Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6c5 1997-2004m vairo keitimas iš dešinės į kairę "nuo-iki"  (Skaityta 100802 kartus)

Neprisijungęs Dmitrij001

• Įrašai: 777
    • Žiūrėti profilį
bet vis tiek man rodos tas mirtinas taskas vejus rodis,pas mane ant 2,7T vejus rode,ir labai islektas buvo,tikriausej paliko ir nieko ne dare :D bet jau pripratau.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
na kai didelis dešinėj stovi,tai pagrindinis rodo ledą,o tas "mirtinas" atlenkimas labai liuks kai pvz.aplenkęs gryžinėji ir tada žiūri per dešinį.

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
na kai didelis dešinėj stovi,tai pagrindinis rodo ledą,o tas "mirtinas" atlenkimas labai liuks kai pvz.aplenkęs gryžinėji ir tada žiūri per dešinį.

jo! kaip pripratau tai normalej :) beto dabar nzn kur metrazo alkantaros nupirkt,labai reikia...,ir nerandu Oo)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
zamšo?  mačiau kažkada pas tuos kas salonų remontais užsiima,ten odos kelių tipų ir zamšo rulonai

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
zamšo?  mačiau kažkada pas tuos kas salonų remontais užsiima,ten odos kelių tipų ir zamšo rulonai
jei rulonaj yra,turi but kur pirkt, bet kur :-{ rem.komplektu radau visom dalym lengviau :)

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
Na Tomosi kaip sekas su audi? Sien isardiau visa Citra,viska rekeliau,padariau,ryt reikes bus perdarita panele uzmaut i vieta ))) Kas kaip ten vaiko zaidimai yra, jau laukia passatas B5+ (h)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
su pasatu turėsi panašiai žaidimo kaip ir su šita a6 ff,o pas mane viskas kaip ir prie pabaigos,bet kai tokie šalčiai tingiu kažką daryti lauke,o liko įklijuot stiklą,uždėt ratus,nes ant kaladžių stovi ir tada važiuot suvedimą daryt,klimą pildyt,skydelį rišt,dar salono apdailos truputi trūksta,nes keičiama iš pilkos į juodą...

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
su pasatu turėsi panašiai žaidimo kaip ir su šita a6 ff,o pas mane viskas kaip ir prie pabaigos,bet kai tokie šalčiai tingiu kažką daryti lauke,o liko įklijuot stiklą,uždėt ratus,nes ant kaladžių stovi ir tada važiuot suvedimą daryt,klimą pildyt,skydelį rišt,dar salono apdailos truputi trūksta,nes keičiama iš pilkos į juodą...

va ka norejau,o pas a6 turi seip tikt vairo kolonele nuo b5 ir b5+ kebulai venodi,ir traukes panasias ziuriu. :V Su passatu jo turesiu reikalu ff,as galvojau tu pas save viedoj su diagnostika laidu viska risi,daraj :) uzsakik laida,pigiau bus! :D 10euru kainuoja ;)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
kolonėlė tinka nuo a6-c5,a4-b5,passat b5,visur tos pačios eina

dėl laido tai aš su elektra draugauju,bet elektronika,programavimas man kosmosas,nelendu ten,tas pririšimas ne kosmosą kainuoja,apie 50 litų ir baigta,be to pirmai darytai kai prie manęs pririšinėjo naują skydelį tai vien laido neužteko,nešėsi išimtą skydelį ant stalo,jungėsi prie jo su kažkokiais perėjimais ir t.t.,tai manau ten biški sudėtingiau nei vag com pasijungt :),suvedimo pats nepadarysiu,klimos neužpildysiu,reik važiuot,o per tokius šalčius nesinori net garažo vartų atidaryt,šian supirkau salonui kas trūksta iki pilno sujuodinimo,tai bus dar veiklos pusdieniui,o paskui reiks laukt atšilimo šiokio tokio.

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
aisku, o priborke keiti i europini ar ta pati paleki?pakeisdanas tik ciferblata?sien turi perdarita panele parvest man ant citruso,varisiu jau atidot dazimuj,ir i auto-pliusa :)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
keičiu,nes jei tik ciferblatą perdėsi tai pievas rodys :G,neatitinka greičiai kurie būna nupiešti pas UK ir Euro.

Neprisijungęs JuStuX

• Įrašai: 318
    • Žiūrėti profilį
keičiu,nes jei tik ciferblatą perdėsi tai pievas rodys :G,neatitinka greičiai kurie būna nupiešti pas UK ir Euro.

audinei ir volkswagenui zinau kad skiriasi ciferblatai, tada arba keiti visa skydeli arba uzsakai ir padaro ciferblata pagal anglo isgradavma :) as naudojausi antru variantu. o del kitu masinu reikia ziureti gal ir atitinka greiciai tada perdedi ciferblata ir tiek :)

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį

audinei ir volkswagenui zinau kad skiriasi ciferblatai, tada arba keiti visa skydeli arba uzsakai ir padaro ciferblata pagal anglo isgradavma :) as naudojausi antru variantu. o del kitu masinu reikia ziureti gal ir atitinka greiciai tada perdedi ciferblata ir tiek :)
pikassas Xsaras daros laba gerai ))) is venos i kita puse permeti viskas ir gatovas,su kompu priborke is anglo perasaj eu,ir gali vaziot.Sien kas ka girdejau kad lejs letuvoj anglus registrot su desinrankiu vairu :) bet dar nepatikrinta :)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį

na ir kaip atrodo tas perdarytas ciferblatas? aš papylęs anglo skydelį buvau pas reklamistus,pas mane skaičiukai šviečia baltai,su skaičiukais problemos kaip ir nėra,sako galim padaryt,imam baltą plėvelę-filtrą (kad šviesa eitų kiaurai ir būtų balta),tada ant jos klijuojam juodą,tik su išpjaustytais brūkšneliais ir skaičiukais,bet problema su centre esančiais simboliais,originaliai jų nesimato,viskas juoda,bet kai užsidega,tada matomi,čia apie ABS,AIRBAG,stabdžių lemputes aplink rodyklės centrą,kaip tai padaryti? :V

Neprisijungęs vizutis

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
sveiki, o kaip jei 4 langai elektra? audi b6 jau i pabaiga su perdarinejimu bet strigau su langais. jei jungi langu valdyma nuo keleivio desines puses tai viskas liuks, o jei nuo vauruotojo tai nei vienas langas neveikia, o jei isimi visa varikliuka su valdymo is desines ir pajingi nuo kaires puses pravodkes tai ir viskas liuks, bet tada netinka prisukimas varikliuko i duris.... tai vadinasi reikia keisti varikliukus ar kaip ?  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 22, 00:28:04 sukūrė vizutis »

Neprisijungęs JuStuX

• Įrašai: 318
    • Žiūrėti profilį

na ir kaip atrodo tas perdarytas ciferblatas? aš papylęs anglo skydelį buvau pas reklamistus,pas mane skaičiukai šviečia baltai,su skaičiukais problemos kaip ir nėra,sako galim padaryt,imam baltą plėvelę-filtrą (kad šviesa eitų kiaurai ir būtų balta),tada ant jos klijuojam juodą,tik su išpjaustytais brūkšneliais ir skaičiukais,bet problema su centre esančiais simboliais,originaliai jų nesimato,viskas juoda,bet kai užsidega,tada matomi,čia apie ABS,AIRBAG,stabdžių lemputes aplink rodyklės centrą,kaip tai padaryti? :V

beveik nesimato tu simboliu. kiek is pazystamu daresi anglus visiems buvo padaryti ciferblatai ir niekam neuzkliuvo ;)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
sveiki, o kaip jei 4 langai elektra? audi b5 jau i pabaiga su perdarinejimu bet strigau su langais. jei jungi langu valdyma nuo keleivio desines puses tai viskas liuks, o jei nuo vauruotojo tai nei vienas langas neveikia, o jei isimi visa varikliuka su valdymo is desines ir pajingi nuo kaires puses pravodkes tai ir viskas liuks, bet tada netinka prisukimas varikliuko i duris.... tai vadinasi reikia keisti varikliukus ar kaip ?  :)

nepagaunu kas ten tau kur jungiant neveikia :V kaip tu jungi tą valdymą dešinėj ir kairėj? "valdymas" tai knopkių blokas? tai pas B5 abejose pusėse fiškės yra tam valdymui? pas a6 tik vairuotojo duryse,taigi pas a6 jokie varikliukai nesikeičia,net nelendi prie jų,iš dešinių durų atskiriu laidus su fiške kurie skirti kitų langų,centrinio valdymui ir tuos laidus įdedu į kairės pusės duris,aišku ir per kėbulą einančius laidus atvedu į kairę ir viskas veikia.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį

beveik nesimato tu simboliu. kiek is pazystamu daresi anglus visiems buvo padaryti ciferblatai ir niekam neuzkliuvo ;)

gaila nieks nedaro to pas mane mieste.

Neprisijungęs vizutis

• Žiūrėti profilį
jo knopkiu blokas "valdymas" stovi desinej prijungtas prie varikliuko taip pat veidrodziu valdymas, as nesuprantu kaip jie keliasi i kaire puse??
tai kaip suprantu is desines puses varikliuko atvedi laidus per visa kebula i kaire puse na valdymui langu ir veidrodziams ?   :)  b5 tai identiski varikliukai stovi ir kairej ir desinej, bet kaip isardai matosi kad mikroschemu daugiau prilituota desiniajam varikliuke   :) ir gali atsijungti visa dudru pravodke su langu valdymu, veidrodziu valdymu nuo desines puses ir prijungti prie kaires puses varikliuko, na bet aisku ir to nieko gero ir nebuna.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 21, 23:32:05 sukūrė vizutis »

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
pas a6 tada kitaip,ten prie langų variklių jungiasi fiškės,jos tokios pačios tiek dešinėj tiek kairėj,prie jokių mikroschemų net nebuvau prilindęs,tiesiog atjungi fiškę nuo variklio kai tvarkai laidus,paskui prijungi atgal,variklių laidai išvis neliečiami yra,neskaitant kad reikia suvest į kairias duris iš visų langų valdymus,kurie suėjo į dešines pas anglą,bet ir tai tik galinių durų,nes per kuriuos laidus dešinios priekinės durys "matė" priekines kairias,per tuos pačius laidus jau kairiosios "mato" dešines,pačios durų pravodkės lengvai nesukeisi dešinės su kaire,nors tai ir būtų lengviausia,bet skiriasi fiškės,kas yra identiška,tai veidrodžių valdymo laidai duryse,bet jie ir neįpinti į bendrą durų laidų žgutą.

ką prisimenu tai iš vairuotojo buvusių dešinių durų kas keliasi į kairę,tai:

2 laidai iš spynos-centrinio valdymas rakteliu

2 laidai mygtukui kur gali viduj užsirakint centriniu (ten tam mygtukui eina 4 laidai,bet masės ir apšvietimo laido nevedu,nes kairėse duryse yra ir masių sočiai ir apšvietimas atvestas langų mygtukui,iš ten paimu)

4 laidai galinių langų valdymui (po 2 iš kiekvienų durų)

berods tiek.

Neprisijungęs vizutis

• Žiūrėti profilį
Dekui tau labai uz info  ;) audi b6 , pas mane toks stovi  http://www.autopartswarehouse.com/details/QQAudiQQA4QQOES_GenuineQQWindow_MotorQQ20022006QQW0133-1774095.html ir iseina langu valdymas, veodrodziu. ir taip pat ateina viskas is masinos pagrindines pravodkes. o kaip a6? panasiai kaip nors?  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 22, 00:27:39 sukūrė vizutis »

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
panašiai,tik fiškių mažiau-tik viena :)

pats rašei kad darai audi B5,bet man atrodo darai A4-B6? nuo `01m.?
ten jau CAN magistralę vaikšto,tai manau ir bus tame varikliuke smegenys sukišti ir langų ir centrinio,o ar persidaro ar reikia pirkt vairuotojo pusės čia klausimas įdomus ir man,neteko susidurt :)

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 22, 00:40:13 sukūrė Tomashokas »

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
Draugelis pamates vakar sita reikala mano visa,nori man partemt a6 kokiu 2006m :) perdarit jam,a biznis nuo to ir prasideda? :V :-]

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
Draugelis pamates vakar sita reikala mano visa,nori man partemt a6 kokiu 2006m :) perdarit jam,a biznis nuo to ir prasideda? :V :-]

taip  ;)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
нифига непонял про что вы тут? ?!?