Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1385235 kartus)

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #10075: 2015 Sausio 07, 22:46:06 »
Kai stipriai trenki tai visada iki galo neuzsidaro. Šeip su užsidarymu neseniai atsirado problemos, o lemputes jau seniai nešviečia.

Del lempuciu nedegimo tada 100% bus kalti tie mikrikai, kurie yra pacioje spynoje. Bandyk srote ieskotis ju ir aisku, geriau butu tikrintis vietoje, nes uzsiknisi ardyti duris, jei pasiimsi neveikencius. Arba pagal koda ieskotis nauju. Pas save du keiciau, tai kazkaip kodo ant ju nebuvo. Gal kas is forumieciu ji zino ir galetu parasyti.
O del neuzsidarymo, tai manau viduje esantys tepalai gerai sukieteje, o dar saltis ir dregme, ir dave savo. Ardysi spynas, prasivalyk sena tepala, sutepk nauju ir turetu veikti gerai.

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10076: 2015 Sausio 08, 09:47:21 »
Aha, su drureliu apsvietimu ir ju nematymu pas mane irgi beda yra. Nemato kai vairuotojo durys atidarytos. Gal kas turi parduot vairuotojo duru spyna?

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10077: 2015 Sausio 08, 14:20:20 »
Aha, su drureliu apsvietimu ir ju nematymu pas mane irgi beda yra. Nemato kai vairuotojo durys atidarytos. Gal kas turi parduot vairuotojo duru spyna?

Geriau srote pirkti galiniu duru spyna, nes jos bet kokiu atveju bus maziau darinejamos (gal) ir is jos issimti ta mikrika ir isideri i vairuotoju dureles.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10078: 2015 Sausio 08, 14:46:05 »
Taigi tuos mikrikus zmones naujus susideda i spynas...
Tarp kitko, kaip pradejo uzknist prilendantys nesvarumai tarp langu is isorines puses, ir darinejant garsas tas ikyrus brezimo i langa, ir vairuotojo langa jau ziuriu stipriai subraiziau, snd nuleidau langa, su ranka stipriai atlenkiau ta guma i isore, lyg nebsiliecia, bet cia laikina ir nesamone aisku... Gal kas sprendimu kokiu turit, pripurkst kokio s, ar ko ? Svarbiausia kai plaunu su kercheriu stengiuos belekaip ten isvaryt viska, bet nieks nepadeda, stiklai sekmingai braizos, atidarinejant garsas tiesiog žudo  (z)

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10079: 2015 Sausio 08, 16:19:22 »
Taigi tuos mikrikus zmones naujus susideda i spynas...
Tarp kitko, kaip pradejo uzknist prilendantys nesvarumai tarp langu is isorines puses, ir darinejant garsas tas ikyrus brezimo i langa, ir vairuotojo langa jau ziuriu stipriai subraiziau, snd nuleidau langa, su ranka stipriai atlenkiau ta guma i isore, lyg nebsiliecia, bet cia laikina ir nesamone aisku... Gal kas sprendimu kokiu turit, pripurkst kokio s, ar ko ? Svarbiausia kai plaunu su kercheriu stengiuos belekaip ten isvaryt viska, bet nieks nepadeda, stiklai sekmingai braizos, atidarinejant garsas tiesiog žudo  (z)

Tai parasyk tu mikriku koda, kad jau zmones juos naujais keiciasi. Nes as du keiciausi ir nei ant vieno nebuvo jokio kodo. Siunciausi ies Lemonos, tai pagal ismatavimus kas yra ju svetaineje kaip ir atitinka, o kai atsiunte, tai visai jie ne tokie-didesni.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10080: 2015 Sausio 08, 17:33:58 »
Teko vargti su bagazines mikriku net foto buvau imetes.gali buti kad uztektu prvalyti kontaktus ir atsigauna kartais,jei visai niera pazaliave uzake.zodziu isardziau nu nieko sunkaus varau i lemona nu yra ten panasiu net idialiu,bet pasirodo kojeles netinka ir nuo seno neina nuimti ir pritaikyti.tada liko kas audicentras arba srotas.na centre kaina 10x didesne uz sena,kuri ir leme kaina visa.aisku pirkau visa spyna.dar srote uz spyna ir kainas kaikurie uzlenke nesveikai  (!?) .na su durim manau tas pats.

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10081: 2015 Sausio 08, 18:15:45 »
srotuose uz spyna po 120 lt [size=78%]praso, ir tai sako vairuotojo jau ner,visos parduotos..[/size]

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10082: 2015 Sausio 08, 19:19:12 »
Pas mane buvo nueje mikrikai vairuotojo ir galiniu keleivio puses dureliu. Ardziau ir valiau, kazkiek laiko veike po valymo, bet neilgai, nes mikriko nudvesimas mano atveju buvo del to, kad ta gumele kuri yra aplink ta pypsiuka suplysusi, prieina dregmes i ta mikrika ir vel neveikia.
Kam pirkti priekine visa spyna, kai galima pirkti galiniu duru ir issiimti ta mikrika. Tik jei neklystu, kaires ir desines puses skiriasi mikrikai, pas viena is vieno galo laidai iseina, o kitai pusei is kitos.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10083: 2015 Sausio 09, 00:47:41 »
Bet nesamone kazkokia del tokio sudelio spynas keisti negi negalejo tu mikriku atskirai pardavineti

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10084: 2015 Sausio 09, 08:48:47 »
Spyna tai valiau, paveike biski ir dabar visiskai nudvese. Ir teisigai forumietis pasake, yra ten gumyte kuri plysta, pas mane ji kaip tik suplyso.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10085: 2015 Sausio 09, 08:50:57 »
Bet nesamone kazkokia del tokio sudelio spynas keisti negi negalejo tu mikriku atskirai pardavineti
Daug nelogiškų sprendimų audi yra padariusi, pvz oro filtro dėžė ant paralono ir t.t. :)

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10086: 2015 Sausio 13, 20:00:30 »
gal kas galetu is etkos ar is kitur, imesti priekinio bamperio detaliu foto ar pns, reikia darant darba imesti foto, niekur nerandu..
etka turiu parsisiuntes, bet niekur nera foto arba nemoku ieskot.

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs wuolis

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10089: 2015 Sausio 14, 20:36:25 »
dekui (y)

Neprisijungęs Ernestas.

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10090: 2015 Sausio 16, 09:59:20 »
Gal kas zinot kur yra radijo antenos stiprintuvas? Audi A6 02m. Avant, magas originalus RNS-D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10091: 2015 Sausio 16, 10:01:43 »
Gal kas zinot kur yra radijo antenos stiprintuvas? Audi A6 02m. Avant, magas originalus RNS-D
virš bagažinės stogo apdailos, prie plafono

Neprisijungęs Ernestas.

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10092: 2015 Sausio 16, 10:31:58 »
virš bagažinės stogo apdailos, prie plafono
Tai apie ta pati ir galvojau, bet as ji jau keiciau, bet nieks nepasikeite, del kokiu dar priezasciu galetu netraukti radijos?

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10093: 2015 Sausio 16, 11:29:54 »
Tai apie ta pati ir galvojau, bet as ji jau keiciau, bet nieks nepasikeite, del kokiu dar priezasciu galetu netraukti radijos?

Ta jungtis kur kišasi į magą gal durniuoja?  Pas mane bent jau tai ji kalta...

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10094: 2015 Sausio 16, 11:41:54 »
Man kol buvo org magas, idealiai buvo reikalai su radija, idejus neorginalu (bet normaliai grojanti :D) pradejo nebetraukt, apsiskaicius uzsienio forumuose ir t.t. dejau ir stiprintuvus ir maitinimus antenai, juntamo poveikio nesijaute :D tai spjoviau i sita reikala, prisirasiau daug dainų ir fsio :D Traukia radiją kartais tik, bet nėr ką lygint, kaip buvo su org concertu  :G

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10095: 2015 Sausio 19, 09:06:17 »
O daug reikalu ta stogo apdaila nusiimt? Ta prasme ka daryt mazdaug zinau, lupt stoikiu apdailas, sonine dirzu ir gale, bet ar neisluzta ten filsatoriai ir ar nebarskes po to daugiau? Nes dabar pas mane nuluzus antena, reiktu keist ir prie to pacio paziureciau del ko liukas barska garsiau muzikos klausantis  (H-) Cia pas mane viena, ar pas visus liuko plastmases barska muzika pagarsinus labai?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10096: 2015 Sausio 19, 09:22:04 »
patikrink TMC bloką virš vairuotojo kojų, į jį kišasi antena, gal ten problema ;)
o šiaip vcds rodo klaidas, jei kažkas su antena :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10097: 2015 Sausio 19, 09:22:47 »
Man kol buvo org magas, idealiai buvo reikalai su radija, idejus neorginalu (bet normaliai grojanti :D ) pradejo nebetraukt, apsiskaicius uzsienio forumuose ir t.t. dejau ir stiprintuvus ir maitinimus antenai, juntamo poveikio nesijaute :D tai spjoviau i sita reikala, prisirasiau daug dainų ir fsio :D Traukia radiją kartais tik, bet nėr ką lygint, kaip buvo su org concertu  :G
įdėjau iš lemonos 40 lt kainuojančią su stiprintuvu, tai dabar ir garaže traukia :D spakaina visai :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10098: 2015 Sausio 19, 09:59:48 »
O daug reikalu ta stogo apdaila nusiimt? Ta prasme ka daryt mazdaug zinau, lupt stoikiu apdailas, sonine dirzu ir gale, bet ar neisluzta ten filsatoriai ir ar nebarskes po to daugiau? Nes dabar pas mane nuluzus antena, reiktu keist ir prie to pacio paziureciau del ko liukas barska garsiau muzikos klausantis  (H-) Cia pas mane viena, ar pas visus liuko plastmases barska muzika pagarsinus labai?

Jeigu ne liukas, tai lupti stogo nereiktu, pagal modeli, arba per apsvietimo plafona prieini, arba gale nusiima juosta ir stogas atsileidzia, uztenka prieiti, kad atsukti. Daznai nereikia net nieko keisti, padarai vietoj stiprintuvo tiesiogiai antena ir puikiai veikia.

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10099: 2015 Sausio 19, 10:13:31 »
sveiki jei stabdziu diskas buvo perkaitintas ji nutekinus pradingtu tas pameles pavirsius?:-)