Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1425436 kartus)

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #9975: 2014 Lapkričio 24, 13:07:10 »
uzgesintam varikliui pabandyk sparnuote pasukt

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9976: 2014 Lapkričio 24, 13:14:40 »
Pas mane galinės šyla ir nesėdint ant jų :think:
Bet pas tave FL ,gal pravotkes skirias :V Nors abejoju, liuks kad parasei. Reiskia jau nudege tenai pas mane galinems sedynems bus (+):-/

Neprisijungęs jumpman

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9977: 2014 Lapkričio 24, 13:26:59 »
uzgesintam varikliui pabandyk sparnuote pasukt
Ką tik pabandžiau, sukasi sunkiai, na su vienu pirštu bandant vos pasisuka..

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9978: 2014 Lapkričio 24, 13:39:36 »
Termomova teks keisti...
Šiaip dėl 100%, tai pabandyk iš po nakties, ryte tai padaryti ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 24, 13:47:49 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9979: 2014 Lapkričio 24, 16:55:11 »
Ech durnai kai dyzeliukas neturi mano jokiu papildomų pašildymų... Ankstesni turėdavo momentaliai šildavo, db jau ilgiau šyla  ff kad pradetu šiltą pūsti uzkurus reik apie 5min.. o 90 pasiekti kokių 3km... Gal reiks seną gerą būdą panaudoti- kartonas prieš radiatorių..  :D

Neprisijungęs Ernestas.

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9980: 2014 Lapkričio 24, 23:38:19 »
Gal kas galit patarti ka dar reiktu tikrint ar keist? Audi a6 02m. Nustojo veikti galiniai partronikai, priekiniai veikia gerai, pakeiciau galo garsekalbi, partroniku kompiuteriuka niekas nepasikeite dariau degnostika, klaidu nera, jokiu garsu ar pipsejimu nera, prikisus ausi prie galiniu partroniku jokiu garsu neskleidzia. Seniau viskas veike puikiai

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9981: 2014 Lapkričio 25, 01:49:24 »
Gal kas galit patarti ka dar reiktu tikrint ar keist? Audi a6 02m. Nustojo veikti galiniai partronikai, priekiniai veikia gerai, pakeiciau galo garsekalbi, partroniku kompiuteriuka niekas nepasikeite dariau degnostika, klaidu nera, jokiu garsu ar pipsejimu nera, prikisus ausi prie galiniu partroniku jokiu garsu neskleidzia. Seniau viskas veike puikiai

Ne diagnostiką , o klaidas pažiūrėjai.Reikėjo output testą padaryti, girdėtum ar zumeris veikia, nes jeigu būtų davikliai ar kompas blogas, neveiktų ir priekiniai.

Neprisijungęs jumpman

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9982: 2014 Lapkričio 25, 11:33:46 »
Termomova teks keisti...
Šiaip dėl 100%, tai pabandyk iš po nakties, ryte tai padaryti ;)
Išbandžiau šįryt tai tapati situacija..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9983: 2014 Lapkričio 25, 13:26:15 »
Išbandžiau šįryt tai tapati situacija..

Tai ji užsikirtusi,kas ir įtakoja pastovų radiatoriaus aušinimą.

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9984: 2014 Lapkričio 25, 15:00:20 »
tai atsaluse sparnuote turi lengvai pasukti? visai laisvai?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9985: 2014 Lapkričio 25, 15:53:48 »
Bent as savo atsalusia ar atsilusia nesvarbu, kai uzgesinta su mazuoju pirstu galiu pajudint laisvai  (+)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9986: 2014 Lapkričio 25, 19:47:29 »
Tai kai pergazuoji iš karto girdisi jeigu sparnuotė užsikirtusi, nereikia ten jokių pirštų

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9987: 2014 Lapkričio 26, 07:23:47 »
Labryt žmonės  (y) Skubiai reik pagelbas, tevuko seskei 98m 1,9 parejo valytuvu priekiniu varikliukas, tiksliau reduktoriuko to dantratukas. Imanoma pvz vw centre gaut nauja gal vien tą dantratuką ? Jei ne varikliukas nuo passato kiek zinau netiks, nes skiriasi fiske  :V karpyt lituot nesinori. O nuo Facelift modelio tiks varikliukas ? Ar nuo kokiu a4 gal ?
 Kolkas vakar vakare praskambinus radau uz 150 visa mechanizma, atskirai neparduoda, gal ir gera kaina. Forume yra uz 100 (labai gera kaina) bet kitas miestas, o reik zudbut snd nupirkt, o tai suprantat  :V nefaina be valytuvu :D O gal išvis is jusu kas turit ? Is didesnio miesto suderintume i autika imestumet, apmokeciau  (+) Nes forume baxuras biski atokiau nuo didmiescio ten problematiska jam su siuntimu  :-/
EDIT: surastas. Giliau paieskojus, kainu TIK už varikliuka prisiklausiau nuo 50 iki 200 :D

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 26, 11:03:25 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs LPx

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9988: 2014 Lapkričio 28, 22:37:38 »
sveiki,
pradėjo man motoras nesikurti. Kai barža pastovi po nakties, ilgai pazulinus starterį - užsikuria šiaip-ne-taip, ir keliolika sekundžių reikia gazą gaudyti, nes apsukos nesilaiko, pulsuoja. Po to veikia kaip turi būti. Nevibruoja, cilindrai veikia sakyčiau visi. Bet va šiandien pastovėjo mašina ~3 valandas po važiavimo, ir niekaip neužsivedė. Akumas, starteris ok, sukasi kaip turi būti, bet negriebia. Atėjau po dar kelių valandų - užsikūrė vargais negalais, vėl reikėjo apsukas gaudyti keliolika sekundžių, pulsavo, po to viskas normaliai, apsukos savo vietoje.
Nuo ko reikėtų pradėti ieškoti sliekų? manau gal kontaktus prasipurkšti visokių OSM?
motoras 2.4 V6 benz/dujos

dėkui už idėjas
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 28, 22:48:38 sukūrė LPx »

Neprisijungęs wuolis

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9989: 2014 Lapkričio 29, 08:53:38 »
sveiki,
pradėjo man motoras nesikurti. Kai barža pastovi po nakties, ilgai pazulinus starterį - užsikuria šiaip-ne-taip, ir keliolika sekundžių reikia gazą gaudyti, nes apsukos nesilaiko, pulsuoja. Po to veikia kaip turi būti. Nevibruoja, cilindrai veikia sakyčiau visi. Bet va šiandien pastovėjo mašina ~3 valandas po važiavimo, ir niekaip neužsivedė. Akumas, starteris ok, sukasi kaip turi būti, bet negriebia. Atėjau po dar kelių valandų - užsikūrė vargais negalais, vėl reikėjo apsukas gaudyti keliolika sekundžių, pulsavo, po to viskas normaliai, apsukos savo vietoje.
Nuo ko reikėtų pradėti ieškoti sliekų? manau gal kontaktus prasipurkšti visokių OSM?
motoras 2.4 V6 benz/dujos

dėkui už idėjas

Pradziai persisrink duju reduktoriu ir pasikeisk zvakes. Daznai buna kad reduktorius i vakuma praleidzia duja, o dujos+benzinas nedega, todel ir suki starteriu, kol sviezia ora uzpumpuoji. Is praktikos rasau..

Neprisijungęs LPx

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9990: 2014 Lapkričio 29, 09:24:34 »
Pradziai persisrink duju reduktoriu ir pasikeisk zvakes. Daznai buna kad reduktorius i vakuma praleidzia duja, o dujos+benzinas nedega, todel ir suki starteriu, kol sviezia ora uzpumpuoji. Is praktikos rasau..

hmmm... bet tada lieka klausimas, kodėl šalta užsikuria, o šilta ne. Žvakės keistos prieš kelis K km.

Neprisijungęs wuolis

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9991: 2014 Lapkričio 29, 10:28:25 »
Gal but prie salcio dujos suskysteja ir benzino/oro/duju santykis dar pakankamas kad uzsivestu.. Cia speju, ne faktas.. Mes puse metu gaudem kurimosi beda, keitem viska ka susije su kuro sistema ir degimo sistema... pradedant kuro siurbliu bake iki kuro slegio reguliatoriaus... galiausiai pasirode kad duju reduktorius po truputi praleisdavo dujas.. Sutavrkius jau metai kaip jokiu problemu. Tiesa, dujos BRC, detos naujos. Iki gedimo vaziavo ok apie tris metus.

Neprisijungęs Kucenukas

• Įrašai: 367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9992: 2014 Lapkričio 29, 19:26:28 »
Sveiki, iškilo tokia problema. Per keleivio pusės angas ora pučia tiesiog puikiai, o per vairuotojo pučia žymiai silpniau. Tai puikiai matyt ir per angą kuria turi nupūsti langą: per kairę pusę, kuri yra arčiau vairuotojo, pučia šaltą orą, o per pusę kuri yra arčiau keleivio pučia šiltą. Kur čia gali būti problema?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9993: 2014 Lapkričio 29, 19:34:27 »
Sveiki, iškilo tokia problema. Per keleivio pusės angas ora pučia tiesiog puikiai, o per vairuotojo pučia žymiai silpniau. Tai puikiai matyt ir per angą kuria turi nupūsti langą: per kairę pusę, kuri yra arčiau vairuotojo, pučia šaltą orą, o per pusę kuri yra arčiau keleivio pučia šiltą. Kur čia gali būti problema?

Klimos sklenės stringa.

Neprisijungęs Kucenukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9994: 2014 Lapkričio 29, 19:53:08 »
o kaip jas rast? Neįmanoma ten kažko pakeist įėjus per diagnostinį klimos rėžimą?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9995: 2014 Lapkričio 29, 19:55:51 »
o kaip jas rast? Neįmanoma ten kažko pakeist įėjus per diagnostinį klimos rėžimą?

Tam yra kompas, paleidi testą ir matai kuri sklendė ne pilnai darinėjasi, o ką rodo klimos pačios diagnostika net neįsivaizduoju (-)

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9996: 2014 Lapkričio 29, 19:59:58 »
greiciausiai turi klaida 01809-Actuation Motor for Temperature Flap; Left (v158)

Neprisijungęs Kucenukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9997: 2014 Lapkričio 29, 20:10:28 »
Daug darbo ją sutvarkyt?

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9998: 2014 Lapkričio 29, 20:12:47 »
sunkiausiai prieinamas sklendes varikliukas pas c5,gal uztektu sukalibruot per kompa,ardyt visada spesi...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9999: 2014 Lapkričio 29, 20:29:42 »
sunkiausiai prieinamas sklendes varikliukas pas c5,gal uztektu sukalibruot per kompa,ardyt visada spesi...

Kalibruojasi šita sklendė?