Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a6 c5 99m 110kw uzgeso ir nesikuria  (Skaityta 1126 kartus)

Neprisijungęs mantuukas25tdi

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
audi a6 c5 99m 110kw uzgeso ir nesikuria
« Topic Start: 2014 Sausio 22, 11:36:15 »
sveiki , tai vat prasidejo malonumai su audi a6 2.5tdi Q 1999m 110kw mechanas ,vazuojant pradejo mirkseti zvakiu pakitinimo lempute , bet po kiek  laiko uzgeso, kaip ji dege  , vazevau trasoi , tai jautesi trukciojimas ,pavazevus  uzgeso lempute , kita diena ryte uzsikure  be problemu jokiu , vazuojant  vel  uzsidege lempute zvakiu pakaitinimo ir  mirksejo kol  nesustojau  ir neuzgesinau motoro uzkurus jy vel  ji vel pradejo mirkset , uzgesinau , bandau kurt vel ir -- NEUZSIKURIA .....
 , zvakes geros , kuro iki pirmos baltos padalos (ziurint is kaires i desne ) :)
diegnostika dare   tai is pradziu rode  siurbli , siurbli ten viska patvarke , ir nesikure ,ir  daugiau nieko nerodo
kas cia gali but ?
Zmones padekit !!!!
is anksto dekui
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 22, 11:47:13 sukūrė mantuukas25tdi »

Neprisijungęs mantuukas25tdi

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
dekui , neuzpykit kad sukuriau tema , neislaike nervai :D  jau pataisyta masina zodziu buvo nueja abu  siurbliukai , tai  restoravo  remontas atsiejo nei daug nei mazai - 400lt

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
dekui , neuzpykit kad sukuriau tema , neislaike nervai :D  jau pataisyta masina zodziu buvo nueja abu  siurbliukai , tai  restoravo  remontas atsiejo nei daug nei mazai - 400lt

O ko cia pykti? :think: Svarbu, kad sutaisyta ir problemos nera (y)