Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1410856 kartus)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4775: 2011 Sausio 11, 21:14:24 »
chromas iš balionėlio nėra taip blizgantis kaip originalas,bet blizga...kol nepalieti kuo nors,tada lieka pilka dėmė,farom gal ir sueitų,nupurškei,surinkai,nieks ten jos nebelies viduj,bet aš daryčiau dar kitaip:jei reikia tvarkyti tik apatinę plačią plokštumą apvilkčiau ją chromo plėvėlė,aišku įsižiūrėjus pamatytum,bet reiktų įsižiūrėt,o neatkreipiant specialiai dėmesio nieks nepastebėtų kad ten plėvelė užklijuota,reklamistai pažystami,ilgus metus dirbantys su plėvelėmis labai puikiai tokius dalykus sutvarko,čia kiek man atrodo,kitam gal ir nepatiktų.

Neprisijungęs JuStuX

• Įrašai: 318
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4776: 2011 Sausio 11, 21:47:50 »
as irgi si varianta galvojau, bet pas mane dar ir posukio blizgutis pajuodaves.. :/

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4777: 2011 Sausio 12, 00:00:52 »
pas mane salia veidrodziu valdymo yra navigacijos valdymas ir nuluzes tas ratukas bet kojele likusi gal kas turit kokiu minciu koki rutuliuka priklijuoti butu galima? arba gal kas nors netoli Siauliu turi suluzusia ta dali tarkim kad ir nuo veidrodziu, tai rutuliuka priglausciau :)

Kazka mazdaug kaip cia bandyk padaryti  :)
http://passat-club.lt/forum/viewtopic.php?f=119&t=1624
esu bandes ir sita varianta, Patarimas tai labai labai jau kruopsciai klejuok, nes gali suklejuoti viduje esanty obuoli, ir plius ziurek kad vinute nebutu perilga ?!?

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4778: 2011 Sausio 12, 11:28:33 »

[/quote]
na ir visai nieko gavosi, bet atspindziai nebebus tokie kaip nuo chromo, bet geriau nei juoda ;)
[/quote]Na taip, truputėli švies prasčiau, tai norėsiu į šitas lempas sudėt 5000K xenon'us. :) O kaip tau buvo su apšvietimu ? Žymiai prasčiau buvo tik nudažius remelius juodai ir be xenonų ? Kaip pasikeitė reikalai, kai įdėjai xenon'us ? :)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4779: 2011 Sausio 12, 19:29:27 »

na ir visai nieko gavosi, bet atspindziai nebebus tokie kaip nuo chromo, bet geriau nei juoda ;)
[/quote]Na taip, truputėli švies prasčiau, tai norėsiu į šitas lempas sudėt 5000K xenon'us. :) O kaip tau buvo su apšvietimu ? Žymiai prasčiau buvo tik nudažius remelius juodai ir be xenonų ? Kaip pasikeitė reikalai, kai įdėjai xenon'us ? :)
[/quote]
dabar su uztamsintu cokoliumi ir xenon sviecia lygiai taip pat kaip su netamsintu ir paprastom lemputem, pries tai turetoj a6 buvau susidejes xenon ir efektas buvo labai didelis ;)

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4780: 2011 Sausio 12, 19:50:14 »
kazkur maciau bet dbr neberandu tu postu,beda tokia su el langu,ji nuleidzia bet pakelt nebepakelia tj reik keist tas plastmasytes kru ant troseliu vaiksto? ir dar jej yjungiu signalizacija ir po kazkurio laiko atsidaro langaj tj kaltas komfort blokas?

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4781: 2011 Sausio 12, 20:38:55 »
pasikelk po vairuotojo kojom kolima ir ziurek ar nera ten dregmes

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4782: 2011 Sausio 13, 09:02:31 »
Kolegai langai atsidarinejo kai vairuotojo spyna gliucino. Kaip sita taisyt tai nepasakysiu, paprasciausia aisku kita det, bet maciau kad ir sena sutvarko.
http://www.vaglinks.com/VAGLinks.asp gal cia kas bus

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4783: 2011 Sausio 13, 10:08:56 »
Kolegai langai atsidarinejo kai vairuotojo spyna gliucino. Kaip sita taisyt tai nepasakysiu, paprasciausia aisku kita det, bet maciau kad ir sena sutvarko.
http://www.vaglinks.com/VAGLinks.asp gal cia kas bus
Man gliučino spyna. Tai pakeitė spynos vidurius, susijusius su elektra.

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4784: 2011 Sausio 13, 10:51:46 »
Pas mano tewa taip pat budawo, uzrakina ar su signalizacija ar su pulteliu, kartais po keliu sek ar min atsidarydawo langai. Galwojom kad komfort blokas gliucina. Bet paaiskejo kad wieno lango iki pat galo neuzdaro. Isardem duris ir paaiskejo kad lango plastmasiniai kelikliai suluze. Pakeitem ir baigesi bedos, dabar pas tewuka metos komfort blokas garaze.

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4785: 2011 Sausio 13, 19:08:37 »
Pas mano tewa taip pat budawo, uzrakina ar su signalizacija ar su pulteliu, kartais po keliu sek ar min atsidarydawo langai. Galwojom kad komfort blokas gliucina. Bet paaiskejo kad wieno lango iki pat galo neuzdaro. Isardem duris ir paaiskejo kad lango plastmasiniai kelikliai suluze. Pakeitem ir baigesi bedos, dabar pas tewuka metos komfort blokas garaze.
kur gavai tuos plastmasinius kelikus?

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4786: 2011 Sausio 13, 22:27:24 »
kurioj skilty pradėti temą apie vairo perkėlimą anglui? atidaryti savo garažą? bet kitų savo auto ten nekelsiu,dėmesio trūkumo nejaučiu,tai kaip ir nelabai tinka,gal dėti prie "projektų"? kur dabar gvildenama tema apie versto lavono atkėlimą? :D  ar išvis velniop tokia tema reikalinga ir nepradėti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4787: 2011 Sausio 13, 22:44:19 »
kurioj skilty pradėti temą apie vairo perkėlimą anglui? atidaryti savo garažą? bet kitų savo auto ten nekelsiu,dėmesio trūkumo nejaučiu,tai kaip ir nelabai tinka,gal dėti prie "projektų"? kur dabar gvildenama tema apie versto lavono atkėlimą? :D  ar išvis velniop tokia tema reikalinga ir nepradėti?

Gal geriau nepradek, jei nenori nervuotis , dalis zmoniu audiklube tik tuo ir uzsiima ,kad priestarauti, labai nervuoja, ypac kai pats viska dares ir puikiai zinai kas kaip.Galvojau ir as imesti visa aprasyma, kaip sudegusia atstatinejau, bet...Pataupysiu laika ir bereikalingus gincus.

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4788: 2011 Sausio 13, 22:55:07 »
Tai juk galima uzrakint tema kad nebutu bereikalingu komentaru, kam tikrai idomu gali pm paklaust. As manau kad geriausiai tiktu i patarimus esant garaze: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/board,31.0.html
vistiek cia toks labiau remonto patarimas, o ne diskusija kaip tos verstos a6 prikelimas. Ir siaip ten gal normaliai butu jei zmogus normaliai ja prikelinetu, bet kad jis nei duris keicia, nei galini sparna, tai ir kliuna akis. Man tai tikrai butu idomu pamatyt tiek stipriai degusios prikelima, tiek anglo perdaryma.
Dar turekit omeny kad forume yra nemazai zmoniu kurie neblevyzgoja, bet daug skaito :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4789: 2011 Sausio 13, 23:01:13 »
Tai tegul Tomashokas paraso kaip perdaryti angla, kokios pasekmes nekokybiskai padarius, o as pabaigsiu kaip atstatyti , kai anglas buvo perdarytas chalturnai ir sudege. :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 13, 23:24:58 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4790: 2011 Sausio 13, 23:05:24 »
dėl lazdavonių man tiesa pasakius nusispjaut,turiu odą storą,sunku perkąst :D,dėl patarimų tai jokis ten ne patarimas,eilinė garažinė chaltūra gaminant ale anglą-ligonį,na bus matyt...

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 15, 20:39:50 sukūrė Tomashokas »

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4791: 2011 Sausio 13, 23:09:59 »
Tai tegul Tomashokas paraso kaip perdaryti angla, kokios pasekmes nekokybiskai padarius, o as pabaigsiu kaip atastatyti , kai anglas buvo perdarytas chalturnai ir sudege. :-]
:D

Neprisijungęs Algirduxs

• Įrašai: 242
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4792: 2011 Sausio 13, 23:37:11 »
Gal kas nesenei keite ir visdar pamenat kainas... V6 2.5 TDI oro srauto matuokle??  :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4793: 2011 Sausio 13, 23:49:33 »
Gal kas nesenei keite ir visdar pamenat kainas... V6 2.5 TDI oro srauto matuokle??  :)

Dar nepakeiciau, bet kainas puikiai prisimenu:srote 100-120, bet ne vienos geros, tiksliau ju visai nera, parduotuve- tipo detalita apie 150, is 10 gal viena pataikysi, bet dirbs neilgai, audi centras-labai brangu, garantijos kad gerai ir ilgai dirbs taip pat nera.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4794: 2011 Sausio 14, 09:47:47 »

Kurk čia naują temą, aš ją prikabinsiu viršuj ir vsio. Komentarus nutrinsim, jei ką

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4795: 2011 Sausio 14, 19:58:48 »

Dar nepakeiciau, bet kainas puikiai prisimenu:srote 100-120, bet ne vienos geros, tiksliau ju visai nera, parduotuve- tipo detalita apie 150, is 10 gal viena pataikysi, bet dirbs neilgai, audi centras-labai brangu, garantijos kad gerai ir ilgai dirbs taip pat nera.
380-420lt bosh

Neprisijungęs Dmitrij001

• Įrašai: 777
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4796: 2011 Sausio 15, 04:07:35 »
kaip tik isardem desin ranke 2.5TDI, dar liko daug ko, kam reikia kreipkites.

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4797: 2011 Sausio 15, 14:00:38 »
yra ir kebulo daliu, ner tik pakabos jau prekiniu sparnu, na ir taip melocevkes.

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4798: 2011 Sausio 15, 14:14:29 »
yra ir kebulo daliu, ner tik pakabos jau prekiniu sparnu, na ir taip melocevkes.
avantas ar sedanas?

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4799: 2011 Sausio 15, 14:43:04 »
avantas ar sedanas?

sedanas zalias metalikas