Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1349297 kartus)

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #11400: 2015 Rugsėjo 29, 18:55:37 »
Sunku pasakyt/apibudint ta garsą... Nu žodžiu viskas buvo idealu, bet va vakar vakare kai sėdau važiuot mašina užsikure taip pat gerai kaip visada, padirbo sekundę arba dvi ir tas variklis dust pradėjo, balsas pasikeitė, toks barškesys atsirado, atrodo kaip kas slopintu jo darba, per prievarta dirbtu... Nzn kaip tiksliau apibudint  :bedantis:  Tai aš iš karto ir gesinau. Dar ydomus dalykas kad tuo momentu spidometras prigeso ir tas kilometražas kur žemiau ridos jį nunulint eina tai savaime nusinulino  :think:  Apžiurejau iš karto variklį, iš pirmos pažiuros ten nieko blogo nebuvo matyt, po to dar bandžiau kurt, tai starteris suka, lyg jau bandytu griebt, bet neužsikuria ir kartais sukant staretiui paklynija vis.
Ardyčiau pats, bet neturiu sąlygu tam, todėl susitariau su meistru tai ateinantį pirmadienį tvarkys ją, tai kai sužinosiu problemą iš karto čia parašysiu kas kaip  :)

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11401: 2015 Rugsėjo 29, 19:35:52 »
Sunku pasakyt/apibudint ta garsą... Nu žodžiu viskas buvo idealu, bet va vakar vakare kai sėdau važiuot mašina užsikure taip pat gerai kaip visada, padirbo sekundę arba dvi ir tas variklis dust pradėjo, balsas pasikeitė, toks barškesys atsirado, atrodo kaip kas slopintu jo darba, per prievarta dirbtu... Nzn kaip tiksliau apibudint  :bedantis:  Tai aš iš karto ir gesinau. Dar ydomus dalykas kad tuo momentu spidometras prigeso ir tas kilometražas kur žemiau ridos jį nunulint eina tai savaime nusinulino  :think:  Apžiurejau iš karto variklį, iš pirmos pažiuros ten nieko blogo nebuvo matyt, po to dar bandžiau kurt, tai starteris suka, lyg jau bandytu griebt, bet neužsikuria ir kartais sukant staretiui paklynija vis.
Ardyčiau pats, bet neturiu sąlygu tam, todėl susitariau su meistru tai ateinantį pirmadienį tvarkys ją, tai kai sužinosiu problemą iš karto čia parašysiu kas kaip  :)

Ir ant kiemo gali nusiimti dirzu apsaugas ir pasiziuresi ar bent dirzai vietoje ;) Man kazkas panasaus yra buve, kai nuejo kuro siurbluo dirzo tempejas. Tikriausiai buvo pertemptas tempejo varzdas, nes nuluzo prie variklio. Ir vedant kaip ir bandydavo stverti bet neuzsivezdavo ir klyninimas lyg buvo. Gerai nebeprisimenu, nes jau senai buvo tas.

Neprisijungęs DNGX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11402: 2015 Rugsėjo 29, 20:45:20 »
Ir ant kiemo gali nusiimti dirzu apsaugas ir pasiziuresi ar bent dirzai vietoje ;) Man kazkas panasaus yra buve, kai nuejo kuro siurbluo dirzo tempejas. Tikriausiai buvo pertemptas tempejo varzdas, nes nuluzo prie variklio. Ir vedant kaip ir bandydavo stverti bet neuzsivezdavo ir klyninimas lyg buvo. Gerai nebeprisimenu, nes jau senai buvo tas.
Diržai vietoje, pro tarpą pasišvietęs prožiku mačiau :) Nu simptomai pas mane praktiškai vienodi kaip parašei :V

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11403: 2015 Rugsėjo 29, 22:45:09 »
Diržai vietoje, pro tarpą pasišvietęs prožiku mačiau :) Nu simptomai pas mane praktiškai vienodi kaip parašei :V

Vietoj tai vietoj, bet reikejo bent pirsta ikisus pamaigyti, ar kuris nors is ju nera laisvas ;)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11404: 2015 Rugsėjo 29, 23:09:10 »
Nusinulino spidikas  :V kaip akumas butu nusedes.nusiimk apsaugas dirzu ten eina jas virsutines nuiimti biski pasikankinus ir pamaigik dirzus ar nier laisvi.teik kaires tiek desines puses.

Neprisijungęs Cut

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11405: 2015 Rugsėjo 29, 23:52:25 »
Sveiki. Įsigijau Audi Allroad 2000m. ir klausimų daugiau nei daug.
Pirkdamas sužinojau, kad yra problema su galine kairės pusės pagalve. Ryte ateinu, gražiai ta pusė sukritus. Nubraukiu ašarą ir dabar galvoju: ar drąsiai pirkt kitą, ar ieškoti dar gedimų? Ar nėra daugiau kur nutekėti orui ir kitų nesandarumų? Ar tikrai jei randi mašiną ryte ant žemės kalta pagalvė? Jei nebūtinai, kokiais būdais patikrinti? Pakritimas jau pastebimas jau po 4 stovėjimo valandų, nežymus, bet pakaba jaučia ir prisipūtinėja viršun. Iš antros padalos ilgokai pučia, iš trečios greičiau, o iš pirmos kol pakelia tai arba arbatos spėji išgerti, arba išmeta skydelyje klaidą su rodyklėm. Šnypštimo negirdžiu, kadangi tojė pačioje pusėje yra kompresorius. Kokios mintys?

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11406: 2015 Rugsėjo 30, 00:31:11 »
Ieskoti kodel nusileidzia  :D ziureti pagalve ,bandyk su muilinu vandeniu patepti gal rasi kur leidzia

Neprisijungęs Kucenukas

• Įrašai: 367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11407: 2015 Rugsėjo 30, 11:12:42 »
Sveiki turiu tokį kvailoką klausimą bet gal kas žinot kokios lemputės eina į priešrūkinius? Auto 2001metų tai dabar galvoju ar H7 kaip į FL ar dar H3 kaip į neFL

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11408: 2015 Rugsėjo 30, 12:04:25 »
Sveiki turiu tokį kvailoką klausimą bet gal kas žinot kokios lemputės eina į priešrūkinius? Auto 2001metų tai dabar galvoju ar H7 kaip į FL ar dar H3 kaip į neFL
http://am-application.osram.info/en pas mane 2001 tai H3 pasakiau i daba susimėčiau, keičiau prieš metus, neprisimenu, gal H7  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugsėjo 30, 12:06:47 sukūrė zu »

Neprisijungęs Kucenukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11409: 2015 Rugsėjo 30, 18:25:37 »
Gal kas esat bandę patys pasidaryt palydinčių namo šviesų funkciją?

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11410: 2015 Spalio 01, 07:48:21 »
O ji tau labai reikalinga?

Neprisijungęs Kucenukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11411: 2015 Spalio 01, 11:18:35 »
Nu kaip, nebūtinybė, tik šiaip pasidarė įdomu ar įmanoma tai pasidaryti ar ne

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11412: 2015 Spalio 01, 12:36:24 »
Aisku imanoma :)
Viskas imanoma, tik noro ir pinigu reikia :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11413: 2015 Spalio 01, 12:45:55 »
Ir dar normalu elektrika surast :D kad paskui palydejus namo masina dar nepalydetu ir laužo liepsna :D

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11414: 2015 Spalio 01, 17:49:16 »
Ir dar normalu elektrika surast :D kad paskui palydejus namo masina dar nepalydetu ir laužo liepsna :D
:-]

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11415: 2015 Spalio 02, 19:40:22 »
SYMPHONE 2 AUX. Tingiu ieskoti i kuria tema deti nuoroda, tai idesiu cia  :)  Biudzetinis Aux pasidarymas Symphony 2 magnetoloje. Aprasymas rusiskai. http://www.audi-club.ru/forum/showthread.php?t=188622

Neprisijungęs DNGX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11416: 2015 Spalio 04, 21:36:27 »
Tai va čia kur aš rašiau kad sugedo man 2,5tdi, tai šiandien jau pajudėjo darbai ir išsiaiškinta priežastis. Dar taip nebuve  :A  žodžiu, nusiardėm pirmiausia prieky visą, kad prie diržų prieit, atsidengiam diržus, ogi ten prašokęs diržas, bet ne dėl to kad jis blogas, ar blogai uždėtas, bet dėl to kad po skriemuliu palindus pelė, ko pasekoje prašoko dėl jos diržas... blemba blemba  :-{

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11417: 2015 Spalio 04, 21:41:42 »
Tai va čia kur aš rašiau kad sugedo man 2,5tdi, tai šiandien jau pajudėjo darbai ir išsiaiškinta priežastis. Dar taip nebuve  :A  žodžiu, nusiardėm pirmiausia prieky visą, kad prie diržų prieit, atsidengiam diržus, ogi ten prašokęs diržas, bet ne dėl to kad jis blogas, ar blogai uždėtas, bet dėl to kad po skriemuliu palindus pelė, ko pasekoje prašoko dėl jos diržas... blemba blemba  :-{
Kai žiauru...

Neprisijungęs DNGX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11418: 2015 Spalio 04, 21:56:29 »
Ir kaip ji ten pateko tai neįsivaizduoju... Dar aš kai visada įsivarydavau darbe tą mašina į šiltą garažą, visą diena jis ten stovedavo, tų pelių ten pilna jaučiu kai lauke šalta, tai ir lenda visur, nu bet kad po diržais tai čia keista  :think: :-/

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11419: 2015 Spalio 05, 10:29:46 »
Kai iten o lindo nelbai isivaizduoju vietos ten mazai.na ka jei voztuvai nelinko bus maziau islaidu

Neprisijungęs DNGX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11420: 2015 Spalio 07, 20:49:49 »
Na ką, audi jau važiuoja, pakeisti vienos galvos velenėliai, koromislai ir 4 linkę voštuvai  :goodboy:
Meistras patarė išvis stumt tą audi, nes visgi 110kw  :bedantis:

Neprisijungęs macuda

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11421: 2015 Spalio 07, 21:39:15 »
Na ką, audi jau važiuoja, pakeisti vienos galvos velenėliai, koromislai ir 4 linkę voštuvai  :goodboy:
Meistras patarė išvis stumt tą audi, nes visgi 110kw  :bedantis:
Geriau jau butu kokius laidus nugriauzus:D
Tas stumimas...kazn vaziuoja zmones.

Neprisijungęs DNGX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11422: 2015 Spalio 07, 21:47:31 »
Geriau jau butu kokius laidus nugriauzus:D
Tas stumimas...kazn vaziuoja zmones.
Geriau jo :D Bet tai dabar baisu nesveikai, o jei vėl tas pats (z) Išgąsdina viena karta ir po to jau ne taip būna... Variklis jau man nevaikiškai daug atsistojęs, tai tikėkimės atlaikys bent žiemą be remonto 

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11423: 2015 Spalio 07, 21:59:35 »
Geriau jo :D Bet tai dabar baisu nesveikai, o jei vėl tas pats (z) Išgąsdina viena karta ir po to jau ne taip būna... Variklis jau man nevaikiškai daug atsistojęs, tai tikėkimės atlaikys bent žiemą be remonto
Tai bet kokią mašiną tau ten tos pelės sugrauš :)

Neprisijungęs DNGX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11424: 2015 Spalio 07, 23:00:01 »
Tai bet kokią mašiną tau ten tos pelės sugrauš :)
Bet kai neturėjęs tokio yvykio tai nė nebučiau pagalvojęs kad taip gali atsitikt :D