Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI A6 C5 2.5tdi 110kw ,max 160km\h ir netrauke!?  (Skaityta 6552 kartus)

Neprisijungęs parlitooo

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
zodziu ,ce mano brolio audi a6 1998metu 110kw mechanke ,, ir yra taip netrauke kaip turetu ir tik iki 3000rpm tada sustoja ,max greitis 160km\h ,kas galetu  but oro filtras pakestas ,kuro ne ,bet abejoju ar del to , turbina gera bent is tos puses kad tepalu nedegina ,variklis gerai dirba kaip laikrodis ,bet va 3000rpm is vsio ,draugas viena liepe ,dar nuo oro srauto matuokles nuimt fiske ir paziuret tada ,bet kadangi brolis kitam mieste ,dar negaliu pasakit ar padeda ,tai kokiu minciu turit mgal kas susiduret?

p.s kuro sanaudos VIlniuje 10L normalu ? mechanke
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 05, 11:39:51 sukūrė parlitooo »

Neprisijungęs bagdonas

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
pas mane buvo matuokle,o sanaudos normalios  ;)

Neprisijungęs parlitooo

• Žiūrėti profilį
pas mane buvo matuokle,o sanaudos normalios  ;)

o ,irgi tokia pat beda ,buvo netrauke kaip turi ir apsukas tik iki 3000 ane ?  ir koke kaina matuoklios sios  srtote mazdaug ,kad zinociau orentacine kaina , ir kike nauja kainuoja? :D

p.s dar reik paziuret ,mas oro sistemoi kurnors luze ar iplise gaudo ora ,bet kazin ,jei tiksliai ant 3000rpm sustoja panaisiau i kompo problema

Neprisijungęs bagdonas

• Žiūrėti profilį
as srote mokejau 50 su viena pravazevau dar blogiau buvo su kita lygtais tas pats kai trecia dave tada pasijaute kaip diena ir naktis   :O begejosi daug greiciau ir nebebubo kad uzstrigdavo :D pas mane daugiau 120 netrauke

Neprisijungęs parlitooo

• Žiūrėti profilį
o ,pas tau jei stovint ant laisvu uzmigi iki dugno uzlenkdavo apsukas iki 5000rpm ane ? ir dar as kai vazevau kad ir iki tu 3000rpm man trauka labai menka buvo , ,ta jei ce su sklende taip paprasta bus tai labai gerai

p.s o kokiu varikliu tinka ta sklende ,132kw ? 119kw ir pan ?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 04, 01:30:24 sukūrė parlitooo »

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
atsijung matuokle ir ziurek kas bus

Neprisijungęs parlitooo

• Žiūrėti profilį
kai tik brolis gris ,ir ziuresiu, jei prades gerai traukt atjungus tad garantuotai sklende ?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
susitvarkyk temos pavadinima pagal taisykles, nes kitaip iki vakaro atsidurs siukslinej ;) ir tau raso ne sklende, o matuokle

Neprisijungęs bagdonas

• Žiūrėti profilį
pas mane buvo atjungus vazevo avariniu rezimu pajungus geriau bet idejus kita is sroto trauke skyresi kaip diena ir naktis,pas mane automatas buvo

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
Geriau pasidaryk diagnostika.
Ar esi garantuotas, kad neperpūtinėja ar nedapučia turbina?

Neprisijungęs Ledinis

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
Siuo atveju burti nereikia , geriau tiktu diagnostika . Tam varikliui labai daug nuo ko priklauso .

Neprisijungęs parlitooo

• Žiūrėti profilį
na pradizai ,reiks paziurek atjungus fiske kas bus ,del turbo ,nzn ,nu is garso tai galingiai svilpe ,kaip ir turi but :D

Neprisijungęs donce406

• Įrašai: 379
    • Žiūrėti profilį
Duok zinot kaip ir kas kai oro srauto matuokle pasitikrinsi ar diagnostika padarysi.

Neprisijungęs parlitooo

• Žiūrėti profilį
ok, va tik brolio reikia lauk nezine ,kada gris, gali but kad ir kitais metai parassiu ,nes draugas i norvegija isvikes , o jis labai raukia mechanikoi

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
nifiga nesuprantu kas ta masina vairuoja ir kieno ji yra  :V

Neprisijungęs parlitooo

• Žiūrėti profilį
brolio ir brolio, tiesiok jis nelabai ka supranta apie jas ,tad viskuo rupintis daznai tenka man   :)

Neprisijungęs parlitooo

• Žiūrėti profilį
na va ,jau ziurejau ,atjungiau fiske ,ir traukla pasikeite visiskai ,ne tik kad virs 3000rpm perkele bet ir aplamai visame apsuku depazone  , tai td varisiu pas dizelista ,kad prie kompo prijunktu

p.s o seip kai db atjungiau fiske ,tai kuru daug valgo ?  ;)

Neprisijungęs donce406

• Įrašai: 379
    • Žiūrėti profilį
nu aiskumas. idomu ka diagnostika parodys. jo, kuro turetu daugiau valgyt jei su atjungtu davikliu vazinesi.

Neprisijungęs parlitooo

• Žiūrėti profilį
buvau pas dizelista pasakiau ,kad atjungus ,susitvarko ,viskas ,sako net darit neapsimoka ,kesit sklendes ta dali elektrine, tai viena jau gavau ,bet dar blogesne ,rit kita imsi

Neprisijungęs parlitooo

• Žiūrėti profilį
pasikeicia jau kita sklende ,siek tiek kitoke elektronine dalis ,bet tikrai kolkas jaucesi pagerejimas ,dar tik sake pas eelektrika nuvaziuot ,kad klaida istrintu, ,p.s dar vienas sake po istrinimo dar net gali pasikeisti vazevimas

Neprisijungęs bagdonas

• Žiūrėti profilį
nesuprantu tai tu pasikeitei ar brolis juk automobilis brolio o sakai pasikeiciau ryt keisiuosi kita ir dar varysiu pas elektrika  :V turbut cia visi supranta kad automobilis tavo tai ir klausk kas gali patart ,mano automobiliui tokia tokia beda ir viskas  :D nors cia visi jai nauji ir klause apie masina visada sako arba draugo arba brolio  (!?)

Neprisijungęs parlitooo

• Žiūrėti profilį
nemano ,tiesiok klaidu daug darau rasiboi :D

Neprisijungęs parlitooo

• Žiūrėti profilį
buvau isedejas kaip ir normale ,sklende ,bet idomi trauka nzn ar taip turi but tarkim apsukos 1300 numigi iki dugno trauke taip normaliai ,bet kai tik pasieki db nzn kaskas 2200-2500rpm tada ziauriai traukt pradeda ,neatrodo ,kad veluoja trauka? as nzn nes nesu vazeves kita toke audine

p.s diegnostikoi su sia sklende sake egr ar kaskas turi buti 420 o rodo 320 tipo su oru negerai ,arba sake skile yra tarp turbo ir intercooler arba matuokle dar nelabai gera . Patikrinau slangas nieko nesimato kad kaskas negerai butu, dar diagnostikoi rase ,kad turbo vostuvelis kartais kertasi kaskoks

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
sklende tu vadini orosrauto matuokle?taip suprantu?

Neprisijungęs parlitooo

• Žiūrėti profilį
taip .maisau as su savo \bmw oro sklende :D