Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6/C5 2.5tdi 110kw quattro automato keitimas i mecanine deze  (Skaityta 11928 kartus)

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
Atsibodo kariauti su automatu, nes niekas man jo nebesutvarko, o ieskoti kito jau praradau vilti, nes tinka tik butent tokio pat kodo deze. Tad nusprendziau keisti automata i mechanika ir jau susiradau pilna mechanikos komplekta, bet jis yra nuo 132kw variklio. Tai vat ir butu toks klausymas, ar tiks man ta deze, smagratis ir visa sankaba?

Jei viskas bus gerai su dezes pakeitimu, tais bus parduodamas S-ine vairas su begiu perjungimu ant jo arba bus galima keisti i S-line, tik be begiu perjungimo. Vairas toks kaip mano, tik sioje foto ne mano masina

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 05, 23:50:05 sukūrė tomcikas »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Kaip tik vakar buvau apsilankes vienoj vietoj. Padare 2.5 is automato i mechanke ir nedirba, sako siurbliai kuro kitokie (H-) Gal kas turit info 8:8
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Kaip tik vakar buvau apsilankes vienoj vietoj. Padare 2.5 is automato i mechanke ir nedirba, sako siurbliai kuro kitokie (H-) Gal kas turit info 8:8

Opanki. Nejaugi gali buti susijusi deze su kuro siurbliu? :think: Cia gal kazka ne taip perprogravo ir del to taip yra... O nezinai i koki varikli kokia deze dejo, ta prasme kw atitiko dezes ir variklio?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 05, 23:54:51 sukūrė tomcikas »

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį

audifanai.lt kazkas buvo rasyta, kad irgi nedirba po dezes pakeitimo, tai kompas "holo" daviklio nemato, ar kaip ten jis vadinasi dyzeliuose.

Citata is to forumo "Taigi pasikeiciau deze is automato i mechanine ir tokia problema iskilo mano kompas nemato Holo daviklio,nors jis ir idetas.mano masina 98m a4 o deze su viskuo nuo 2000m a6.tai koki holo davikli deti kad ji pagaliau normaliai vaziuotu".
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 06, 01:12:35 sukūrė tomcikas »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
nu kiek supratau smagratis kadangi kitoks tai ir holo daviklis kazkaip kitaip viska mato 8:8
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
nu kiek supratau smagratis kadangi kitoks tai ir holo daviklis kazkaip kitaip viska mato 8:8

Na tai tikriausiai ir ta hola reikejo deti nuo "naujos" dezes :think: Na nezinau, rytoj lekdamas i Vilniu susirinkti komplekto tuo paciu uzleksiu ir pas ta meistra kuris des deze ir viska susirasysiu ka reikia is donoro pasiimti. Nes nepaimsi kokio sudelio, tada lakstyk po visus srotus ir ieskok... Tik mane biskeli neramina, kad i 110kw varikli reikes deti 132kw deze ir ar viskas ten tiks: smagratis, sankaba ir galiausiai, ar pati deze tiks prisukti prie variklio...

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
tai kad tie varikliai identiski galima sakyt, jai varikli galima  i 110kw gali det 132kw tai deze manau ir turetai idet

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Kalbejausi siandien su tuo meistru, kuris man deze pakeis, tai sake, svarbu, kad butu kazkokia saubele mechanineje dezeje toje vietoje, kur buna prisukamas holo daviklis, o visa kita tinka kuo puikiausiai. Tai va rytoj lekiu susirinkti komplekto, nes tik siandien ryte ta donora pradejo ardyti ir teks rankytemis maskatuoti begius  :V

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį

Siaip tegul pasiziuri kuro siurblio degimo kampa, gal jis nugrybaves. Skambino siandien deziu meistras is Svedasu ir sake, kad del blogai sureguliuoto siurblio degimo kampo pasipila automatu hidromova. Aiskino jis man ir smulkiau apie tai, bet per sitas dienas tiek info per galva praejo, kad naujai info jau nebeliko vietos (z) Tai gal tas pats ir su mechanika yra ja uzdejus.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 07, 08:51:50 sukūrė tomcikas »

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Va su kokiais turtais atsitempiau masina is "gerojo" serviso

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
O stai ir sios dienos pirkinys  (j) Viskas graziai nuimta, fiskes nenukarpytos, niekas nesulauzita, tik va sankaba teks nauja deti, nes donoro jau prie mirties, like 7.7mm, o naujos buna kazkas apie 9mm. Masina ir detales pas meistra, tai lauksiu dabar kada galesiu pasiimti masiniuka  :)

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Gal kas turite visa sankabos komplekta: smagrati, sankabos diska ir diskatoriu?  (z)

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Na va ir rieda audziukas  :) Viskas ciki poki, tik dar teks perstatyti dirza per viena danti, nes nebeina sureguliuoti degimo kampo. O jis buvo -18 ir dabar -2.3  :-/

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Tas meistras is Svedasu,jam tik audi 100 automatus taisyt 3 begiu :-]Dukart susiduriau,dukart sudo primale.Tegu vistas geriau augina.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Beje turiu diska,diskatoriu,isminama.Nuo 6 pavaru dezes.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Reduktoriu galinio tilto palikai automato?

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Jei nori gerai sutvarkyti automata,kreipkis i RECRO.LV.Kainos dar mazesnes nei LT.Garantija duoda metam nepriklausomai nuo ridos.

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Tai kad jau viskas surinkta, o samkabos komplekto labai reikejo... Reduktoriu automato paliko, bet yra ir kitas is kompleto.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Siaip netinka automato reduktoriaus perdavimas.Nejauti jokiu pasaliniu dalyku.Drebejimo,apsisukant vietoj praslydimu ir t.t.Beje uz kiek gavai kompl?Deze,kardana,pedalus,reduktoriu,Odele su bumbulu,pusasi(desini).....?Dezei duoda 100EUR beje ;)

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Visas komplektas kainavo 1500lt, tik va nebuvo dezes ausinimo vamzdeliu, tai teks pirmadieni po srotus pasivazineti ir paieskoti jo. Del reduktoriaus, tai kazkaip nepajutau kazkokiu tai nesklandumo, bet nete reikes pasiieskoti info pagal reduktoriu kodus ir ju perdavimus.
Ir nesigavo nuimti nuo skydelkio automato begiu rodymo, reikes gal kokia izolke isemus spidometra uzklijuoti ta eilute  :-]

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vladfitter

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.Klausimelis-Po deziu perkelimo koks likimas teko automatui?man truksta (selektorio padeties daviklis)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
kai kainuoja darbas perdarymo?

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
kai kainuoja darbas perdarymo?

Kadangi automatas buvo jau nuimtas, tai visko surinkimas ir kompu perprogravimas man kainavo 700lt