Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1386209 kartus)

Neprisijungęs Vitalijus vil

• Įrašai: 358
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #13650: 2022 Vasario 12, 23:24:52 »
Tai taip ir gaunasi kad turbina atidaroma iki MAX , nors pagal voztuvo darba ant laisvu, turetu buti 80-90% . Tai cia man keistas veikimas. Gaunasi darbas kaip be voztuvo.. Voztuva tikrinau vakuma laiko , pajungus vakumini manometra, pergazavus slegis keiciasi. As turiu itarima kad turbinos vakumine "pusle" neteisingai veikia, gal per daug metu jame pati spyruokle nuseda.  Pradzioj pas mane buvo per didelis slegis, letai spaudzian gaza trauka kaip ir gera, numynus iki dugno trauka blogesne. Perjungiant begius girdedavos turbinos garsas. Prisukau geometrijos ribotuvo varzteli beveik +4 apsisukimus. Trauka susitvarke, turbinos garsu nebeliko. Per vcds "reikiamas" ir "tikrasis" slegiai ramiai vaziuojant vienodi. Bet paspaudus iki dugno ,slegio truksta . Informacijos apie vadinamo aktuatoriaus teisinga darba pakolkas neradau. Reiks viska paciam kazkaip aiskintis.. Tik aisku kad per didelis arba per mazas turbinos slegis , padaro neteisinga kuro misini ir geros traukos nebus..   
PS. pas mane EGR atjungtas bet neisprogramuotas gal todel taip keistai turbina veikia ?
« Paskutinį kartą keitė: 2022 Gegužės 25, 19:47:34 sukūrė Vitalijus vil »