Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip A6 isimti sviestuva ir kaip isimti magnetola..?  (Skaityta 2702 kartus)

Neprisijungęs Gabber

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
zinau,kad buvo kazkur rasyta,bet man tai nepagelbejo, todel klausiu dar karta  :D

1) Kaip isimti vairuotojo puses priekini sviestuva, nes man jis rasoja. Atsukau visus tris varztus (du virsuj ir vienas apacioj),sviestuvas jau juda ,bet kazkas klynija is radiatoriaus puses (pailgas plasmasiukas isistato i kita), niekaip jo neislupu,bandziau visaip vartyt ir traukt,nieko nesigauna, tai prasau patarimo,kaip ja isimti, i kuria ten puse pasukt ir pan..?  ?!?

2) Kaip man issimti Blaupunkt kasetine mage, nes esme tame,kad ji blogai buvo ideta ir nei pirmyn ikist,nei atgal  istraukt as jos negaliu (gadint jos nenoriu, gerai groja  ;) ) nes tas galas kuris neisikisa iki galo issitraukia beveik visas, o tas galas kuris issikisa graziai issitraukia tik per koki cm ir pakimba (isivaizduokim, kad mago kaire puse neissitraukia, o desine issitraukia) :-{ Pas mane ten kisasi tokie kaip virbalai,bet tai man nepadeda  (z)
Toks manevras butu krastutinis  :D http://www.youtube.com/watch?v=E-81Lt5d1Qo&feature=related
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 13, 11:06:09 sukūrė Gabber »

Neprisijungęs noxus

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
Tiksliai nepamenu, bet kai pirma karta (vienintelis kartas ir buvo) emiau priekine fara, taipogi atsukau 2 virsutinius varztelius, apacioj jau buvo atsuktas, atleidau virs radiatoriaus einanti rema, paskui atleidau nedaug sparna ir kraipydamas i visas puses siaip ne taip isstraukiau. Veliau pastebejau, kad ja tam tikru kampu buciau pakreipes ir ji butu issitraukus lengvai, neatleidus nei sparno, nei to remo virs radiatoriaus ;)
Del mago isemimo, juk yra specialus irankiai jam isstraukt, krastutinis atvejus butu is banko korteles issikirpti juostute, kad lystu i tas skylutes mageliui isstraukti  (h)

Neprisijungęs Gabber

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Tiksliai nepamenu, bet kai pirma karta (vienintelis kartas ir buvo) emiau priekine fara, taipogi atsukau 2 virsutinius varztelius, apacioj jau buvo atsuktas, atleidau virs radiatoriaus einanti rema, paskui atleidau nedaug sparna ir kraipydamas i visas puses siaip ne taip isstraukiau. Veliau pastebejau, kad ja tam tikru kampu buciau pakreipes ir ji butu issitraukus lengvai, neatleidus nei sparno, nei to remo virs radiatoriaus ;)
Del mago isemimo, juk yra specialus irankiai jam isstraukt, krastutinis atvejus butu is banko korteles issikirpti juostute, kad lystu i tas skylutes mageliui isstraukti  (h)

Koks tas pakreipimo kampas,as ja is posukio puses siek tiek istraukiu,bet daugiau uzklynija  :[

Neprisijungęs noxus

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį

Koks tas pakreipimo kampas,as ja is posukio puses siek tiek istraukiu,bet daugiau uzklynija  :[
Jei uzklynija, tai kaip ir minejau, atsidares kapota atleisk sparna siek tiek ir dar ka gali aplink ta lempa, tikrai turi issiimti.