Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1412328 kartus)

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #3575: 2010 Gegužės 14, 11:25:56 »
Aisku, reiks tada pradziai pasiziureti ar srove ateina, nes pastebejau, kad nebesildo man jie paskutiniu metu, anksciau is karto uzvedus nudziudavo. Dabar istisai slapi, ir sunkiai matosi todel.
Ar sudetingai jie nusiima, nesinori ko nors sulauzyti? Nuo kurios vietos pradet atkabineti veidrodeli?
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,23346.msg702840.html#msg702840
paziurek i prieki atgal kelis psl, buvo kazkiek sneketa, mano poste ir linku keletas yra
Siaip nemirtis, atsuki is apacios viena varzteli, nusiima dangtelis ir tada svelniai judini veidrodeli be jokiu peiliu ir tt, kisi pirstus ir stumi, gal ten linkuose daugiau info bus parasyta. Galima ir neatsukinet, bet as parasiau kaip as dariau

Neprisijungęs Arturasz

• Įrašai: 93
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3576: 2010 Gegužės 14, 11:32:41 »
Sveiki, gal kas kilniam tikslui Vilniuje galetu paskolinti savaitgaliui plona atsargini rata Audi A6, 5x112?

Na kolegos, negi neturite? Ji nebus naudojama, o gules bagazineje. Cia tam, kad bus rengiamas ekonominis zygis, norisi numesti kelis kg ;]

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3577: 2010 Gegužės 14, 11:36:23 »
:D :D :D vietoi griliaus gali nauodot sasyskom kept, ar vasara plafkes padziovint  :-] :-]
Plafkes padziovint tai super butu :D bet kad kai nuvariau kur sildyma tvarko sako bl** cia tau sprogt veidrodeliai gali, nes priliest neina, ir krastai ruduot pradejo nuo tokio didelio temperaturos sokinejimo.

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3578: 2010 Gegužės 14, 13:53:10 »
Dekui, bandysiu ziureti...
Siaip pastebejau , kad nesildo veidrodeliai ir kai galinio lango sildyma ijungi:(
Aisku, reiks tada pradziai pasiziureti ar srove ateina, nes pastebejau, kad nebesildo man jie paskutiniu metu, anksciau is karto uzvedus nudziudavo. Dabar istisai slapi, ir sunkiai matosi todel.
Ar sudetingai jie nusiima, nesinori ko nors sulauzyti? Nuo kurios vietos pradet atkabineti veidrodeli?
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,23346.msg702840.html#msg702840
paziurek i prieki atgal kelis psl, buvo kazkiek sneketa, mano poste ir linku keletas yra
Siaip nemirtis, atsuki is apacios viena varzteli, nusiima dangtelis ir tada svelniai judini veidrodeli be jokiu peiliu ir tt, kisi pirstus ir stumi, gal ten linkuose daugiau info bus parasyta. Galima ir neatsukinet, bet as parasiau kaip as dariau

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3579: 2010 Gegužės 14, 14:01:27 »
Tai ir neturetu sildyt ijungus galinio lango sildyma. Cia as pats persidariau, gamykliskai sildo ijungus degima. galinio lango sildymas atskirai

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3580: 2010 Gegužės 14, 14:13:40 »
Aisku...
O veidrodeliai turi atskira saugikli? jie per rele pajungti?

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3581: 2010 Gegužės 14, 14:19:17 »
Nezinau, nepasakysiu. Turbut kad per rele. Pasimatuok pradziai srove nuemes, kaitinimo elementai yra pagrindine problema, elektrai laidus lakas po kurio laiko atiduoda savo ir tampa nebelaidus

Neprisijungęs Naglis

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3582: 2010 Gegužės 15, 02:47:46 »
Gal kas gali pasakyti, kas yra turetu buti A6 universalo bagazines soniniuose bardaciokuose? Dabar jie pas mane tusti ir desineje puseje fiske kaba.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3583: 2010 Gegužės 15, 06:12:42 »
Desineje basavikas, nuo jo fiske greiciausiai ir kabo, o kaireje irankiu deze, cd keitiklis ir dar jei pilna komplektacija TV, Navi.

Neprisijungęs Kriugerizz

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3584: 2010 Gegužės 15, 18:05:58 »
Kas ish cia esanciu turit savo a6 papildomus puodeliu laikiklius  8-P kalbu apie tuos kurie kartais yra montuojami ishkart zemiau po veidrodeliu reguliavimo mygktuku,pas mane pvz ten tuscia,pas drauga GPS navigacijos mygtukai,o pas kaikuriuos buvau uzmates tuos laikiklius...tai vat ir kalusimas,kokiose modeliuose jie dazniausiai eidavo? Ir gal turit foto kaip ten viskas atrodo?  (+)

Pas mane yra, ryt pabandysiu pafotkint ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3585: 2010 Gegužės 15, 18:49:56 »
Klausimas kolegos: įjungus pečiuką iškart užtraukia langus, tokia kaip drėgmė jaučiasi (ant econ). Econ išjungus, viskas ok, momentaliai nutraukia, bet užknisa kartais su tuo kondišu važinėti. Kilimėliai ir po kilimėliais sausa, viskas kaip ir ok. Kur galų ieškoti?

Neprisijungęs Naglis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3586: 2010 Gegužės 15, 20:03:32 »
Desineje basavikas, nuo jo fiske greiciausiai ir kabo, o kaireje irankiu deze, cd keitiklis ir dar jei pilna komplektacija TV, Navi.

o stiprintuvo neturetu buti?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3587: 2010 Gegužės 15, 20:04:13 »

Būna šalia basavyko, turėtų irgi matytis.

Neprisijungęs Naglis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3588: 2010 Gegužės 15, 20:06:12 »

Būna šalia basavyko, turėtų irgi matytis.

Jasna, vadinasi pas mane viskas islupta  :)

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3589: 2010 Gegužės 15, 20:21:58 »
Klausimas kolegos: įjungus pečiuką iškart užtraukia langus, tokia kaip drėgmė jaučiasi (ant econ). Econ išjungus, viskas ok, momentaliai nutraukia, bet užknisa kartais su tuo kondišu važinėti. Kilimėliai ir po kilimėliais sausa, viskas kaip ir ok. Kur galų ieškoti?
pas mane tapati beda  ff

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3590: 2010 Gegužės 15, 20:26:56 »
pas mane tapati beda  ff

Tai jau sakai bėda čia? :D Tai nuo kurio galo ieškoti? Nebus drenažai pasikišę... Kažkiek praeina, bet kažkiek ir lieka :V Èia tik spėlioju, nes daugiau nieko nesugalvoju :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3591: 2010 Gegužės 15, 20:41:32 »
man ir ta pati mintis buvo iskilus nes kol sauleta grazi diena jokiu problemu tik pradeda lyti ar dregnesnis ora tai visada langai "uzsiniaukia" (z)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3592: 2010 Gegužės 15, 20:42:45 »
man ir ta pati mintis buvo iskilus nes kol sauleta grazi diena jokiu problemu tik pradeda lyti ar dregnesnis ora tai visada langai "uzsiniaukia" (z)

Va va, grynai tas pats :E
Gal kas kokių patarimų numes? :)

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3593: 2010 Gegužės 15, 20:44:05 »
Man irgi ta pati beda :D Evaldai, o tau kitose c5 tokiu bedu nebuvo?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3594: 2010 Gegužės 15, 20:44:43 »
gal salomo filtra reiktu pasikeisti nes nesu dar keites :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3595: 2010 Gegužės 15, 20:49:13 »

Nu blin, lyg ir nebuvo toje juodoje, mėlynos nebepamenu :) Salono filtras pas mane nekeistas irgi, bet kad būtų baisus - nelabai ir pasakyčiau. Bėje, nuvalau aš stiklą, o jis pastoviai kažkuom apsitraukia silpnai, palieka vėl kaip nevalytas :V Matyt garuoja ant jo kažkas :V

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3596: 2010 Gegužės 15, 20:51:48 »
gal kas zinot kas gali buti,pas mano c5 yra halogenai,bet jie neveikia!manu jei butu abi lemputes pedegusios tai ant displejaus rodytu kad perdege?gal kok saugiklis? as ta rankenelia kur svieso isijungia,truktelejau viena karta,nesviecia,paskui dar karta irgi nesviecia!kame gali buti kampa?gal kur jos atjungtos?

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3597: 2010 Gegužės 15, 20:58:09 »
matau ta "problema" ne pas mane viena

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3598: 2010 Gegužės 15, 21:04:53 »
gal kas zinot kas gali buti,pas mano c5 yra halogenai,bet jie neveikia!manu jei butu abi lemputes pedegusios tai ant displejaus rodytu kad perdege?gal kok saugiklis? as ta rankenelia kur svieso isijungia,truktelejau viena karta,nesviecia,paskui dar karta irgi nesviecia!kame gali buti kampa?gal kur jos atjungtos?

O tai gale kaip, irgi neveikia? Saugiklius persitikrink, po to lemputes, o jei viskas ok, tada jau rimčiau lįsk į vidų.

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3599: 2010 Gegužės 15, 21:08:49 »

O tai gale kaip, irgi neveikia? Saugiklius persitikrink, po to lemputes, o jei viskas ok, tada jau rimčiau lįsk į vidų.
del galo tai nezinau.o jei lemputes butu perdegusios tai nerodytu displejuje kad lempute perdegus?o saugiklis yra grynai atskiras halogenams?bet kai dariau masinos diagnostika tai man nieko neparode kad kas blogai!