Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1311616 kartus)

Neprisijungęs rimvis911

• Įrašai: 357
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1875: 2009 Birželio 29, 19:06:07 »
as db pagalvojau ar tinka salonas nuo anglo? tarkim jei noriu odinio, o donoras anglas, tix viskas? ta prasme tarkim vairuotojo puses langu valdymas ir t.t? tas lix ant mano rankenos taip? ir kaip del apsyfkiu? reikia butinai ieskot su tokia pacia medzio imitacija ir plastmasiu spalva? ar bus galima nulupt nuo savo ir uzdet ant naujo ?? ?!?

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1876: 2009 Birželio 29, 19:22:22 »
jei rankos is teisingos vietos auga, tai biski paburus persidarysi absifkes is anglo i europine. reiks is tavo absifkiu isimti ta dali kurioje dedasi langu valdymas. toliau medzio imitacija nesunkiai galesi nusiimti nuo savo senuju absifkiu ir uzsideti ant nusipirktu.

flex

• Svečias
« Atsakymas #1877: 2009 Birželio 29, 19:22:55 »
pas mane 2.2 turbo tai uzvedus iskarto irgi sukas ventiliatorius nors motoras saltas

pas mane su tokiu pačiu motoru nėr taip :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1878: 2009 Birželio 29, 21:02:22 »
pas mane 2.2 turbo tai uzvedus iskarto irgi sukas ventiliatorius nors motoras saltas

pas mane su tokiu pačiu motoru nėr taip :D

Eikit su savo dvasnom iš mūsų a6 skyrelio :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1879: 2009 Birželio 29, 22:04:23 »
aha priviso cia su c4 parazitu :D :D :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1880: 2009 Birželio 29, 22:46:10 »
:-]

Neprisijungęs rimvis911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1881: 2009 Birželio 30, 01:26:38 »
jei rankos is teisingos vietos auga, tai biski paburus persidarysi absifkes is anglo i europine. reiks is tavo absifkiu isimti ta dali kurioje dedasi langu valdymas. toliau medzio imitacija nesunkiai galesi nusiimti nuo savo senuju absifkiu ir uzsideti ant nusipirktu.
o ka jei man neatitinka ne tik medzio imitacijos spalva, o visos apsyfkes spalva? tarkim pas mane plastmases yra pilkoso, o ten jeigu kokios melynos ar dar kaip nors atspalvis skiresi. :V td netinka jau? o tarkim neitu nuimt nuo apsyfkiu tik ta pacia mediaga odine ir islupus mano skuduri i ten idet ta odele? td butu gerai nes ir atspalvis atitiktu ir medzio imitacija... neina taip padaryt? kaip ten tos odeles pritvirtintos?
as galvoju jei eitu priburt ka tai pasiklausciau pas pazystama kuris dirba srote cia gal butu pigiau parsivest is airijos man jei turetu ir pigiau pasiulytu  ;)

Neprisijungęs Minde21

• Įrašai: 502
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1882: 2009 Birželio 30, 08:17:41 »
kazkaip abejoju ar vien tik skura nulupsi..

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1883: 2009 Birželio 30, 09:26:38 »
Dar viena klausimas, o ka reiskia kai rodo ta termometra ir bangeles, borto kompas. Kai uzsyla iki 90 laipsniu ausinimo skystis, tada dingsta, ir neberodo. Cia normaliai? ir kodel kai uzkuri masina, kiek tai laiko mirksi kondiskes visi indikatoriai?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1884: 2009 Birželio 30, 09:59:28 »
Dar viena klausimas, o ka reiskia kai rodo ta termometra ir bangeles, borto kompas. Kai uzsyla iki 90 laipsniu ausinimo skystis, tada dingsta, ir neberodo. Cia normaliai? ir kodel kai uzkuri masina, kiek tai laiko mirksi kondiskes visi indikatoriai?

O aušinimo skysčio netrūksta?
Dėl klimos mirksėjimo tai freoną tikrinkis...

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1885: 2009 Birželio 30, 10:09:24 »

Atsiuntė draugas... reiks išbandyti ar veiksmingas daiktas ant ragų :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1886: 2009 Birželio 30, 10:17:12 »
Ragai bus :D o jei rimtai, tai duok žinią po to, kai pabandysi ;)

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1887: 2009 Birželio 30, 11:57:34 »
Ausinimo skyscio netruksta, tik vakar pakeite, tiek kad pries tai buvo supiltas birzgalas kazkoks, vos nusipirkes ir pakeiciau i G12 kaip priklauso. Speju pries tai primaisytas buvo. Gal uzsilenke, ar apsinese purvu daviklis koks.. Reiks diagnostika darytis.
O del freono ziuresiu, kolkas saldyt kaip ir saldo

O dar klausimas del lempu isemimo, noriu nupoliruot. Sitas filmukas pilnai realybe atitinka?
 http://www.youtube.com/watch?v=BtTpDq_Wy_c&feature=related
Nelabai daugiau randu kur butu su foto kaip tai padaryt, tik filmukas.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 30, 13:09:06 sukūrė tomciau »

Neprisijungęs rimvis911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1888: 2009 Birželio 30, 16:10:07 »
o ka jei man neatitinka ne tik medzio imitacijos spalva, o visos apsyfkes spalva? tarkim pas mane plastmases yra pilkoso, o ten jeigu kokios melynos ar dar kaip nors atspalvis skiresi. :V td netinka jau? o tarkim neitu nuimt nuo apsyfkiu tik ta pacia mediaga odine ir islupus mano skuduri i ten idet ta odele? td butu gerai nes ir atspalvis atitiktu ir medzio imitacija... neina taip padaryt? kaip ten tos odeles pritvirtintos?
as galvoju jei eitu priburt ka tai pasiklausciau pas pazystama kuris dirba srote cia gal butu pigiau parsivest is airijos man jei turetu ir pigiau pasiulytu  ;)
tai niex nezinot?

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1889: 2009 Birželio 30, 16:33:37 »
isimt isimsi, bet jinai yra prilituota, kai noresi idet atgal jos gerai neuztemsi, bus rauksliu

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1890: 2009 Birželio 30, 18:29:21 »
Ausinimo skyscio netruksta, tik vakar pakeite, tiek kad pries tai buvo supiltas birzgalas kazkoks, vos nusipirkes ir pakeiciau i G12 kaip priklauso. Speju pries tai primaisytas buvo. Gal uzsilenke, ar apsinese purvu daviklis koks.. Reiks diagnostika darytis.

O dar klausimas del lempu isemimo, noriu nupoliruot. Sitas filmukas pilnai realybe atitinka?

wiskas atitinka kaip rodo taip ir yra, pats katik remontavau dauzta prieki...

Neprisijungęs rimvis911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1891: 2009 Birželio 30, 18:46:09 »
isimt isimsi, bet jinai yra prilituota, kai noresi idet atgal jos gerai neuztemsi, bus rauksliu
tai kur.. tai tipo pagal viska reikia ieskotis kad atitiktu plastmases spalvos Oo)

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1892: 2009 Birželio 30, 23:29:01 »

Dekui! :) siandien pasimatavau ar turesiu tinkamus irankius, savaitgali reiks bandyt daryt kazka.
O del ventiliatoriaus tai ten matyt klimai, nes ijungus klima, ventiliatorius uzia, isjungi - nebeuzia :) tiek kad gal galetu kiek tyliau uzt, zmones kreivai ziuri  :D

Siandien buvau vilniuj pas andrejka, cia kur rase kad nemokamai daro diagnostika vilniuj. Dabar klima nebepypsi kai uzkuri masina, kaip ir pamazu bedu mazeja. Dar pas mane sulauzytas tas elektriniu veidrodeliu vairalazde, kiek ji mazdaug kainuoja?

Neprisijungęs rimvis911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1893: 2009 Liepos 01, 02:19:16 »

Dekui! :) siandien pasimatavau ar turesiu tinkamus irankius, savaitgali reiks bandyt daryt kazka.
O del ventiliatoriaus tai ten matyt klimai, nes ijungus klima, ventiliatorius uzia, isjungi - nebeuzia :) tiek kad gal galetu kiek tyliau uzt, zmones kreivai ziuri  :D

Siandien buvau vilniuj pas andrejka, cia kur rase kad nemokamai daro diagnostika vilniuj. Dabar klima nebepypsi kai uzkuri masina, kaip ir pamazu bedu mazeja. Dar pas mane sulauzytas tas elektriniu veidrodeliu vairalazde, kiek ji mazdaug kainuoja?
jei ijungus klima yra garsu tai ten kazka sutept tikriausiai reikia :) pas mane isvis net traksi biski. nu irgi krc negrazus garsas. skambinausi mechanikuj sake ten prieki yra kazkokia chuinia kuri prigaudo zemiu arba pristringa ir ja reikia laikas nuo laiko supust wd ir turi nutylt ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1894: 2009 Liepos 01, 08:44:59 »
toks klausimas ar kas nors turit A6 4,2 ??
ir jai jai perprogramavus kompą iš 300 AG kiek galima išgauti ??

Neprisijungęs Minde21

• Įrašai: 502
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1895: 2009 Liepos 01, 16:39:03 »
Prieš      Po             Prieš       Po
300 AJ   319 AJ        400 NM   428 NM

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1896: 2009 Liepos 01, 17:07:43 »
Prieš      Po             Prieš       Po
300 AJ   319 AJ        400 NM   428 NM

čia tik galbūt (h) :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1897: 2009 Liepos 01, 17:46:20 »
Džiauktis reiktų, jei bent deklaruojamus arklius susigrąžintum, jau nekalbant apie pakilimą :D

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1898: 2009 Liepos 01, 18:27:37 »
Džiauktis reiktų, jei bent deklaruojamus arklius susigrąžintum, jau nekalbant apie pakilimą :D
evaldas cia is patirties tikriausia kalba jo? ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1899: 2009 Liepos 01, 18:31:40 »
evaldas cia is patirties tikriausia kalba jo? ;)

Taip, nes du čipuotus V8 turėjau... Tdi jau kita kalba...