Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip ieiti i nustatymu displejuje Audi A6, 2001  (Skaityta 2340 kartus)

Neprisijungęs Daddy

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Kaip ieiti i meniu displejuje (prie spidoetro)? Uzvedus varikli (automatas) screene parasyta, kad perjungiant begi, laikyti ant stabdzio. Nei reset mygtukas, nei aukstyn zemyn nereguoja. Pagal manuala turetu buti galimybe ieiti i nustatymus, navigacija ir t.t. Mygtukai prie rankinio - meniu, nav, info - pasaudi, niekas nesikeicia. Ar yra kazkas specialaus?
Ir tuo paciu, ar navigacine originali veikia tik su disku?(deze bagazineje

Aciu uz pagalba

Neprisijungęs noxus

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tai yra prie rankinio toks mygtukas IO, tai jis ijungia ir isjungia nustatymu lentele. O originali navi pas sias kiek zinau veikia tik su CD.

Neprisijungęs Daddy

• Žiūrėti profilį
O kiek ji nuspaudus laikyti reikia, ar uztenka tik spustelti?

Neprisijungęs noxus

• Žiūrėti profilį
Tik spustelti, tada ismes meniu ir su rodyklemis aukstyn zemyn galesi vaikscioti po ji. Iskart eik i kalba, turetu buti pasirinkimas i Anglu, bent jau pas mane yra.

Neprisijungęs Swer

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
o kur cd gaut?

Neprisijungęs Daddy

• Žiūrėti profilį
o kur cd gaut?

as irgi to pacio norejau paklaust?ir kokie ten cd eina?

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Galit kas paaiskinti,ka galima su situo meniu daryti? :) Kokie privalumai dar tame borto kompiuteryje yra su situo meniu? :)

Neprisijungęs noxus

• Žiūrėti profilį
Kiek pats meginau tai ten viskas su GPS susije, bet be originaliu map`u CD net ir to nepasijungsi  :-{
p.s. Keiciu vokieciu map CD i lietuvos  (h)

Neprisijungęs Daddy

• Žiūrėti profilį
Kiek pats meginau tai ten viskas su GPS susije, bet be originaliu map`u CD net ir to nepasijungsi  :-{
p.s. Keiciu vokieciu map CD i lietuvos  (h)

MAn tik Vokietijos CD ir reikalingas...Lietuvoje siaip taip ir be gps susigaudom..

Neprisijungęs Swer

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
o ta cd kazkaip perrasyt i paprasta cd galima?

Neprisijungęs dazikliai

• Įrašai: 64
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, dar prie to pacio norejau paklaust kaip pakeisti is myliu i kilometrus. Irase man anglu kalba bet atstumus pradejo rodyt myliom. Ar yra kokia kombinacija ant to borto kompiuterio ar kaip ten? Aciu. Ir gal eina ant mago angliska kalba ivest kazkaip?