Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Eksterjero komplektas Audi C5 1998-2003  (Skaityta 7440 kartus)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
cia amerikietis, pas mane toks, tik be parktroniku ir kaminu nesimato

Neprisijungęs Fndz

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
cia amerikietis, pas mane toks, tik be parktroniku ir kaminu nesimato
O kad čia amerikietis, turi tai kokios nors įtakos? Kokie yra esminiai skirtumai tarp amerikono ir europiečio? (neskaitant geltonų posukių žibintų)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
amerikiecio bamperis ilesnis nei europiecio. blenda kaip matai irgi kitokia, o del bamperio apcios tai nezinau kuo skiriasia. pas mane lygiai tokia pati biturbo kaip foto, bet kaminu nesimato

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
amerikiecio bamperis ilesnis nei europiecio. blenda kaip matai irgi kitokia, o del bamperio apcios tai nezinau kuo skiriasia. pas mane lygiai tokia pati biturbo kaip foto, bet kaminu nesimato
kaminai islinde i lauka ejo tik nuo facelift'o

Neprisijungęs Fndz

• Žiūrėti profilį
Išlindę kaminai, tai čia žmogus pats pasidaręs taip. Nemanau ar standartiškai tokios eina.

• Žiūrėti profilį
Išlindę kaminai, tai čia žmogus pats pasidaręs taip. Nemanau ar standartiškai tokios eina.
pas c5 kaminai islinde nuo FL, jei Quattro tai po viena abiejuose sonuose, jei ne tai kairej dvigubi vienam sone, ir pas dyzeli ir pas benza taip...

Neprisijungęs Fndz

• Žiūrėti profilį
Būtent. Bet ant dyzelio visvien bus galima pasidaryti išmetimą abiejuose šonuose. Bet čia ateityje.:smoke: Tačiau nenukrypstant nuo temos, dabar pagrindinis tikslas - susitvarkyti kėbulo apačią. Tai vėlgi klausiu ar yra kam tekę užsiimt, ar gal žinot kur šį reikalą atlieka profesionaliai.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 19, 17:50:30 sukūrė Fndz »

Neprisijungęs widazas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
kazko tu nesupranti.... dazytoju vilniuj kaip bebutu daug. negi sunku ju paciu pasiklausti kiek kainuos toks tavo malonumas. toks jausmas kad kiti uz tave kainas suzinos. :D gal tau net noras praeis dazyti kai suzinosi kainas :D cia tik mano nuomone.

Neprisijungęs Fndz

• Žiūrėti profilį
widazas - užuot reiškęs tokias pastabas geriau pasidalintum išmintimi, kuri būtų išties naudinga. Aš tikrai nieko neprašau, kad už mane ką nors sužinotų, tam forumai ir skirti kad pasiklausinėti žmonių, kurie galėtų pasidalinti savo patirtimi, pasidalinti kokiais nors nuiansais, kiek teko sumokėti už darbus ir t.t. Iš patirties žinau, kad kameroje vienos detalės paprastas dažymas kainuoja apie 300-350Lt. Panevėžyje, garažuose ~150-200Lt. Tačiau čia prisideda nusmėlinimas/nurupinimas (nžn ar teisingai išsireiškiau). Tai keturios detalės(galas, priekis ir du šonai) sudarytų nemažą sumelę.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 19, 23:21:06 sukūrė Fndz »

Neprisijungęs zippo

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
Na bet ir sunkiai cia Tau.... Juk ant kiekvieno kampo skirtingos kainos, tai kas Tau gali ka pasakyti. Gal kazkas kazkam uz buteli nudaze, o gal kazkam uz 1k. Galiu tik pasakyti, kad dazysi abu buferius ir slenkscius.... ~500 turetum tilpti... Tie kurie prades sakyti, kad nereikia buferiu dazyti visu ir bla bla bla, tegul pasilaiko nuomone... (priklauso nuo spalvos) (h)

Neprisijungęs Fndz

• Žiūrėti profilį
nu va zippo - šaunuolis!!:D sakai tilpčiau į 500 už viską?

Neprisijungęs zippo

• Žiūrėti profilį
Nezinau, kaip rasi ir susitarsi... Kokiam kaime ar dar kur gal ir maziau paimtu... Nors cia nuo dazymo lygio priklauso, tokia ir kaina :)
Va kaip pas mane...

• Žiūrėti profilį
tas moldingas ko nedazytas paliktas?

Neprisijungęs zippo

• Žiūrėti profilį
Nezinau, tiesiog norejau palikti, kad nebutu vientisa pilka mase... :)

Neprisijungęs Fndz

• Žiūrėti profilį
Vau, zippo, labai dėkuj už pavyzduką :)

Neprisijungęs widazas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
va, jei tas moldingas butu kaip allroado tai gerai ziuretusi  (y) gerai zippo pasake del kainu.

Neprisijungęs Fndz

• Žiūrėti profilį
visiems labai dėkuj už patarimus. Audi Klubas = Best!!!(h)