Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi tiuning dalys:)  (Skaityta 2762 kartus)

Neprisijungęs taryra

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
audi tiuning dalys:)
« Topic Start: 2013 Vasario 22, 20:13:59 »
sveiki, noreciau kad jus su manimim pasidalintumet kur galima butu rasti tiuning daliu, bamperiu, groteliu ir t.t :) ir isores ir vidaus apdaila:)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Re: audi tiuning dalys:)
« Atsakymas #1: 2013 Vasario 22, 21:46:35 »
sveiki, noreciau kad jus su manimim pasidalintumet kur galima butu rasti tiuning daliu, bamperiu, groteliu ir t.t :) ir isores ir vidaus apdaila:)

http://www.tiuningas.eu/

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Vasario 22, 21:48:55 »
mes situos reiklus is galvos.paskui maziau vargo bus juo nuiminejant :goodboy:

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Vasario 22, 21:51:42 »
Nu su tiuninginiais bamperiais irgi nepatarciau prasideti. Geriausiai yra originalus tiuningai visokie S, Sline...priklausomai nuo modelio. Groteles, visokie spoileriukai nera blogai...aisku kiekvienam pagal skoni

Neprisijungęs HARIBO

• Įrašai: 288
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Vasario 25, 18:06:35 »
varyk i gariunus ten daug visko yra (aa)

Neprisijungęs taryra

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Vasario 26, 20:11:18 »
o tai pvz kur galima gauti S line daliu ?:)

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Vasario 27, 08:30:13 »
vaziuoji po srotus ir jieskai. ir perki s-line dalis uz nemazus pinigus  (+) bet bentjau jos originalios ir graziau atrodo nei gariunuose tiurlinginei bamperei ir t.t :-]

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Vasario 27, 09:51:55 »
o tai pvz kur galima gauti S line daliu ?:)

C5 nebuvo sline

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Vasario 27, 11:17:50 »
atrodo kaska maisai s6 c5 kaskaip tai yra :think:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Vasario 27, 12:35:54 »
s modeliai ir S-line skirtingi dalykai. S-line yra pasityčiojimas iš s modelių linijos, nes daug kas nusipirkę s-line dyzelį galvoja kad su tikru eSu važinėja

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Vasario 27, 12:41:51 »
s modeliai ir S-line skirtingi dalykai. S-line yra pasityčiojimas iš s modelių linijos, nes daug kas nusipirkę s-line dyzelį galvoja kad su tikru eSu važinėja
   va va pritariu domui tai minciai.as asmeniskai manau nori s pirkt s o ne,kad variklis 2ltr ar paplite tdi ir dedas s veidrodelius vaira ir t,t  tas pats kaip ant bmw krauna m nors po kapotu arkliu stilis :-] :-] :-]
[/quote]

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Vasario 28, 18:46:01 »
geriausia vieta pirkt tokius žaislus ebay.de ebay.com ebay.co/uk ;)

va va pritariu domui tai minciai.as asmeniskai manau nori s pirkt s o ne,kad variklis 2ltr ar paplite tdi ir dedas s veidrodelius vaira ir t,t  tas pats kaip ant bmw krauna m nors po kapotu arkliu stilis :-] :-] :-]

nuo kada pasidarė nebemadinga/gėda ant C5 dėti S6, RS6 ar Allroad aksesuarus? čia kalbu ne apie apsiklijavimą ženkliukais ;) ne vieną bnw mačiau gatvėj važinėjant su M-tech apdailos paketu, atrodo belekaip geriau (j)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 28, 18:47:48 sukūrė Fat boy slim »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Vasario 28, 18:53:54 »
c5 s-line draugas turi tokia, visa apdaila skes vidus juodu stogu aliuminis baltas toks vietoj medzio skydelis s-line o motoras traktorius nematau cia nieko bloga jai zmogus nori turet  dyzeli su graze apdaila ,ir jai gamykliskai viskas sudeta

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Vasario 28, 19:21:37 »
nors jai ir negamykliskai sudeta, vistiek cia nieko blogo jai zmogui patinka eso padaila.. pvz:  nejaugi jai dabar dyzelis as negaliu uzsidet eso vaira ? nes tai jau bus tiurlingas ?  :D
kad visi taip rupintusi ir priziuretu masinas butu nors i ka akis paganyt  (+) visai jau....  :goodboy:

Neprisijungęs taryra

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Vasario 28, 19:59:13 »
joo, vat ir darau tam kad man asmeniskai yra graziau, S line manau yra pagal kiekvieno skoni :p

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2013 Vasario 28, 20:10:36 »

Tai nera pasityciojimas...tai greiciau smegenu nebuvimas pas ta asmeni kuris galvoja kad su eSu vaziuoja turedamas Sline apdaila...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2013 Kovo 01, 01:17:32 »
gal ne tiksliai išsireiškiau,turėjau omeny kad tų žmonių pagalba gaunas pasityčiojimas :) nors nebūtų pačio tokio kaip s-line, nebūtų problemos apskritai, arba bent galėjo kitaip pavadinti :))

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2013 Kovo 01, 11:53:11 »

Nelabai supratau, kame pasityčiojimas turėti gražesnį kėbulą ar saloną? Keistas visgi mąstymas kai kurių...

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2013 Kovo 01, 12:03:35 »
Nelabai supratau, kame pasityčiojimas turėti gražesnį kėbulą ar saloną? Keistas visgi mąstymas kai kurių...
musiet su 2.5tdi be porankiu, su veliurais ir nuspardytais bamperiais vazinejas ir pavydz prie kompa sededami kad pas kazka 2.5tdi  s-line ir vidus pilnesnis.
a jum neuzkliun kai ant avanto ragai bun nikeliuoti, juk dyzelis, tur but juodi? :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2013 Kovo 01, 12:08:23 »
Matyt, kad antri golfai neturėjo r line, iš ten ir pyktis :-]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2013 Kovo 01, 15:01:56 »
gal ne tiksliai išsireiškiau,turėjau omeny kad tų žmonių pagalba gaunas pasityčiojimas :) nors nebūtų pačio tokio kaip s-line, nebūtų problemos apskritai, arba bent galėjo kitaip pavadinti :))
Esmė kad viską galima ant tų s-line turėt, bet juks pats s-line nenusako komplektacijos kažkokios apibrėžtos, gali būt ale sport važiuoklė (nors žodis sport man nepatinka ir netinka), sline kilimėliai, sline lipdukai, kėbulo apdaila, ir tada vyksta tarp žmonių nesusipratimai, čia jau s-line ar ne.

dėl arogantiško komentaro apie antrus golfus: taip, jie r-laino neturėjo, užtai turėjo visokias GTI ir country versijas, tačiau nebuvo jokių G-line ir kolchoz-line. Ir nereikėjo tų pavadinimų tada, pvz mano golfas dyzelis be vairo stiprintuvo, o bamperiai sudėti ale 'platūs' ar kaip jie vadinas. Jokio poreikio spec pavadinimui nematau.

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2013 Kovo 01, 15:08:55 »
dar golfai antri golf rally buvo turbo plius apdaila (y)dabar lempos tokios be dvieju stuku lt nepaimsi .as tos nuomuones nori s perki s nu kazkaip nesiderina s apdaila ir t,t o po kapotu dizeliukas :-]arba po kapotu  1,8. 2ltr. :F

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2013 Kovo 01, 15:13:45 »
Kita masina kai pirksiu jeigu bus S-line, tai lupsiu lauk visus lipdukus, kad nenervinti zmoniu :D :D Neduok Dieve pagalvos kad eSke pas mane :-{

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2013 Kovo 01, 15:16:56 »
koks jautrus, išsakiau nuomonę, niekam neperšu :)) man rodos Tau pačiam labiau skauda nei, kaip kad sakėt kad aš piktas nes kažko neturiu :) ar nuomonės sakyt čia negalima?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2013 Kovo 01, 15:20:23 »
koks jautrus, išsakiau nuomonę, niekam neperšu :)) man rodos Tau pačiam labiau skauda nei, kaip kad sakėt kad aš piktas nes kažko neturiu :) ar nuomonės sakyt čia negalima?

As ne jautrus, tik labai idomi ta tavo nuomone...Visi gamintojai turi kazkokius "line" ir niekam neuzkliuna...