Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kiek kainuotu> Audi a6 (c5) 2,5 TDi variklio kapitalinis remontas  (Skaityta 7051 kartus)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
nu nepigus bet is ryto rakciukus palikai, vakare grazina, garantijos ir visa kita, man rimciausia firma kas liecia variklius. tiesa buvo toks variantas draugui keite dirzus, ir papuole brokuota kazkuri detale, po 20 k. nutrauke dirza, tai pilnai visas remontas, viskas buvo sutvarkyta operatyviai ir kokybiskai ir nekainavo nei vieno cento.
cia turbut pavieniai atvejai, nes ten tikra ta zodzio prasme aferistai, jei mato, kad zmogus nesupranta, tai priburia ir nugres iki paskutinio, va paskutinis pvz praeita savaite buvo: atvaziavo MB E270 td variklis kala belekaip, sako buvau pries kelis menesius Dizridoj, ten man sutvarke ir pasake, kad perprogramavo ankstinimo voztuva  (!?)(sugebejo perprogramuoti paprasta elektromagnetini voztuva valdoma + ir -  :D) ir uz tai paeme ~ 400lt! nors realiai buvo perdeges voztuvo itampos saugiklis, kuris aisku po tam tikro laiko vel perdege, nes laiduose problema