalio 11, 21:35:48 »
Èia kondiškės latakai. Jei jie užsikišę, tai bėgs tau ant kojų vanduo, o jei ok, tai bėga lauk. Kame pas tave problema?
pas mane va keleivio pusei lasa per ta medziaga ir kaip reikia kondyske latakus pravalyti ?
aciu evaldai uz informacija labai padejei

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Spalio 11, 21:41:23 »
Čia kondiškės latakai. Jei jie užsikišę, tai bėgs tau ant kojų vanduo, o jei ok, tai bėga lauk. Kame pas tave problema?
aciu evaldai uz informacija labai padejei

Pravalymo būdu juos reikia pravalyti. Nusiimi tuos galiukus ir valai. Prie kėbulo ten būna užsikišę.

Neprisijungęs wadux

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Spalio 13, 22:16:42 »
sveiki kaip rasiau anksciau mano kondicionierius neveikia, bet snd atradau toki dalyka, po kapotu nuemus apsifkes prie lango keleivio puseje yra du slangai su kraniukais tokiais ir viena ji atsukus eina oras.as manau kad ten kondiskes, reiskias mano kondicionerius yra ne tuscias? tada reiskias, kad jis gali isijungti? tada reiskiasi kad jis man gadinasi? o gal ten ne kondiskes? jei nelabai supratot ryt idesiu foto. (!?) ?!? :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Spalio 14, 08:39:24 »
Tai jei yra ten lašai keli likę, vistiek spaudimo nepakaks normaliam darbui. Jei jau tiek sysioji į batą, paspausk tą econ knopkę ir važinėkis, nesuprantu, kame problema?

Neprisijungęs wadux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Spalio 14, 13:38:36 »
nesisioju, bet noriu apsidraust. tai as ta ora galiu isleisti pro ten ir tada nebebus oro visiskai tada busiu tikras kad neveikia.

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2012 Vasario 13, 22:11:31 »
turiu tokia bedele, zyzia C5  2.5TDI V6 kondicionierius , ten turbut guolis? ar jis keiciamas nes kondisas pats yra geras ?!?

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2012 Vasario 14, 08:54:48 »
As ne y tema ir su durnu klausimu: jej sviecia econ mygtukas raudonai tj vadinasi kondicionierius isjungtas?

Neprisijungęs wadux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2012 Vasario 14, 08:57:10 »
taip isjungtas.

Neprisijungęs agnius18

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Ats: klausimas del kondicioneriaus C5
« Atsakymas #34: 2012 Rugpjūčio 06, 23:03:01 »
Nekursiu naujos temos. Pas mane nebesalde, tai meistras pasake, kad elektromagnetas nusibaiges. idomu kiek kainuoja ji pakeist, niekam nera buve panasios problemos?

Neprisijungęs j

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2012 Rugpjūčio 07, 20:54:34 »
norejau pradezenfikoti  kondishena  ,bet  ne  suradau  kurioj  vietoi  yra  tas  drenazas 1.9 96kw,  maciou  kad  lasha prie  duslintuvo,  bet  pakelus  mashina  ieshkojou,  bet  taip   ir  ne  suradou  shlangelio,  ar  imanoma  butu  ,  per  ta  skilute  ipurkshti,  kur po  kojom ,kaip  ant  nuotrauku  ten  parodita,r  tas  vamzdelis  ne  pasisuka?

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2012 Rugpjūčio 10, 14:14:39 »
Nekursiu naujos temos. Pas mane nebesalde, tai meistras pasake, kad elektromagnetas nusibaiges. idomu kiek kainuoja ji pakeist, niekam nera buve panasios problemos?
Ne audinės, bet man neseniai elektromagnetą reikėjo keist, tai 70 ar 80 litų su darbu kainavo.