Turiu klausima del A6 C5 vaziuokles. Man buvo sakyta kad cia ta pati niekam tikus audi vaziuokle kuri ejo i A4 kuri nelaiko ir vos ne pilna restauracija turi daryti su tepalu keitimu ( daznai ). Kaip yra istikruju. Galima palyginti vaziuokles patvaruma su C4 .
Ieskau visa foruma bet niekur negaliu rasti kad pas C5 ta vaziuokle labai jau byretu. Tad pasidalinkit kaip ten tos vaziuokles.
nedievinkit tos c4 vaziuokles kaip kazkokio stebuklo mano tevas su a6 c4 pries kiekviena technikine ikisa po kelis simtus y vaziuokle tai angaliai ,tai selenblokai ar sarnyrai perka tikrai nepigius , nors per du metus nuvaziuoja vos 20 000 ,o as vazineju su c5 nuo technikines iki technikines neislaiko, bet bunu prasukes per du metus apie 80 000km susidedu viska naujai pravarai apie 30 000km pradeda baladotis pirmiausia virsutines svirtys butent tos kurios arciau priekio praleki dar 20 000 km apatines susidevi ir girgzda taip ratas ir sukasi nemanau kad cia baisiai labai .su bulka tas pats selenblokus gali keitaliot kas du menesiai visi sitie trukumai ne del to kad nelaiko, o del to kad daugelis esam vargsai ir negalim leist nusipirkt kokybisku prekiu ,aisku ir keliai keleliai superiniai ypac miestu
nu atsiprasau, kad man C4 vaziuokle, kas 20 000km taisyt ...
vazineju su S6 kieta vaziuokle ir ne pro kur tokiais intervalais taisymo ji nereikalauja.