Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1341793 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #8975: 2014 Balandžio 22, 14:24:40 »
nekyla variklio 2.5tdi temperatūra (max ~70 laipsnių), kad ir kiek bevažiuotum. Keičiau diržus prie to pačio pakeitė ir termostatą, bet tas nepadėjo. Ryte užkūrus šaltą variklį įsijungia ir ventiliatorius. Gal jis neleidžia pakilti iki darbinės ? Turi pastoviai veikti ventiliatorius pas jas ?
neturi, tai gal termomovai amen?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Ramunas23

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8976: 2014 Balandžio 22, 18:14:48 »
neturi, tai gal termomovai amen?
Su termomova padaryk eksperimenta su pirstine suimk sparnuote ir kitas tegul uzkuria varikli.Jei sugebesi gana lengvai islaikyti sparnuote, kad ji nesisuktu, reiskiasi ji veikia.Aisku tai turi buti su saltu varikliu.Jei isples is ranku, tai reiskias uzstrigus. Kitas variantas, kas buvo man.Grybavo temperaturinis daviklis.Jis salia siurblio, is kaires(jei stovi pries masina).Ten keturi kontaktai org. kainuoja 119lt.Kompas rode variklio temperatura 70, o ant skydelio rodykle nepajudejus nuo 60 padalos.Buvo paklaida apie 15laipsniu.Pakeitus davikli temperatura pradejo rodit tokia kokia ir ant  diagnostinio kompo.Per karsta diena sekmadieni laisvai pakilo iki 90.Bandyk daryt tokius eksperimentus, manau cia kazkur gal ir bus beda.

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8977: 2014 Balandžio 22, 19:59:01 »
trumpas ir idomus klausimas nevertas naujos temos - 2.5 v6 karomislus eina ikist nenuemus valiku?:think:
eina , visiskai isimt nereikia, viena tiktai isimi kur dirzas ant to nesideda o kita eina tiek suverst kad pakeis koromislus ir kompencatorius, dirzo pagrindinio nuimti nereikia tik nuo siurblio reikia skyva nuimti

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8978: 2014 Balandžio 22, 21:29:24 »
Sveiki, a6 c5 99m., sedanas, aparatura org su subu orginaliu (ne bose), po langu tamsinimo (gal sutapimas) nebegroja galiniai garsiakalbiai, pats subas groja, panasu kad sudege jie, pakeiciau kitus, bet tik ijungus maga, vienas garsiakalbis sokteli virsun su nemaloniu garsu (toks jausmas kad tuoj sudegs) bet groja abu.. Kur toliau ka keisti, suba keisti ? Maga keist bandziau, tas pats, langu tamsintoja snekinau, sake kad tikrai negalejo niekur vandens pakliuti....
P.s. galvoju keisti suba, nes daugiau kaip ir nieko nebeliks... TIk nesuprantu kaip taip is oro jis galejo sudegt,ar kas nutikt, nes jis kaip ir groja, bet va galiniai garsiakalbiai,tiksliau vienas nesuprasi kas ten dedas jam...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 22, 21:47:43 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8979: 2014 Balandžio 22, 21:46:20 »
eina , visiskai isimt nereikia, viena tiktai isimi kur dirzas ant to nesideda o kita eina tiek suverst kad pakeis koromislus ir kompencatorius, dirzo pagrindinio nuimti nereikia tik nuo siurblio reikia skyva nuimti

na, vienas ardymas, dirzus kelis pasikeist reik prie to pacio, ir panasu kad veleno salnikas vienas leidzia, tai teks atsargiai lupti kai jau viskas pazerta iki pagrindinio dirzo:D

Neprisijungęs Nanotech

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8980: 2014 Balandžio 23, 07:56:11 »

tai kiek suprantu ventiliatoriaus sparnai turi suktis iš inercijos kažkiek, kad ir šaltai? Parodymai skydelyje rodo lygiai tiek kiek ir pasijungus per kompą, paklaidos nėra.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8981: 2014 Balandžio 23, 08:01:52 »
Sveiki, a6 c5 99m., sedanas, aparatura org su subu orginaliu (ne bose), po langu tamsinimo (gal sutapimas) nebegroja galiniai garsiakalbiai, pats subas groja, panasu kad sudege jie, pakeiciau kitus, bet tik ijungus maga, vienas garsiakalbis sokteli virsun su nemaloniu garsu (toks jausmas kad tuoj sudegs) bet groja abu.. Kur toliau ka keisti, suba keisti ? Maga keist bandziau, tas pats, langu tamsintoja snekinau, sake kad tikrai negalejo niekur vandens pakliuti....
P.s. galvoju keisti suba, nes daugiau kaip ir nieko nebeliks... TIk nesuprantu kaip taip is oro jis galejo sudegt,ar kas nutikt, nes jis kaip ir groja, bet va galiniai garsiakalbiai,tiksliau vienas nesuprasi kas ten dedas jam...

Galiniai signalą gauna iš subo, tai tik jo bėda galima įtarti, jeigu garsiakalbio membrana pakyla ir stovi, reiškias jau gauna pastovia įtampa, taip, kad lupk suba arba bent jau pajungus kita išbandyk.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8982: 2014 Balandžio 23, 14:18:12 »
Aciu only, beda kogero jame bus, apacioj,aptikta daug dregmes, matomai pribege, pabandziau pas kita zmogu, jo prijungus ten vapse snypscia kazkas, tai irgi kogero parejes, nes dar baisiau nei mano :D tai dabar sukontaktavau su forumieciu atsius, manau viskas bus ok. Klausimas tas vanduo kaip ten atsirado... Aisku betamsinant langus, bet nekyla ranka nervu daugiau susigadint vaziuot ir koliot tamsintoja :V

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8983: 2014 Balandžio 23, 14:31:54 »
only audi pasakik kaip tu tu veidrodi nuo kojos atskiri as neikirtau  (z)  ten nei kokiu varzteliu nei spyruokliu matosi  :think:

Neprisijungęs wuolis

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8984: 2014 Balandžio 23, 16:47:53 »
trauk ir nusiims  (+)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8985: 2014 Balandžio 23, 16:56:48 »
tai taip priejas prie masinos galiu traukti ir turetu nsusiimti.

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8986: 2014 Balandžio 23, 22:23:30 »
tokios sprandzynos nera?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8987: 2014 Balandžio 24, 00:18:33 »
tai taip priejas prie masinos galiu traukti ir turetu nsusiimti.

Nusilaužt, o ne nusiimt, T-max jau parašė apie ką šneka.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8988: 2014 Balandžio 24, 12:40:40 »
Na va, isidejau forumiecio atsiusta suba viskas  (y) Aciu dievui anas mano subas,nauju pakeistu koloneliu nespejo sudeginti,kaip senasias  (z)
Tik vat visgi man idomu is kur ten tas vandu/ar tai langu skystis pateko, nu cia ir durniui aisku,kad tamsinant langus (masina turiu 2men, bedu su tuo subu nebuvo, tik pasiemus po tamsinimo iskart dege galines kolonkes..) Bet vat nei irodysiu kad jo darbas... Beje kaip manot verta nest ji elektrikui ? Kad turet zapasui, gal ten ka nedaug tekeist, kiek maciau biski pasioksidavus viena kita detale

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8989: 2014 Balandžio 24, 12:41:18 »
jei netingi pradaryk ir nufotkink :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8990: 2014 Balandžio 24, 12:48:55 »
Na va, isidejau forumiecio atsiusta suba viskas  (y) Aciu dievui anas mano subas,nauju pakeistu koloneliu nespejo sudeginti,kaip senasias  (z)
Tik vat visgi man idomu is kur ten tas vandu/ar tai langu skystis pateko, nu cia ir durniui aisku,kad tamsinant langus (masina turiu 2men, bedu su tuo subu nebuvo, tik pasiemus po tamsinimo iskart dege galines kolonkes..) Bet vat nei irodysiu kad jo darbas... Beje kaip manot verta nest ji elektrikui ? Kad turet zapasui, gal ten ka nedaug tekeist, kiek maciau biski pasioksidavus viena kita detale
paprastas subas vertas 20-30lt, tai pagalvok ar verta.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8991: 2014 Balandžio 24, 14:28:30 »
tokios sprandzynos nera?

jeigu ir yra tada ji uzdara.nes nuemus radau tik korpusa spyruokle greiciausiai visuje yra.tai kaip tada :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8992: 2014 Balandžio 24, 14:37:11 »
jeigu ir yra tada ji uzdara.nes nuemus radau tik korpusa spyruokle greiciausiai visuje yra.tai kaip tada :V

Gal imesk fotkę ką tu ten radai

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8993: 2014 Balandžio 24, 14:50:52 »
nu va blin surinkau reikejo nukepti viena foto.zodziu viska kaip cia tik spiruokle cia atvira.nu reiks pasiardyti ff

Neprisijungęs tobago

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8994: 2014 Balandžio 25, 17:05:23 »
bun c5 su originaliai oda apsiutu vairu?

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8995: 2014 Balandžio 25, 17:08:09 »
bun c5 su originaliai oda apsiutu vairu?

Ne, tik su kailiu.

Neprisijungęs tobago

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8996: 2014 Balandžio 25, 18:30:35 »

Neprisijungęs Ramunas23

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8997: 2014 Balandžio 25, 18:58:49 »
juokinga
Pas mane org. su oda.Ir ju daug yra.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8998: 2014 Balandžio 25, 22:37:50 »
Daug reikalų būtų atjungt, kad vairuotojo spynelė būtų neveikli ? Ta prasme kad neeitu su prakrutke vadinama atrakint ? Nors jau mažai liaudis beeina taip, bet maža ką, gaila mago būtų. bagažinės veikia spyna, tai tik tą palikčiau  :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8999: 2014 Balandžio 25, 22:53:39 »
Daug reikalų būtų atjungt, kad vairuotojo spynelė būtų neveikli ? Ta prasme kad neeitu su prakrutke vadinama atrakint ? Nors jau mažai liaudis beeina taip, bet maža ką, gaila mago būtų. bagažinės veikia spyna, tai tik tą palikčiau  :V

Išsaugosi spynelę, prarasi langą ;)