Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1312260 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #5400: 2011 Birželio 25, 09:01:02 »
Aš dar per mažai patyręs tuose reikaluose, kad galėčiau rimtai patarti, bet tas „KEY SIGNAL TOO LOW“ skamba taip, lyg reiktų pakeisti raktelyje esančią bateriją ar ką, nes negauna iš raktelio signalo. O sutvarkius raktelį gal ir kitos dvi bėdos išnyks. :D Arba, jei turi, su atsarginiu raktu pabandyk užvesti.

Raktelio baterija neturi jokio rysio su cipu.

Neprisijungęs Arturasz

• Įrašai: 93
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5401: 2011 Birželio 26, 22:37:02 »
Norėjau paklausti, gal kas į savo A6 yra pasidaręs ir įsidėjęs audio podiumus į priekines dureles?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5402: 2011 Birželio 27, 09:20:05 »
Iskilo toks klausimas, ar baigiantis kurui gali pradeti mirkseti pakaitinimo lempute.A6C5 2,5tdi 132kw gal sakau siurblys bake pradejo durnioti negaves kuro.Uzpylus kuro problema dingo.

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5403: 2011 Birželio 27, 10:54:48 »
Iskilo toks klausimas, ar baigiantis kurui gali pradeti mirkseti pakaitinimo lempute.A6C5 2,5tdi 132kw gal sakau siurblys bake pradejo durnioti negaves kuro.Uzpylus kuro problema dingo.
(+) gali, man kadangi nerodo kiek bake seliarkos tai zinau  :D

Neprisijungęs chanas

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5404: 2011 Birželio 27, 11:18:31 »
Gali pas mane irgi kai rezervas mirksi.

Neprisijungęs justys

• Įrašai: 195
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5405: 2011 Birželio 27, 17:08:32 »
Sveiki gal kam teko keisti priekini rato guoli nes vaziuojant girdisi truputi jau kad uzia,keleivio puseje. Domina preliminari kaina ir pakeitimo kaina prie topacio:)  A6 02m 2.5tdi ne quattro

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5406: 2011 Birželio 27, 17:36:19 »
Sveiki gal kam teko keisti priekini rato guoli nes vaziuojant girdisi truputi jau kad uzia,keleivio puseje. Domina preliminari kaina ir pakeitimo kaina prie topacio:)  A6 02m 2.5tdi ne quattro
keiciau 2.8q priekini keleivio puses guoli. darbas 50lt. guolio kainos gerai nepamenu, bet ne daugiau 100lt kainavo :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5407: 2011 Birželio 27, 19:54:44 »
Sveiki, gal kas buvot susidure su tokia problemele?
Auto neuzsikuria, praskanavus ismeta klaidas:

01128 IMMOBILIZER PICKUP COIL
01176 KEY SIGNAL TOO LOW
01177 ENGINE CONTROL UNIT NO COMMUNICATION

Kaip suprantu imobilaizeris pabego ar kas? Kaip spresti sitokia problema, nuo kur pradeti?
jei paskaitytum ka raso klaidose, tai surastum, kad reikia ziureti kontaktus tar immo ir antenos, jei viskas gerai keisti antena immo, jei ir tas nepadetu, tai belieka raktas, kas abejotina

Neprisijungęs unamed

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5408: 2011 Birželio 28, 18:01:03 »
Autopilotas yra papildoma opcija, tai ka pirkejas tuo metu idejo,tas ir eis su ta masina.
Man klausimu pora kilo kiek kainuotu ideti i c5 sedanui ir avantui odini salona geros bukles ? Kiek kainuotu ideti, kaip orginale autopilota su rankenele ir pajungt ant knopkes salone parkingus tiek priekiui tiek galui. PS. ar daug burt reiktu jei butu noras dar ir org xenonus pasidaryt ,ar geriausia iskarto su ta opcija ieskot ? Aciu :)
PSS. Zinantys nepasidiziuokit ir apsvieskit mane del 2.5TDI motoro 132kw ejusio nuo 2000m. Vienur perskaiciau ,kad jo veleneliu problemos issprestos nuo 2002m. kitur kad nuo 2003m. jau geri tikrai pradejo eiti,ir tretur ,kad niekas nesikeite nuo pat gamybos pradzios,tai naa :D Padekit susiprast man.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 28, 18:10:49 sukūrė unamed »

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5409: 2011 Birželio 29, 22:59:32 »
Autopilotas yra papildoma opcija, tai ka pirkejas tuo metu idejo,tas ir eis su ta masina.
Man klausimu pora kilo kiek kainuotu ideti i c5 sedanui ir avantui odini salona geros bukles ? Kiek kainuotu ideti, kaip orginale autopilota su rankenele ir pajungt ant knopkes salone parkingus tiek priekiui tiek galui. PS. ar daug burt reiktu jei butu noras dar ir org xenonus pasidaryt ,ar geriausia iskarto su ta opcija ieskot ? Aciu :)
PSS. Zinantys nepasidiziuokit ir apsvieskit mane del 2.5TDI motoro 132kw ejusio nuo 2000m. Vienur perskaiciau ,kad jo veleneliu problemos issprestos nuo 2002m. kitur kad nuo 2003m. jau geri tikrai pradejo eiti,ir tretur ,kad niekas nesikeite nuo pat gamybos pradzios,tai naa :D Padekit susiprast man.

klausimai juokingi, bet tik to:

odinis salonas kainuotu mazdaug tiek uz kiek surasi. gali kainuoti ir 300 lt, gali ir 1500 lt, viskas priklauso nuo bukles, spalvos ir sedyniu ( paprastos, pusiau recaro, recaro, rs tipo ).

autopiloto rankenele kainuoja nuo 50 iki 150 lt. dyzeliui ja pajungt nera ka veikt, benzui dar tektu ir vakumus pasijungti visokius.

parktronikai irgi kainuos tiek kiek uz juos sumokesi, nes ju yra ivairiu ir kainos ivairios. plius elektrikas gali paimti ir 50 ir 500, ziurint pas koki sumastysi nuvaziuot :D kiekvienam mieste juk skiriasi kainos.

noras orginalius xenon pasidaryt :D :-] tai arba tu dedi lempas su originaliais xenonais, arba dedi kitaiskus ( isimtinais atvejais kitokius ) blokelius ir turi xenonus. viskas.

del motoro, tai cia sekmes reikalas. vieni verkia kad byra, kiti kad ne. cia jau priklauso kaip pries tai buvo vaziuota, kaip keisti tepalai ir kokie jie buvo pilami. mes ne extrasensai, nei vienas to pasakyti negalime, nebent apie savo paciu masinas. tiek info tam kartui

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5410: 2011 Birželio 29, 23:26:02 »
Jei juokinga,tai juokis bene man gaila. Xenonu taip lengvai nepajungsi,kad tik lempa idet ir viskas, jei aisku kalbam taip kaip orginale. O tai niekas parktroniku nestatet ? Kiek jum kainavo ?  Del salonu sutinku,galejau neklaust ,nes kainos ju labai skirtingos. Dekui relax
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 30, 00:07:22 sukūrė unamed »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5411: 2011 Birželio 30, 10:01:49 »
Jei juokinga,tai juokis bene man gaila. Xenonu taip lengvai nepajungsi,kad tik lempa idet ir viskas, jei aisku kalbam taip kaip orginale. O tai niekas parktroniku nestatet ? Kiek jum kainavo ?  Del salonu sutinku,galejau neklaust ,nes kainos ju labai skirtingos. Dekui relax

Kas dėl xenonų, tai pajungsi juos be jokių problemų, tik nebus auto levelio, o visa kita tai čia mielačiai...
Parkingai išvis juokų dainos, jei turi dalis.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5412: 2011 Birželio 30, 13:22:21 »
kur gauti ziedu i skydeli, ne per ebay,o lt??
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 30, 14:18:50 sukūrė Zaudi »

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5413: 2011 Birželio 30, 15:11:41 »
Jei juokinga,tai juokis bene man gaila. Xenonu taip lengvai nepajungsi,kad tik lempa idet ir viskas, jei aisku kalbam taip kaip orginale. O tai niekas parktroniku nestatet ? Kiek jum kainavo ?  Del salonu sutinku,galejau neklaust ,nes kainos ju labai skirtingos. Dekui relax

Kas dėl xenonų, tai pajungsi juos be jokių problemų, tik nebus auto levelio, o visa kita tai čia mielačiai...
apie auto leveli ir kalbu ,kitkas taip nesunku. O parkingai gali eit atskirai nuo buferio ,ar tik su juo, ar kaip ? Grest skyles tiem jutikliam ?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5414: 2011 Birželio 30, 15:16:06 »

apie auto leveli ir kalbu ,kitkas taip nesunku. O parkingai gali eit atskirai nuo buferio ,ar tik su juo, ar kaip ? Grest skyles tiem jutikliam ?

Dedasi apatinė zalūpa ant buferio apačios ir tiek. Aš nusipirkau tą lūpą iš centro, parkingus iš šroto ir susimečiau viską per porą valandų. Tiesa, lūpą prieš tai nudažė kebūlo spalva, nes pas mane bamperių apačios dažytos buvo.

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5415: 2011 Birželio 30, 17:10:20 »
pagaliau  (h) dekingas !

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5416: 2011 Birželio 30, 22:50:19 »

kodel nebus auto levelio? as pas save susidejau ir veikia auto sukalibravimas. uzsivedi, suvaiksto ir atsistoja i savo vieta. jei lempose yra varikliukai auto levelio ir davikliai ant sakiu, tai veiks ir taip viskas su neorginaliais

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5417: 2011 Liepos 01, 01:16:37 »
forumo paieska bandei pasinaudoti? tikrai zinau, kad yra turgaus skiltyje skelbimas zmogaus kuris jais prekiauja (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5418: 2011 Liepos 01, 12:17:41 »
forumo paieska bandei pasinaudoti? tikrai zinau, kad yra turgaus skiltyje skelbimas zmogaus kuris jais prekiauja (h)
jei kalbi apie sita zmogu-DerClown,tai jis neturi o jo paskutines temos puslapi vienas siule bet neina prisiskambinti 

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5419: 2011 Liepos 01, 12:40:09 »

kodel nebus auto levelio? as pas save susidejau ir veikia auto sukalibravimas. uzsivedi, suvaiksto ir atsistoja i savo vieta. jei lempose yra varikliukai auto levelio ir davikliai ant sakiu, tai veiks ir taip viskas su neorginaliais

Aš kalbu apie tai, jei jų ten gamykliškai nebuvo. Nuo ko jos suvaikščios, jei jų nėra? Dėsi daviklius, dėsi pravodkę? Manau ne, taip kad levelio nebus, o bus tik rankinis, bet ir tai negarantuoju, kad jis dirbs pas bixenonines faras.

Neprisijungęs kaunasny

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5420: 2011 Liepos 01, 20:43:51 »
Turiu klausima del A6 C5 vaziuokles.  Man buvo sakyta kad cia ta pati niekam tikus audi vaziuokle kuri ejo i A4 kuri nelaiko ir vos ne pilna restauracija turi daryti su tepalu keitimu ( daznai ).  Kaip yra istikruju.  Galima palyginti vaziuokles patvaruma su C4 .
Ieskau visa foruma bet niekur negaliu rasti kad pas C5 ta vaziuokle labai jau byretu.  Tad pasidalinkit kaip ten tos vaziuokles.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5421: 2011 Liepos 01, 20:51:26 »
a6 a4 pasatu visos vienodos vaziuokles ir laiko ji.aisku ant c4 buvo vienas sarnyras ir antgalis o cia desidejo jau ju daugiau  ;)

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5422: 2011 Liepos 01, 21:48:04 »
suzinok ka reiskia  "nelaiko" is to kas tau sake, nes ce labai plati savoka vieni pravaziuoja dauk km ir laiko kiti kas metus tvarko vaziuokle jiem nelaiko ce kiekvienam skirtingai tas nelaikymas gali skambeti, siaip vaziuokles nera ko lygint su C4 patvarumo atzvilgiu tik tiek kad komfortiskenis vaziavimas c5...

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5423: 2011 Liepos 01, 22:52:15 »
Turiu klausima del A6 C5 vaziuokles.  Man buvo sakyta kad cia ta pati niekam tikus audi vaziuokle kuri ejo i A4 kuri nelaiko ir vos ne pilna restauracija turi daryti su tepalu keitimu ( daznai ).  Kaip yra istikruju.  Galima palyginti vaziuokles patvaruma su C4 .
Ieskau visa foruma bet niekur negaliu rasti kad pas C5 ta vaziuokle labai jau byretu.  Tad pasidalinkit kaip ten tos vaziuokles.
nedievinkit tos c4 vaziuokles kaip kazkokio stebuklo mano tevas su a6 c4 pries kiekviena technikine ikisa po kelis simtus y vaziuokle tai angaliai ,tai selenblokai ar sarnyrai perka tikrai nepigius , nors per du metus nuvaziuoja vos 20 000 ,o as vazineju su c5 nuo  technikines iki technikines  neislaiko, bet bunu prasukes per du metus apie 80 000km susidedu viska naujai pravarai apie 30 000km pradeda baladotis pirmiausia virsutines svirtys butent tos kurios arciau priekio praleki dar 20 000 km apatines susidevi ir girgzda taip ratas ir sukasi nemanau kad cia baisiai labai .su bulka tas pats selenblokus gali keitaliot kas du menesiai   visi sitie trukumai ne del to kad nelaiko, o del to kad daugelis esam vargsai ir negalim leist nusipirkt  kokybisku prekiu ,aisku ir keliai keleliai superiniai ypac miestu

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5424: 2011 Liepos 01, 23:35:39 »
nedievinkit tos c4 vaziuokles kaip kazkokio stebuklo mano tevas su a6 c4 pries kiekviena technikine ikisa po kelis simtus y vaziuokle tai angaliai ,tai selenblokai ar sarnyrai perka tikrai nepigius , nors per du metus nuvaziuoja vos 20 000 ,o as vazineju su c5 nuo  technikines iki technikines  neislaiko, bet bunu prasukes per du metus apie 80 000km susidedu viska naujai pravarai apie 30 000km pradeda baladotis pirmiausia virsutines svirtys butent tos kurios arciau priekio praleki dar 20 000 km apatines susidevi ir girgzda taip ratas ir sukasi nemanau kad cia baisiai labai .su bulka tas pats selenblokus gali keitaliot kas du menesiai   visi sitie trukumai ne del to kad nelaiko, o del to kad daugelis esam vargsai ir negalim leist nusipirkt  kokybisku prekiu ,aisku ir keliai keleliai superiniai ypac miestu

nu atsiprasau, kad man C4 vaziuokle, kas 20 000km taisyt ...
vazineju su S6 kieta vaziuokle ir ne pro kur tokiais intervalais taisymo ji nereikalauja.