Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: keli klausimeliai apie originalia c5 webasta  (Skaityta 1713 kartus)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
hebryte, pas ka is jusu c5 buvo ar yra originali webasta ( pas mane jos valdymas atsidaro dureliu apacioje kur daiktadezes )? kaip ji programuojasi? ir kitas klausimas gal kas yra ja remontaves, nes maniske ijungus per valdyma priverstinai ( su taimeriu neina arba nemoku ), is pradziu nesveikas uzimas, o paskui tiek uzdumina, kad pilnas salonas dumu buna. yra teke girdeti kad buna webasto purkstukas mires, bet konkreciai nezinau viso principo jos :) cia kaip sakoma reik slides ruost jau sekanciai ziemai :D thank's ;)

Neprisijungęs Tadas

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Gal jau kur radai kas remontuoja jas? pas mane A6 97m manau tokia pati webasto, nes ten pat valdymas (durelese)

Neprisijungęs arturas audi a6

• Įrašai: 178
    • Žiūrėti profilį
pas mane taip pat yra,veikia gerai :) dar ir pultelis yra,su juo taip pat galiu uzkurti webasta :) jos viduje yra tokia kamera maza,zvake,ir toks tinklelis,gali buti kad tas tinklelis uzsineses jei dumina..as sunkvezimio esu ardes ne viena,manau kad principas toks pat turetu buti.

Neprisijungęs Tadas

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Gal turi laiko ir noro man ja patvarkyti Kaune?  :V O gal zinai kas uzsiima ju remontu? be AUTOKURTO

• Žiūrėti profilį
noro gal ir butu,bet laiko tai tikrai nera,ne lietuvoje randuosi...

• Žiūrėti profilį
o kas tvarkymu uzsiema tai neisivaizduoju.