Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C5 2,4 vag com kabelis skaito tik varikli ir stabdzius  (Skaityta 1269 kartus)

Neprisijungęs VytautasA6

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi, tai mano pirmas postas.

Nors auto ir tvarkinga nusipirkau, tai mano pirma Audi. Todel neviska dar isigilinau. Zodziu isigijau kabeli diagnostikai is ebay zinoma pigesni 13usd. Pasijungiu prie pc, viskas ok suskomunikuoja. Bet programa VWTOOL skaito tik variklio ir stabdziu modulius. Nei airbag nei kitu neskaito. Bandziau VCDS lite, tai ta isvis nei vieno modulio neranda.
Pasiskaiciau internete angliskai, sako kai kurie kad gali but kad kabelis netinka ir reikia to brangesnio Can-Hex. Bet skaiciau kad Can- bus prasidejo tik nuo 2005 metu lyg? Tai kaip ir turetu tas paprastas kabeliukas veikt. Tai va ir nezinau kokia pas mane ta magistrale. Ir maciau kad tas Can-Hex brangus labai kabelis. Tai koks gi pigiausias budas visgi butu nusiskaityt pilnai visus kompus pas Audi? Noreciau PDC nusiskanuot, ilgas cypimas, itariu viena sensoriu( nes silpnai ciksi labai) bet neesu tikras, o gal koks modulis.
 Dar skaiciau kad jei bandai skanuot auto su tuo pigesniu kabeliu ir auto yra can bus tai skaito tik varikli, bet pas mane kazkodel skaito ir varikli ir ESP/abs sistema.
Dekingas uz bet kokias mintis.

auto audi a6 c5 2,4 2001m.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 14, 22:37:08 sukūrė VytautasA6 »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Labai išsamus aprašymas, tik ne vietoje, paskaityk šitą temą , jeigu nerasi atsakymo, joje išdėstyk savo problemą http://www.audiklubas.com/forumas/kompiuterine-elektronikos-diagnostika/vag-com-diagnostines-irangos-instaliavimas-naudojimas-problemos/525/

Neprisijungęs Aurimas350

• Įrašai: 332
    • Žiūrėti profilį
Nusipirk vcds 12.12 versija, kainuoja 120lt galima ir pigiau rasti, problemu neturesi, ir klaidas ir gyvu parametru parodymus galesi ziuret:)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Man 12.12 neskaitė abs, xenon, komforto, parktronikų blokų...

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
man 10.6 neskaite irgi puses bloku ant 2004 a6 c5 , nupirkau originalu laida tai nepalygint jo veikima su kinietisku ,jokiu bugu erroru ir tt . adaptacijose nepakimba tad jei ilgai neissiskirsit su vag grupes auto tai siulau pirkt originala

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
kur jus prisperkat tu laidu? senukuose gal? turejau 6xx, dabar turiu 12xx versija. pirkta is forumo rekomandaciju. tiesa ir moketa ne po 100 litu. niekada nebuvo jokiu bedu, kad kazko neskaitytu ar panasiai :think:

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
kur jus prisperkat tu laidu? senukuose gal? turejau 6xx, dabar turiu 12xx versija. pirkta is forumo rekomandaciju. tiesa ir moketa ne po 100 litu. niekada nebuvo jokiu bedu, kad kazko neskaitytu ar panasiai :think:
ant visku anksciau tikrintu modeliu veike gerai o problemos prasidejo man nuo 2004m automobiliu

Neprisijungęs VytautasA6

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
Na pradziai dar isbandysiu sita: http://www.ebay.com/itm/271687351561?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT . Paskui jei neskaitys visko teks pirkt brangesni is lietuviu... Pasirodo tas pirmas kur pirkau tai isvis ten ne tam skirtas buvo.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Aš pirkau iš to vagcom.lt ar kaip ten, gražinau atgal ir mėlyna įsigijau, jau veikia virš metų be problemų ;)

Neprisijungęs Aurimas350

• Įrašai: 332
    • Žiūrėti profilį
Nezinau as nusipirkes vcds 12.12 versija veikia be priekaistu, viska skaito

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Na pradziai dar isbandysiu sita: http://www.ebay.com/itm/271687351561?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT . Paskui jei neskaitys visko teks pirkt brangesni is lietuviu... Pasirodo tas pirmas kur pirkau tai isvis ten ne tam skirtas buvo.
Ribota versija.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
man 10.6 neskaite irgi puses bloku ant 2004 a6 c5 , nupirkau originalu laida tai nepalygint jo veikima su kinietisku ,jokiu bugu erroru ir tt . adaptacijose nepakimba tad jei ilgai neissiskirsit su vag grupes auto tai siulau pirkt originala
Aplamai kalbant tai dzin tos versijos. Visos jos puikios, nuostabios, nekimba, bugu nera ir t.t.t.t.t.t.
Cia kinieciu fufeliu subtilybes - vienas adapteris su nulauztu softu veikia, kitas toks pat neveikia.