Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C5 sedano galiniu sedyniu perdejimas i besilankstancias  (Skaityta 3083 kartus)

Neprisijungęs VytautasA6

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

gal kas turit patirties ar zinot ar imanoma idet i sedana kuriame nesilanksto galine sedyne salona nuo sedano pas kuri lankstosi? Ar butina ten kazka virint ar pjaustyt, jei taip tai ka konkreciai? O gal uzsimontuotu bent ant tos pertvaros ir tos kur lankstosi? Man esme is odos i veliura pasikeist, ir kiek ieskau pas visus lankstosi salonai. Gal imanoma ta pertvara ismontuot tiesiog kazkaip, juk kebulas tai tas pats. Negi gamintojas paime ir privirino viska mirtinai?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 19, 18:50:16 sukūrė VytautasA6 »

Neprisijungęs Aleshonas

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
Man irgi aktuali si tema, pas mane taipogi nesilanksto, o noriu detis versta oda, kurios visos lankstomos... :/

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Pas mane salonas tenkina koza viskas ok bet nesilabksto. Kaip uzknisa nei pasivezt ka nieko.. pries tai universala turejau tai dabar ta sedana keikiu ir keikiu

Neprisijungęs Aleshonas

• Žiūrėti profilį
Cia kaip pasitaikys pas vienus lankstos pas kitus ne, bet toks vaizdas kad dazniausiai lankstomas buna :/

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Galiu tik pasakyt kad izoliacija geresne garso kur nesilanksto arba tik atrodo taip nes pvz pas mane gale sedint vaziuojant 120 uzesio maziau nei pas teva kur lankstos sedynes :) gal ta skarda si ta duoda, nzn :)

Neprisijungęs VytautasA6

• Žiūrėti profilį
Vaziuoja tai tikrai tyliai. dar dvigubi stiklai savo duoda. Su komfortu viskas ok, bet su praktiskumu tai nelabai...

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Taip savo duoda bet nier taip baisiai kur lankstosi bet vartomas sedynes yra geris.teko gamtoj net meguoti dviems nu nier super bet is bedos issisukom,o apie pervezimus tai visai yra gerai

Neprisijungęs Aleshonas

• Žiūrėti profilį
Siek tiek nuo temos nukrypom... :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Man ta izoliacija garso pokum bet labiausiai biesina kai reik isimest dvirati ar siaip ka ir ragas. O perkant galvojau ai kiek cia tereik veziot, o istikro minusas didelis. Pasiilgstu universalo, nepamainoma masina.

Neprisijungęs VytautasA6

• Žiūrėti profilį
Na as irgi nuo BMW universalo persedau tai isvis ka kalbet... Gal teks kada ta atlosa nusilupt galini ir paziuret kaip ta skarda ar privirinta ar prisukta. Kadangi audi priesingai nei BMW issamiu breziniu kiekvienai komplektacijai nepateikia tai tenka viska aiskintis paciam. Dar man atrodo ir su dirzais butu kitaip kazkas, bet gal palange ir ta pati eina - tiksliai nezinau. 2001 metu masina isivaizduojat: sedynes nesilanksto, airbagu nera nei lubose nei gale... Oi nuvyle po BMW sita marke mane daugeliu aspektu :( tenkina tik sanaudos, kebulas cinkuotas, ir kad minkstesne... Va jums offtopico dar :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Na kebulas c5 irgi ne pats geriausias :) puna jos pilnumui kaip ir pvz e39. Tarp situ auto deciau lygybe tarp kebulo tvermes. Priklauso kaip kur laikyta aisku dar. Ta skarda yra vientisa kiek pamenu irnreiktu naudoti bulgarke. Paskuo vel virint kad butu uz ko naujas sedynes vartomas gi uzkabint zodziu nesiryxau daryt vartomu +mano spalvos sedyne sunku butu rast vartoma.

Neprisijungęs VytautasA6

• Žiūrėti profilį
Tai va pas mane irgi spalva reta, netiktu nei dirzu spalva niekas. Na jau pjaustyt ir virint tai jau cia neverta. Teks tada taip pavazinet kol bus galima i E60 perset  :-]

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Ta proga kad niekas netelpa man pasivežt tai užsakiau padare ir ifisau didele subo deze ir alpine swra suba :D bent tokia nauda kad jau vistiek niekam tikus bagazine :D

Neprisijungęs Aleshonas

• Žiūrėti profilį
Tada idomu ar sedynes is vartomu i nevartomas ar persidaro... :/

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Cia manau toki varianta jau lengviau priburti būtų :)

Neprisijungęs Aleshonas

• Žiūrėti profilį
Nugreztos skardos, ir privirintos kitos su fiksatoriais? :)

Neprisijungęs Aleshonas

• Žiūrėti profilį
Pakeliam tema, vis dar aktualu... :D