4. Valytuvai graziai nusigrezia ir nereikia draskyt masinos. T.y. Lupinet stiklu. Zmones ne vienus metus ta darba dirba ir ismano. O pats viena masina pasidares tipo uz ta darancius daug metu jau geriau pasidarei? Tyliu. 5.
kaip jis nusigręžia,jei jo taškus nugręžt jei nori,reikia išpjaut stiklą ir nuskust stiklo klijus?
taškai yra tiesiai per stiklo klijų liniją,ir gręžiasi iš viršaus,nes iš apačios ten tik ištiestą plaštaką gali įkišt,viskas jei nori gražiai darosi iš viršaus,bet galima paprasčiau,anglo tvirtinimus nukirst su zubila,o euro privafliuot kempą įkišus iš apačios.
pats pradėjei šitą temą kaip perdarantis,tada paaiškink kodėl kai aš pradėjau savo pirmają perdarinėt,o tu tuo pačiu savo nioliktają pasipylė man į privatą vos ne klasdien klausimai "kaip tas ardosi,kaip anas???" kodėl aš kaip pirmokas turėjau tau atsakinėt kaip profui??? kodėl iš mano pusės klausimų beveik nekyla nors tai atlieku pirmą kartą? gal todėl kad jau virš 10 metų dirbu prie kėbulų,variklių ir kitų mazgų?
dėl hermetiko po plastmase,mano standartas yra toks,kad pakėlus plastmasę žmogus nežinantis kad čia perdaryta per daug nieko nematytų,su tavo hermetiko pertepimu to nepasakyčiau.
pats rašai,kad kelmų aukštis kažkiek skiriasi,va todėl ta saugiklių dėžė ir nepasistato gerai,kai tau paminėjau kad teko lanžeroną performuot kad dėžė atsistotų,sakei kad viskas daroma daug paprasčiau ir parodei išpjautą kompo dėžės apačią
sakei hermetiku užsiteps ir bus ok,tai čia vadini tik gumytės pertepimą?
o kaip gavosi kai pasakiau kad laidų neužtenka kad vairą galima būtų reguliuot? sakai taigi pratempi ir būna gerai,nieko ilgint nereikia,o paskui pats pasakojei kaip kažkokią kitą žiūrėjei ir vairo neina reguliuot,nes laidai einantys iki posūkių,valytuvų jungiklio jau kaip stygos įtempti,tai nežinau kaip ten pas tave pajungta buvo,nemačiau,bet neilginant ten tai gali grot kaip su stygom su laidais ir vistiek vairas iki galo neišsitrauks neišpešant fiškių iš jungiklių
taško nededu,čia pasaka be galo,ir mano akimis tavo perdaryta būvo gryna chaltūra,ir dar aiškiau kad mūsų samprata apie kokybę irgi skiriasi,ir net labai
dėl mano patirties tai esmė,kad aš ne statybininkas ir man žiūrint į kėbulą,variklį nereikia daug galvot kaip turi atrodyt,aš tai užsimerkęs matau ir stengiuosi daryt kiek sugebu geriau,aišku nesigauna idealiai,to ir nesakau,bet nedarau ir nedarysiu kažkokio remonto su mintim-nesimato,reiškia sueis,tuo labiau sau darant,čia galim rašyt ir rašyt,gaila kad taviškė jau parduota,būtų galima sustatyt ir sulygint,mažiau būtų ginčų,kad tu ten viską surinkai gerai nieko nesakau,bet kas tau pertvarą perdėjo,tai jie tik turguj ir moka daryt,turėtum ne anglą,nuvarytum tokiems šlangą pakeist,jie tau gerą pertvarą su bulgarke išoperuotų,būtum patenkintas? aš tokios mašinos nebeimčiau,ir variklio jai iškelinėt nereikia,tiesiog biški rankas pasidaužyt,bet ne kėbulą pjaustyt