Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip atskirti Audi A6 C5 ar ji perdaryta  (Skaityta 11043 kartus)

Neprisijungęs JuStuX

• Įrašai: 318
    • Žiūrėti profilį
Re: Kaip atskirti Audi A6 C5 ar ji perdaryta
« Atsakymas #25: 2010 Gruodžio 22, 15:25:46 »
jei turi kempą,turi supratimo apie elektrą ir aišku laiko tai pirmyn,pasidarysi ir turėsi niekuo nesiskiriantį auto nuo kitų,kitu atveju arba pažystamui duodi perdaryt arba stovi ir žiūri kiekvieną perdarymo etapą su kirviu rankoj,nes niuansų pilna už kurių tautiškus perdarymo variantus galima pirštus kapot,viena yra kaip Justux atveju kai pavažinėji mėnesį kitą ir stumi kuo toliau (čia jis vadina perdarymą "sau"),kitas dalykas kai nori pats važiuot kelis metus ir paskui dar nebijot pažystamui parduot perdarytą (h)
tik nereikia lia lia. Buvo padaryta idealiai. Nebuvo prie ko prikipt. Ir niekas nebutu pardavinejes bet atsibodo kura kibirais pilt. Taip kad nepradedam cia kalbet nesamoniu. Yra zmones kurie mate kaip perdarinejau ir pasake kad varytu tik man daryt.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Gruodžio 22, 18:00:15 »
mano matyti minusai:

hermetizuota pas tave kaip su vištos koja
saugiklių dėžė išpjauta apačia ir košės pritepta kibiras
pertvara nudažyta belekaip iš balionėlio
stiklas nebuvo pjautas tai įsivaizduoju kaip ten valytuvų angliškos kojos nuimtos ir naujos privirintos... kai virinimo taškai stovi tiesiai ant stiklo klijų juostos
pertvaros dalis ant kniedžių

ir kur tau rodžiau nesamones,sakei "taigi nesimato",va toks ir perdarymas pas tave gavosi

ir kai galų gale papasakojai,kad kai užkūrei ir pradėjo leist per šlangos prisukimą prie kolonėlės ir nuvarei tiems patiems kas pertvarą keitė kad sutvarkytų broką,jie tau pertvaroj gabalą skardos išpjovė ir prisukus per naują šlangą atgal tą gabalą įvirino,tai apie tokius keitėjus tyliu...

pas mane irgi iki idealo gal toli kaip iki kosmoso,bet dėsiu fotkes po naujų kai perdarinėsiu ir tegu mato visi kaip kas kurioj vietoj persidaro,lengviau bus lievo perdarymo jei pirktų išvengt,o gal ir man dar kas geresnių minčių tam tikrais klausimai pames.

Neprisijungęs JuStuX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Gruodžio 22, 18:54:26 »
mano matyti minusai:

stiklas nebuvo pjautas tai įsivaizduoju kaip ten valytuvų angliškos kojos nuimtos ir naujos privirintos... kai virinimo taškai stovi tiesiai ant stiklo klijų juostos

ir kur tau rodžiau nesamones,sakei "taigi nesimato",va toks ir perdarymas pas tave gavosi

ir kai galų gale papasakojai,kad kai užkūrei ir pradėjo leist per šlangos prisukimą prie kolonėlės ir nuvarei tiems patiems kas pertvarą keitė kad sutvarkytų broką,jie tau pertvaroj gabalą skardos išpjovė ir prisukus per naują šlangą atgal tą gabalą įvirino,tai apie tokius keitėjus tyliu...

pas mane irgi iki idealo gal toli kaip iki kosmoso,bet dėsiu fotkes po naujų kai perdarinėsiu ir tegu mato visi kaip kas kurioj vietoj persidaro,lengviau bus lievo perdarymo jei pirktų išvengt,o gal ir man dar kas geresnių minčių tam tikrais klausimai pames.
1. Ir kur matei kibirus hermetiko? Jei tarpines patepimas hermetiku tau yra chaltura tada sekmes traukiant dregme is vidaus nes tarpines buna jau pagyvenusios ir todel buvo pateptos hermetiku. 2. Pertvara buvo nudazyta is balionelio pagal masinos dazu koda. 3. Del pertvaros hermetizavimo neysivaizduoju kas tau ten blogai. Nebent tu buvai nusifilmaves orginalia siule ir po to kiekviena groveli ziuredamas i kompa darei. 4. Valytuvai graziai nusigrezia ir nereikia draskyt masinos. T.y. Lupinet stiklu. Zmones ne vienus metus ta darba dirba ir ismano. O pats viena masina pasidares tipo uz ta darancius daug metu jau geriau pasidarei? Tyliu. 5. Pertvara yra ant privirinta kur tik buvo ymanoma. Jei nepastebejai anglo ir europos landzeronu auksciai skiriasi ir nevisur eina privirint. Kad butu tvirciau yra dedamos kniedes. 6. Del to broko su slanga tai man ydomu ka pats butum dares. Speju lupes varikli ar pavaru deze lauk. Nei geriau atsiveres ta vieta ir sutvarkes vel uzvirines ir uzhermetines. Taip kad nesek cia pasaku ir neysivaizduok kad viena masina padares esi geresnis uz zmones kurie tuo daug metu uzsiima ir turi pora menesiu eiles i prieki. Taskas.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Gruodžio 22, 21:26:08 »
mano matyti minusai:

1. Ir kur matei kibirus hermetiko? Jei tarpines patepimas hermetiku tau yra chaltura tada sekmes traukiant dregme is vidaus nes tarpines buna jau pagyvenusios ir todel buvo pateptos hermetiku. 2. Pertvara buvo nudazyta is balionelio pagal masinos dazu koda. 3. Del pertvaros hermetizavimo neysivaizduoju kas tau ten blogai. Nebent tu buvai nusifilmaves orginalia siule ir po to kiekviena groveli ziuredamas i kompa darei. 4. Valytuvai graziai nusigrezia ir nereikia draskyt masinos. T.y. Lupinet stiklu. Zmones ne vienus metus ta darba dirba ir ismano. O pats viena masina pasidares tipo uz ta darancius daug metu jau geriau pasidarei? Tyliu. 5. Pertvara yra ant privirinta kur tik buvo ymanoma. Jei nepastebejai anglo ir europos landzeronu auksciai skiriasi ir nevisur eina privirint. Kad butu tvirciau yra dedamos kniedes. 6. Del to broko su slanga tai man ydomu ka pats butum dares. Speju lupes varikli ar pavaru deze lauk. Nei geriau atsiveres ta vieta ir sutvarkes vel uzvirines ir uzhermetines. Taip kad nesek cia pasaku ir neysivaizduok kad viena masina padares esi geresnis uz zmones kurie tuo daug metu uzsiima ir turi pora menesiu eiles i prieki. Taskas.
Kaip taisykle zmogus pats darantis sau, geriau pasidaro nei visi daug metu tuo uzsiimantis "specai" :D

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Gruodžio 22, 22:35:40 »
4. Valytuvai graziai nusigrezia ir nereikia draskyt masinos. T.y. Lupinet stiklu. Zmones ne vienus metus ta darba dirba ir ismano. O pats viena masina pasidares tipo uz ta darancius daug metu jau geriau pasidarei? Tyliu. 5.

kaip jis nusigręžia,jei jo taškus nugręžt jei nori,reikia išpjaut stiklą ir nuskust stiklo klijus? :) taškai yra tiesiai per stiklo klijų liniją,ir gręžiasi iš viršaus,nes iš apačios ten tik ištiestą plaštaką gali įkišt,viskas jei nori gražiai darosi iš viršaus,bet galima paprasčiau,anglo tvirtinimus nukirst su zubila,o euro privafliuot kempą įkišus iš apačios.

pats pradėjei šitą temą kaip perdarantis,tada paaiškink kodėl kai aš pradėjau savo pirmają perdarinėt,o tu tuo pačiu savo nioliktają pasipylė man į privatą vos ne klasdien klausimai  "kaip tas ardosi,kaip anas???" kodėl aš kaip pirmokas turėjau tau atsakinėt kaip profui???  kodėl iš mano pusės klausimų beveik nekyla nors tai atlieku pirmą kartą? gal todėl kad jau virš 10 metų dirbu prie kėbulų,variklių ir kitų mazgų?

dėl hermetiko po plastmase,mano standartas yra toks,kad pakėlus plastmasę žmogus nežinantis kad čia perdaryta per daug nieko nematytų,su tavo hermetiko pertepimu to nepasakyčiau.

pats rašai,kad kelmų aukštis kažkiek skiriasi,va todėl ta saugiklių dėžė ir nepasistato gerai,kai tau paminėjau kad teko lanžeroną performuot kad dėžė atsistotų,sakei kad viskas daroma daug paprasčiau ir parodei išpjautą kompo dėžės apačią :-] sakei hermetiku užsiteps ir bus ok,tai čia vadini tik gumytės pertepimą? :)

o kaip gavosi kai pasakiau kad laidų neužtenka kad vairą galima būtų reguliuot? sakai taigi pratempi ir būna gerai,nieko ilgint nereikia,o paskui pats pasakojei kaip kažkokią kitą žiūrėjei ir vairo neina reguliuot,nes laidai einantys iki posūkių,valytuvų jungiklio jau kaip stygos įtempti,tai nežinau kaip ten pas tave pajungta buvo,nemačiau,bet neilginant ten tai gali grot kaip su stygom su laidais ir vistiek vairas iki galo neišsitrauks neišpešant fiškių iš jungiklių :D

taško nededu,čia pasaka be galo,ir mano akimis tavo perdaryta būvo gryna chaltūra,ir dar aiškiau kad mūsų samprata apie kokybę irgi skiriasi,ir net labai ;)
dėl mano patirties tai esmė,kad aš ne statybininkas ir man žiūrint į kėbulą,variklį nereikia daug galvot kaip turi atrodyt,aš tai užsimerkęs matau ir stengiuosi daryt kiek sugebu geriau,aišku nesigauna idealiai,to ir nesakau,bet nedarau ir nedarysiu kažkokio remonto su mintim-nesimato,reiškia sueis,tuo labiau sau darant,čia galim rašyt ir rašyt,gaila kad taviškė jau parduota,būtų galima sustatyt ir sulygint,mažiau būtų ginčų,kad tu ten viską surinkai gerai nieko nesakau,bet kas tau pertvarą perdėjo,tai jie tik turguj ir moka daryt,turėtum ne anglą,nuvarytum tokiems šlangą pakeist,jie tau gerą pertvarą su bulgarke išoperuotų,būtum patenkintas? aš tokios mašinos nebeimčiau,ir variklio jai iškelinėt nereikia,tiesiog biški rankas pasidaužyt,bet ne kėbulą pjaustyt (!?)

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 23, 00:04:25 sukūrė Tomashokas »

Neprisijungęs JuStuX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Gruodžio 23, 02:43:52 »
vienu zodziu nera cia ko gincytis, kiekvienas yrodinesim savo teisybe. Tau geriau lankstyt, imusinet masinos metala uzuot ispjovus 5mm plocio juostele dezeje ir po to uzlitavus palei forma... Del to kad tipo neina valytuvu kojeliu pakeist reikia imti lauk stikla, nuimineti kapota, neaiskiais tikslais nuimineti duris. O po to surinkus vistiek nebus originalo. Na bet kiekvienam savo. O del klausimu as klausiau taves del elektros, o ne siaip ko. Plius as ne entaja dariau vienu metu su tavim o antra. Pirmajaj man elektra padare. Antrajai kilo klausimu.. Ir paklausiau. O del zmoniu kurie keite man pertvara. Jei jie chalturintu kaip sakai '''turgui'' pas juos nebutu tokiu eiliu.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Gruodžio 23, 10:53:39 »
ok,taika ir ramybė,kiekvienam savo :H  durys,kapotai nuimti nes garaže mažai vietos,stiklo pjovimas tai ne kėbulo darkymas,vokiečiai priekinius stiklus kas 3-4 metai pasikeičia vien dėl geresnio matomumo,ypač tie,kurie skraido autobanais,ir sakai prisukus atgal duris,kapotą jau nebebus originalas??? :-] matomai pertvaros pakeitimas pas tave labiau originalu kvepia nei durų nusukimas prisukimas kad nereiktų 1000 kartų landžiot pro jas kai viską perdarinėji...

o dėl meistrų jei darytų kaip aš dariau tai neperdarytų per 5 dienas,ir už kiek jie dirba "biznis" neitusi :),aš kaip sau keičiau kitam ir už 2000 nekeisčiau,o pigiau nedaryčiau,nes daryt belekaip tokių darbų nemoku,ir savęs visai negiriu,žinau kad yra kas dar geresnių sprendimų pasiūlytų,nes c5 nėra tas kėbulas,kuris persidaro principu "atsukau UK detalę > prisukau EU",reikia trupučio ir fantazijos :G

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Gruodžio 23, 11:08:07 »
bet vat idomu kaip jus cia sakot pertvaras virint su kniedem ir t.t tai idomu ar avarijos atveju tos vienos neiseitu nafik ? ta prasme per tuos virinimus skiltu ir t.t ?

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Gruodžio 23, 12:33:56 »
dėl kniedžių nežinau,dėl virinimo tai virinasi per tuos pačius taškus kur buvo taškiniu būdu suvirinta,kaikur biški skiriasi pertvara nuo kėbulo,tačiau jei nori stiprumo gali visą pertvarą ištisine siūke įvirinti,tikrai bus stipru :) kaip pvz. Lancer Evo kuris daromas raliui visą išardo ir visas kėbulo gamyklines taškines siūles pravirina ištisinėmis dėl standumo.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Gruodžio 23, 12:59:51 »
dėl kniedžių nežinau,dėl virinimo tai virinasi per tuos pačius taškus kur buvo taškiniu būdu suvirinta,kaikur biški skiriasi pertvara nuo kėbulo,tačiau jei nori stiprumo gali visą pertvarą ištisine siūke įvirinti,tikrai bus stipru :) kaip pvz. Lancer Evo kuris daromas raliui visą išardo ir visas kėbulo gamyklines taškines siūles pravirina ištisinėmis dėl standumo.
O kaip dar padaryti, kad ta siule nerudytu :D

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Gruodžio 23, 13:11:39 »
niekaip,nebent rastum pamerkt į vonią su visom chemijom kaip gamyklose kad merkia :)

Neprisijungęs Valdas_M

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
nieko nera geriau uz tai kaip masina isriedejo is gamyklos, chaltura kokia ji bebutu aukstos klases ar zemos ji vistiek chaltura.mano nuomone.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
na kadangi aš ubagas,bet noriu naujesnės,tačiau neįperku vokiškos a6 1,9 tdi,bet tokios noriu (aa),tai man pasirinkimai tik 2:

1.imti sudaužytą ar milijoną praėjusią vokišką
2.imti anglą su žinoma visa istorija,nedaužtą,bet pasikeisti jam pertvarą su visom kitom dalim,kurios jam keičiasi darant į eu

antras variantas man priimtinesnis 8:8

Neprisijungęs Dmitrij001

• Įrašai: 777
    • Žiūrėti profilį
na kadangi aš ubagas,bet noriu naujesnės,tačiau neįperku vokiškos a6 1,9 tdi,bet tokios noriu (aa),tai man pasirinkimai tik 2:

1.imti sudaužytą ar milijoną praėjusią vokišką
2.imti anglą su žinoma visa istorija,nedaužtą,bet pasikeisti jam pertvarą su visom kitom dalim,kurios jam keičiasi darant į eu

antras variantas man priimtinesnis 8:8
tik 2ras (+) :)

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
 5. Pertvara yra ant privirinta kur tik buvo ymanoma. Jei nepastebejai anglo ir europos landzeronu auksciai skiriasi ir nevisur eina privirint. Kad butu tvirciau yra dedamos kniedes.

nuo kada kniedės prideda tvirtumo salia virinimo vietos ? jos nebent pries virint kaip prilaikancioji padarytos, bet tikrai ne dėl tvirtumo :)

Neprisijungęs AUDI S8

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
gal kas zino,ar tinka A6 anglo soniniai veidrodziai ant  europo?

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
ne, nes pas europa desinysis mazas o pas angla didesnis, arba as ne taip supratau klausima

Neprisijungęs JuStuX

• Žiūrėti profilį
jei klausimas del tikimo, tai tinka, bet desinys veidrodis nesusivercia tiek daug kaip europinis ir zemesniam zmogui sunkiau per ji matyti viska ;)

Neprisijungęs AUDI S8

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
ta as zinau kad dydis skirtingas,bet as galvoju uzsideti vienodo dydzio

Neprisijungęs dovana

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
turejau as perdaryta,turbut kazkokiu sunmeistriu daryta,daugiau gyvenime nebenoreciau.i keleivio veidrodeli pasilenkus reikejo ziureti.salone girdejosi visas motoro garsas.veliau pradejo panelei girgzdeti(viduje).dar veliau ziema per kojas pust pradejo(vaziuojant galvodavau ar nereiks koju amputuot po pasivazinejimo :-]).ant pacio galo vanduo po liuciu pradejo sunktis (neradau net pro kur)komforto kompa 2 kart keiciau :-{.o poto pardaviau ja nafik ir nusipirkau normalia europine.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
taigi cia viskas norma,ko noret kai anglus per savaite perdaro,pertvara pervirina,prisuka kolonele ir daugiau ten nelenda,nesvarbu kad kaip tik uz koloneles eina siule,uzteplioja is vidaus,bet hermetizuot reikia ne is vidaus,o visu pirma is lauko,kad vanduo net nedaeitu iki vidinio pavirsiaus,o vidinis pavirsius hermetizuojamas tik apsisaugant,kai sako neduokdie o jei isorine hermetizacija kazkur praleis,bet nieks to nedaro,vien hermetizavimui man su visu sluoksniu dziovinimu sueina 3 dienos,aisku nesedi be darbo tas dienas,kitus perdarymo reikalus tvarkai,bet vistiek net nepradedu rinkt kol visas hermetizavimas neatliktas...

del garso ten irgi yra reikalu,pvz nezinau kaip ten su kolonele,jei nepakelia jos tvirtinimo man dar vis islieka didelis klausimas ar ji gerai stovi,kol nepamatysiu pats gyvai tol netikesiu,tuo paciu ten dedasi tokia didele ziedine hermetizacijos guma,toje vietoje kur kolonele i salona lenda,jei ten nors keli cm kolonke ne savo vietoj,tos gumos tvarkingai jau neidesi,is cia bus ir variklio garsas ir vejas kojose... :D