Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1348481 kartus)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #375: 2008 Gruodžio 30, 17:24:18 »
klausimelis :D 100lt uz A6 sonini veidrodeli daug? :V
kitas klausimas panasus.. :D uz duru apsyfkes 4vnt 300lt daug? mazai?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #376: 2008 Gruodžio 30, 17:26:04 »
uz tiek salona paprasta kazin ar parduosi :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #377: 2008 Gruodžio 30, 17:35:49 »
uz tiek salona paprasta kazin ar parduosi :D
tai ... kur skambint.. :D kur bepaskambini odinis salonas 2000lt arba 1500lt... miau... nafik... tai ir apsyfkes galvoju kainuoja.. :D

under

• Svečias
« Atsakymas #378: 2008 Gruodžio 30, 18:01:02 »
krc audistai paporinkit kaip man zvake pasikeist virs kurios kolektorius stovi  (!?), galvutes neuzsimauna, o giliasniu kaip ir neturi kiek is pazystamu klausinejaus  (-), negi kolektoriu reiks sukt lauk?  ?!?  :[ (!?)

under

• Svečias
« Atsakymas #379: 2008 Gruodžio 30, 18:04:44 »
Gerai - kitas klausimas? O kaip atrodys gale juodos faros su led? Gal geriau palikti orginalias kristalines ir nedėti tokių nesąmonių,o palikti orginalą?

nu chren znajet, manes tos lempos kazkaip nedomina ir nelabai patinka  (-), nu bet aisku kiekvienam savo  ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #380: 2008 Gruodžio 30, 18:33:56 »
Gerai - kitas klausimas? O kaip atrodys gale juodos faros su led? Gal geriau palikti orginalias kristalines ir nedėti tokių nesąmonių,o palikti orginalą?

nu chren znajet, manes tos lempos kazkaip nedomina ir nelabai patinka  (-), nu bet aisku kiekvienam savo  ;)

Ta prasme tuning faros nepatinka ar orginalios?

under

• Svečias
« Atsakymas #381: 2008 Gruodžio 30, 18:37:42 »
jap, apie tas pacias kur is ebajaus  (+), nu aisku as cia neaiskinsiu ka daryt, bent jau man, tai nepatinka  (-)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #382: 2008 Gruodžio 30, 18:41:46 »
Nežinau, aš irgi galvoju,kad tada priekis nebetiks, nepričiom atrodys raudoni galiniai priešrūkiniai ir t.t. Jaučiu pasiimsiu geriau į priekį tuos ledus iš S6 ir užteks išorei jau man :D Pavasarį susidės ratukai, spyruoklės ir muzika dar dasidės truputėlį, tai manau kad ir užteks :)

under

• Svečias
« Atsakymas #383: 2008 Gruodžio 30, 18:47:54 »
Nežinau, aš irgi galvoju,kad tada priekis nebetiks, nepričiom atrodys raudoni galiniai priešrūkiniai ir t.t. Jaučiu pasiimsiu geriau į priekį tuos ledus iš S6 ir užteks išorei jau man :D Pavasarį susidės ratukai, spyruoklės ir muzika dar dasidės truputėlį, tai manau kad ir užteks :)

as tavo vietoi su tai led'ais priekyje daryciau taip, kad panaikinciau priesrukines ir deciau led'us, nes tikrai jau kaip slimas sake bus kaip kaledu eglute, o ir ledus kai sudesi jie nebesonuose bus, nes priesrukines  stoves. Cia mano pamastymai tokie, o tau sprest  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #384: 2008 Gruodžio 30, 18:52:38 »

as tavo vietoi su tai led'ais priekyje daryciau taip, kad panaikinciau priesrukines ir deciau led'us, nes tikrai jau kaip slimas sake bus kaip kaledu eglute, o ir ledus kai sudesi jie nebesonuose bus, nes priesrukines  stoves. Cia mano pamastymai tokie, o tau sprest  ;)

Neee, priešrūkiniai liks, tik galvoju, ar eis sutalpinti ledus į tas grotas... Reiks matuot :(

under

• Svečias
« Atsakymas #385: 2008 Gruodžio 30, 19:02:47 »
cia kaip pvz:

nu be priesrukiniu, o tu dabar pagalvok kai sale priesrukiniu desi, tie led'ai isvis nusigrus i viduri, tai vaizdo tikrai neprides, o tik atims
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 30, 19:12:22 sukūrė under »

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #386: 2008 Gruodžio 30, 19:29:11 »
na del zvakiu, tai a6 ir a8 tikrinau, tai nuiminejau isirbiumo kolektoriu, o po juo dar kaip ir alsuokliuo slangele praeina, tai taip pat atkabinau..

under

• Svečias
« Atsakymas #387: 2008 Gruodžio 30, 19:35:17 »
na del zvakiu, tai a6 ir a8 tikrinau, tai nuiminejau isirbiumo kolektoriu, o po juo dar kaip ir alsuokliuo slangele praeina, tai taip pat atkabinau..

aha yra alsuoklio slangele. Na dekui ta ir norejau suzinot ar ima kas koletoriu lauk ar ne keiciant ta viena zvake
 (k) (y)

Neprisijungęs Eg@s

• Įrašai: 577
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #388: 2008 Gruodžio 30, 20:28:27 »
klausimelis :D 100lt uz A6 sonini veidrodeli daug? :V

jei uz anglo tai visur beveik tokia kaina, europietiskus mazdaug po 200  :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #389: 2008 Gruodžio 30, 21:28:40 »
under - gan gerai foto tose žiūrisi, manau reiks imti ;) O dėl galo tai mąstysiu dar :D

under

• Svečias
« Atsakymas #390: 2008 Gruodžio 30, 23:14:02 »
under - gan gerai foto tose žiūrisi, manau reiks imti ;) O dėl galo tai mąstysiu dar :D

bet vaizdo prie priesrukiniu tokio nesitikek kaip cia, nes pats matai kaip graziai sueina su lempom  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 30, 23:15:53 sukūrė under »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #391: 2009 Sausio 03, 15:07:02 »
Pasikeičiau ir aš šiandien pakaitinamasias žvakes. Neveikė nė viena, kai patikrinau :D Reiškia,kad motoras dar gyvas, jei prie -8 užsivedė be didesnių nesklandumų :D

under

• Svečias
« Atsakymas #392: 2009 Sausio 03, 17:37:32 »
mano irgi nei viena neveike ir galvojau kas do chuinia, kad prie minuso neina uzvest nepasukinus starterio nemazai, pasikeiciau oplia viskas grazu, kaip keitei zvake virs koliko? :D

Romantik

• Svečias
« Atsakymas #393: 2009 Sausio 03, 17:41:40 »
Добрый день Собраться по Ауди !!

Вопрос такой,по литовски я не сопронтоу,где в Литве можно купить по умеренным цена,бежевый кожаный салон на А6 1998 года,задние сиденья складываются,передние с подогревом,может есть знакомые,адреса и телефоны ??

Спасибо заранее !!

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #394: 2009 Sausio 03, 18:26:02 »
Добрый день Собраться по Ауди !!

Вопрос такой,по литовски я не сопронтоу,где в Литве можно купить по умеренным цена,бежевый кожаный салон на А6 1998 года,задние сиденья складываются,передние с подогревом,может есть знакомые,адреса и телефоны ??

Спасибо заранее !!
www.autoplius.lt www.autogidas.lt
automobiliu dalis ir ardomas A6 perziurek, gal rasi (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #395: 2009 Sausio 03, 18:27:46 »
mano irgi nei viena neveike ir galvojau kas do chuinia, kad prie minuso neina uzvest nepasukinus starterio nemazai, pasikeiciau oplia viskas grazu, kaip keitei zvake virs koliko? :D

Visur puikiausiai priėjau, tik oro filtro dėžę buvau išėmęs. Sudėjau beru. Bet tai gera kompresija pas mus matyt, jei be žvakių užsikurdavom :D

under

• Svečias
« Atsakymas #396: 2009 Sausio 03, 18:38:14 »

Visur puikiausiai priėjau, tik oro filtro dėžę buvau išėmęs. Sudėjau beru. Bet tai gera kompresija pas mus matyt, jei be žvakių užsikurdavom :D

O kam ta deze emei lauk? As tai kolektoriu sukau laukt, kad nusukt zvake  :/, tai turbut kad gera  8-P

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #397: 2009 Sausio 03, 18:43:20 »

O kam ta deze emei lauk? As tai kolektoriu sukau laukt, kad nusukt zvake  :/, tai turbut kad gera  8-P

Negalėjau rakto normaliai uždėti, tai kad nežaisti, išėmiau dėžę. O toliau labai puikiai priėjau. Matai,mūsų varikliai gi skirtingi, tai gal todėl nesusidūriau su problemom ;)

under

• Svečias
« Atsakymas #398: 2009 Sausio 03, 19:03:52 »
ir kuom jie skirtingi jau taip?  ?!?  :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #399: 2009 Sausio 03, 19:05:19 »
ir kuom jie skirtingi jau taip?  ?!?  :V

Tavasis ne 114kw? Nžn, nu man tai niekur nebuvo problemų su priėjimu, o tau minėjai buvo sunku prieiti ;)