Autopilotas yra papildoma opcija, tai ka pirkejas tuo metu idejo,tas ir eis su ta masina.
Man klausimu pora kilo kiek kainuotu ideti i c5 sedanui ir avantui odini salona geros bukles ? Kiek kainuotu ideti, kaip orginale autopilota su rankenele ir pajungt ant knopkes salone parkingus tiek priekiui tiek galui. PS. ar daug burt reiktu jei butu noras dar ir org xenonus pasidaryt ,ar geriausia iskarto su ta opcija ieskot ? Aciu
PSS. Zinantys nepasidiziuokit ir apsvieskit mane del 2.5TDI motoro 132kw ejusio nuo 2000m. Vienur perskaiciau ,kad jo veleneliu problemos issprestos nuo 2002m. kitur kad nuo 2003m. jau geri tikrai pradejo eiti,ir tretur ,kad niekas nesikeite nuo pat gamybos pradzios,tai naa Padekit susiprast man.
klausimai juokingi, bet tik to:
odinis salonas kainuotu mazdaug tiek uz kiek surasi. gali kainuoti ir 300 lt, gali ir 1500 lt, viskas priklauso nuo bukles, spalvos ir sedyniu ( paprastos, pusiau recaro, recaro, rs tipo ).
autopiloto rankenele kainuoja nuo 50 iki 150 lt. dyzeliui ja pajungt nera ka veikt, benzui dar tektu ir vakumus pasijungti visokius.
parktronikai irgi kainuos tiek kiek uz juos sumokesi, nes ju yra ivairiu ir kainos ivairios. plius elektrikas gali paimti ir 50 ir 500, ziurint pas koki sumastysi nuvaziuot
kiekvienam mieste juk skiriasi kainos.
noras orginalius xenon pasidaryt
tai arba tu dedi lempas su originaliais xenonais, arba dedi kitaiskus ( isimtinais atvejais kitokius ) blokelius ir turi xenonus. viskas.
del motoro, tai cia sekmes reikalas. vieni verkia kad byra, kiti kad ne. cia jau priklauso kaip pries tai buvo vaziuota, kaip keisti tepalai ir kokie jie buvo pilami. mes ne extrasensai, nei vienas to pasakyti negalime, nebent apie savo paciu masinas. tiek info tam kartui