mano matyti minusai:
hermetizuota pas tave kaip su vištos koja
saugiklių dėžė išpjauta apačia ir košės pritepta kibiras
pertvara nudažyta belekaip iš balionėlio
stiklas nebuvo pjautas tai įsivaizduoju kaip ten valytuvų angliškos kojos nuimtos ir naujos privirintos... kai virinimo taškai stovi tiesiai ant stiklo klijų juostos
pertvaros dalis ant kniedžių
ir kur tau rodžiau nesamones,sakei "taigi nesimato",va toks ir perdarymas pas tave gavosi
ir kai galų gale papasakojai,kad kai užkūrei ir pradėjo leist per šlangos prisukimą prie kolonėlės ir nuvarei tiems patiems kas pertvarą keitė kad sutvarkytų broką,jie tau pertvaroj gabalą skardos išpjovė ir prisukus per naują šlangą atgal tą gabalą įvirino,tai apie tokius keitėjus tyliu...
pas mane irgi iki idealo gal toli kaip iki kosmoso,bet dėsiu fotkes po naujų kai perdarinėsiu ir tegu mato visi kaip kas kurioj vietoj persidaro,lengviau bus lievo perdarymo jei pirktų išvengt,o gal ir man dar kas geresnių minčių tam tikrais klausimai pames.
1. Ir kur matei kibirus hermetiko? Jei tarpines patepimas hermetiku tau yra chaltura tada sekmes traukiant dregme is vidaus nes tarpines buna jau pagyvenusios ir todel buvo pateptos hermetiku. 2. Pertvara buvo nudazyta is balionelio pagal masinos dazu koda. 3. Del pertvaros hermetizavimo neysivaizduoju kas tau ten blogai. Nebent tu buvai nusifilmaves orginalia siule ir po to kiekviena groveli ziuredamas i kompa darei. 4. Valytuvai graziai nusigrezia ir nereikia draskyt masinos. T.y. Lupinet stiklu. Zmones ne vienus metus ta darba dirba ir ismano. O pats viena masina pasidares tipo uz ta darancius daug metu jau geriau pasidarei? Tyliu. 5. Pertvara yra ant privirinta kur tik buvo ymanoma. Jei nepastebejai anglo ir europos landzeronu auksciai skiriasi ir nevisur eina privirint. Kad butu tvirciau yra dedamos kniedes. 6. Del to broko su slanga tai man ydomu ka pats butum dares. Speju lupes varikli ar pavaru deze lauk. Nei geriau atsiveres ta vieta ir sutvarkes vel uzvirines ir uzhermetines. Taip kad nesek cia pasaku ir neysivaizduok kad viena masina padares esi geresnis uz zmones kurie tuo daug metu uzsiima ir turi pora menesiu eiles i prieki. Taskas.