Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6c5 1997-2004m vairo keitimas iš dešinės į kairę "nuo-iki"  (Skaityta 104786 kartus)

Neprisijungęs JuStuX

• Įrašai: 318
    • Žiūrėti profilį

audinei ir volkswagenui zinau kad skiriasi ciferblatai, tada arba keiti visa skydeli arba uzsakai ir padaro ciferblata pagal anglo isgradavma :) as naudojausi antru variantu. o del kitu masinu reikia ziureti gal ir atitinka greiciai tada perdedi ciferblata ir tiek :)

na ir kaip atrodo tas perdarytas ciferblatas? aš papylęs anglo skydelį buvau pas reklamistus,pas mane skaičiukai šviečia baltai,su skaičiukais problemos kaip ir nėra,sako galim padaryt,imam baltą plėvelę-filtrą (kad šviesa eitų kiaurai ir būtų balta),tada ant jos klijuojam juodą,tik su išpjaustytais brūkšneliais ir skaičiukais,bet problema su centre esančiais simboliais,originaliai jų nesimato,viskas juoda,bet kai užsidega,tada matomi,čia apie ABS,AIRBAG,stabdžių lemputes aplink rodyklės centrą,kaip tai padaryti? :V

beveik nesimato tu simboliu. kiek is pazystamu daresi anglus visiems buvo padaryti ciferblatai ir niekam neuzkliuvo ;)