Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6, 2001m priekiniu stabdziu disku keitimas  (Skaityta 2508 kartus)

Neprisijungęs tommuxp

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, reikia tikslios informacijos apie Audi A6, 2001 metu priekiniu stabdziu disku keitima.
Kiek suprantu, kad pakeisti stabdziu diskus (priekinius), reikia atsisukti ratu varztus su 17 raktu (jei neklystu?). Po to reikia atlaisvinti stabdziu suportus, tik nezinau su kokiu raktu, gal kas gali tiksliai pasakyti? (draugas sake su 17 raktu taip pat kaip ir ratu varztai?). Ir berods stabdziu diska prilaiko zvaigzdutes formos varztai (14 mm?). Taigi, jei daugiau nera jokiu varztu, galima pakeisti stabdziu diska? Jeigu klystu, prasau pataisykit...
Buciau labai dekingas!!

Apibendrinu trumpiau ko man reikia:
1. Su kokiu raktu atsisuka Audi A6, 2001m priekiniai ratai?
2. Su kokiu raktu atsisuka priekiniu stabdziu suportai?
3. Ar priekiniu stabdziu diska prilaiko varztai zvaigzdutes formos? Jei taip, tai kiek tu varztu ir su keliu mm atsisuka?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Toks klausimas,kaip medikui per operacija, svarbu tureti su kuom prapjauti ir po to susiuti. Isivaizduoji , paimi 3 raktus ir pasikeiti? Gal ir taip pasiseks, bet reikes dar nuimti spyruokle prispaudancia kaladeles, tam reikes repliu , atsuktuvo, varztas koks gali neatsisukti, reikes su kuom supurksti, naudoti prailgintojus ir t.t. Ardai ir matai varztus , naudoji irankius, o jeigu ju neturi ir nori skolintis, tai geriau visai net nepradeti.

Neprisijungęs tommuxp

• Žiūrėti profilį
Toks klausimas,kaip medikui per operacija, svarbu tureti su kuom prapjauti ir po to susiuti. Isivaizduoji , paimi 3 raktus ir pasikeiti? Gal ir taip pasiseks, bet reikes dar nuimti spyruokle prispaudancia kaladeles, tam reikes repliu , atsuktuvo, varztas koks gali neatsisukti, reikes su kuom supurksti, naudoti prailgintojus ir t.t. Ardai ir matai varztus , naudoji irankius, o jeigu ju neturi ir nori skolintis, tai geriau visai net nepradeti.
Cia rasau toki darba, technologine operacine kortele, kaip pasikeisti priekinius stabdziu diskus, esu studentas, reikia pristatyti darba, man tik reikia tiksliu raktu ir tiek :)

Neprisijungęs zippo

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
Apie kokia cia spiruokle kalbi?  :think: Suporta laiko berods 13 varztai... O diskas niekuom neprisuktas... :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Apie kokia cia spiruokle kalbi?  :think: Suporta laiko berods 13 varztai... O diskas niekuom neprisuktas... :)

Neteko kaladeliu isimineti? Ar nuimsi suporta su prispaustom kaladem, na bent nuplesi, bet atgal tai jau tikrai neuzdesi.

Neprisijungęs tommuxp

• Žiūrėti profilį
Ar tikrai suporta laiko 13 varztai? Kas gali patvirtinti?

Neprisijungęs zippo

• Žiūrėti profilį
Neteko kaladeliu isimineti? Ar nuimsi suporta su prispaustom kaladem, na bent nuplesi, bet atgal tai jau tikrai neuzdesi.
Hmmm dabar susimasciau... Tiesiog atsukdavau varztus, uzkises juvelyrini lomeli biski sulaisvindavau suporta tada nusimaudavo graziai ir kaladeles rankoje... :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cia ne a6 , bet suprasi apie ka kalba

Neprisijungęs zippo

• Žiūrėti profilį
Aaaaaaaa dabar dasilo  ff Kazkaip nepagalvojau apie ja visai....

Neprisijungęs zippo

• Žiūrėti profilį
Ant suporto matosi audi ir vw zenkliukai ir ziuriu diskas prisuktas cia, o pas mane kazkodel palaidas jis... :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ant suporto matosi audi ir vw zenkliukai ir ziuriu diskas prisuktas cia, o pas mane kazkodel palaidas jis... :think:

Nekreipk demesio, cia juk rasiau ne a6 , cia a4b8

Neprisijungęs zippo

• Žiūrėti profilį
Aiskuma :)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
kreipencias su ant 6mm ar 8mm siasiakampiu issuki ir sustumi cilindriuka ir vsio keiti diska su naujom kaladem be jokiu spiruokliu,jei gerai atsimenu.siaip tikrai nesudetingas darbas

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
kreipiancios atsisuka 7 MM sesiakampiu.
spyruokles issiminet nereikia jei atsuki visa laikikli prie kurio suportas prisuktas kreipianciosiomis. (ne visi klientai nori keist ir kaladeles kai keicia diskus)
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
spyruokles issiminet nereikia jei atsuki visa laikikli prie kurio suportas prisuktas kreipianciosiomis. (ne visi klientai nori keist ir kaladeles kai keicia diskus)
rimtai 7mm

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Tokiam meistui kuris taip diska keistu, su plaktuku per nagus, kad daugiau neremontuotu ir tuo paciu i kakta , kad visi matytu, koks berankis.

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
Tokiam meistui kuris taip diska keistu, su plaktuku per nagus, kad daugiau neremontuotu ir tuo paciu i kakta , kad visi matytu, koks berankis.
vo vo,kad tokiu berankiu maziau butu :D