Sekmadienio popietei lengvas klausimas: aš kažkaip visada galvojau, kad manojoje C5 nėra signalizacijos, o tik imobilizatorius ir nuo pultelio valdomas centrinis užraktas. Bet kažkaip užkliuvo, kad ant ant tų mažų galinių trikampių langų yra užklijuoti lipdukai "ALARM" ir ant vairuotojo durų staktos yra, kaip suprantu, tūrio daviklio mygtukas. Pagal VIN kodą komplektacijoj rodo "Electronic vehicle immobilization device with anti-theft alarm system and passenger compartment control". Užrakinant ir atrakinant nieks nesupypsi, paspardžius ratą - irgi nekaukia. Tai taip ir nesuprantu ar tas immo+centrinis+tūrio daviklis ir yra Alarm system, ar pas mane kažkas neveikia, ar aš kažko įjungti/naudotis nemoku?
Tiesa, dar vienas klausimas yra. Kas ten turėtų būti po vairu, dešiniau, maždaug ties dešiniu keliu? Yra kažkokia tuščia kokių 15cm pločio ertmė, panašu, kad ten turėtų būti kažkoks stalčiukas ar kažkas panašaus.
Ai, kad jau pradėjau klausinėti, tai prisiminiau, kad ir atsarginio rato komplektas pas mane turbūt nepilnas. Ko čia trūksta? Panašu, kad turėtų būti kažkoks įrankis nuiminėti ant ratų varžtų galvų dedamus plastikinius dangtelius, nes sunkiausias darbas keičiant ratus - nuimti tuos plastikinius pagražinimus.
O čia kairėj, ta didelė tuščia vieta gal kartais kojinei pompai?