na siaip as tiuningavimo atzvilgiu esu konservatyvus, ir visi issidirbinejimai kurie neatnesa realios naudos mano nuomone nereikalingi. bet aisku kiekvienam savo..
o tamstai kiek metų? toks jausmas, kad stipriai virš 40
man tai toks jausmas kad ryskiai maziau:)
o tau asmeniskai grazu pvz spoileriai kurie dinamikai jokios naudos neduoda(priesingai netgi) pas ne sportines masinas? o kaip ir sakiau is paprastos auto bandyt daryt rs tai tas pats kas is kalakuto ozy:)
na aisku, jei jums ponaiti smagu vazineti su tufta rs -prasom,,cia tas pats kas su adudis kedais vaikscioti, vadinasi neturiu kapeiku bet zutbut bandau atrodyti shustras
kažką tamsta tu čia į pievas varai... jei jau užsimeti RS tipo spoilerį tai čia skaitos shustratą? gal pradžiai reiktų tamstai amerikonų audi forumus pavartyt, ten RS spoileris vos ne ant kiekvienos 2.7biT stovi ir tikrai nemanau, kad jis kažkaip tai vaizdą gadina... RS bamperis taip pat ne retenybė ir beje tos pačios truputį patobulintos A6 biT labai jau nedaug savo galingumais nuo RS6 atsilieka
ale gi vos sportinės mašinos gaunasi
na taip, taip, kur gi ne jau atsiliks,,pamirsai kad rs ne tik galia bet ir dinamika, stabdyma turi,,siaip matyt busi is tu kurie apie masina sprendzia tik is traukos, o aerodinamines savybes, stabdymas- visa tai tik kvailiams