Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: del siurblio esancio bake isemimo audi a6 c5 dyzeliui  (Skaityta 2250 kartus)

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
sveiki,tokios temos nebuvo. noreciau suzinot kaip issiima is bako siurblys. viska turiu issiardes,salerka matau bet pacio kauso neisimu is bako,kas ten ji laiko? masina audi a6 c5 dyzelis 110 kw universalas

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
tai kad siurbliukas taip issitraukia kai matai jau salerka  :V as buvau isemes labai lengvai tik slangos kietos del ju sunkiau istraukeu per pacia skyle ir tiek  :V

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
nu blin niekaip,einu tuoj nufotkinsiu,gal kas paaiskins kaip istraukt..

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
va man reik istraukt ta kausa esanti apacioj,nu jis niekaip nejuda.

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
nelabai pamenu bet jai neklystu pas mane lengvai issitrauke isimt buvo daug lengviau nei viska paskui atgal sudet :D per tas slangutes gai... vos sukisau poto dangtelio niekaip neuzdejau kartu su guma poto tik dasuto kad pirma ta tarpine guma idet o tik poto kist dangti :D beto labai skubejau nes buvau pripyles puse bako tai atidarius per virsu begt pradejo :D

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
nu pas mane ir apie puse bako,tj ten viskas paskende salerkoj,is ko pirkau atsargini kausa sake zaist su atsuktuvais ir issikelia nu bet prazaidziau valanda su virsum ir nieko,net lauztuva is nervu pasiemiau bet ir tas neistraukia,gal bl koks vakumas tjp uztraukes yra?  :D

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį

fotke labai meniska,viskas matosi,tipo.

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį

fotke labai meniska,viskas matosi,tipo.
nu sory bet fotiko giliau neykisiu.

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
sutvarkyta. visas kausas issisuka.

Neprisijungęs marteees

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Gal gali papasakot kaip viskas ten keiciasi? Pas mane benzinas. Siurbliukas kuro nepaduoda, speju sudege. Nusukau ta dangteli bagaznej. Nusukau slangele nuo benzino padavimo ir jis nepaduoda degalu.. Kai degima ijungi visada dar suburgzdavo, o dabar jokiu zenklu. Tai va kaip jis ten issiima? As nusukau abi slangeles, nusukau ta uzsukima.. nuemiau dangti.. matosi degalai bake, ir per viduriuka metalinis daiktas, kaip speju siurbliukas.. Jis ten ispraustas kazkaip... tai man ji is ten isimt? Ar su plasmase kazkaip issiima jis?  ?!?

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
man visi aiskino kad jis lengvai issima, t.y. issitraukia paprastai bet kol as neuzkabinau to siurblio iz dantuku tokiu ir nepasukau pries laikrodzio rodykle tol neissitrauke :) tj va susirask koki yranki kad ysikabintu y tuos dantukus esancius tame puodely siurblio ir bandyk atsukt,as taip ta siurbli istraukiau  ;)

Neprisijungęs marteees

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
ouuu, dekui. Gerai kad pasakei. Issitraukiau pagaliau. O pasirodo siurbliukas geras.. :D
Bet ten laidelis trumpino ir man vis sudegindavo saugikli.. Veliau tik pamaciau kad saugiklis sudeges.. patikrinau laida, jis netrumpino, tada bake pamaciau laideli itrukusi.. nezinau su kuo jis kontaktavo kad trumpino, bet izoliavus ji beda dingo. Vel vaziuoju :)

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
dziaugiuosi kad padejau kazkuom  ;)