Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pirkimas - kuris variklis geriau ?  (Skaityta 169875 kartus)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
abejoju ar gamyklinė,bus hybridas vietoj 2,5 įdėtas 1,9,gal ir klystu,nes iki facelifto 1,9 turi abs,klimas ir elektrinius langus,tuo viskas dažniausiai ir aigiasi,bet ir tai nėra blogai.

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Kodel hibridas?2.5 ir 1.9 viskas gamykliskai tinka iki paskutinio varztelio,variklio perdejimui :)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
na jei kalbam apie komplektacijas tai imkim gamykloj ką sudeda,o ne ką galima pasigamint

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Hibridas butu,jei i audi merso varikli idetum :)O db viskas standartas.

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
turiu klausima , gal kas yra vaziave su a6 c5 2.5tdi ir e39 3.0d  ? kuris jum smagiau vaziavo ir kodel ?

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Draugelis turi kiaule 3litru, geguze padraguosim pasakysiu kas geriau eina ir siaip apziuresiu kas ten per zveris (h)
O del tos komplektacijos tai gal zmogus papildomai uzsisake gtas lempikes ir kitus privalumus ;) Arba auksarankis buvo ir susidejo :)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Pats persidejau varikli su pravodke :)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Idomu apie koki 2.5 TDI eina kalba.?Jei 110kW,tai tas 3.0d ji suvalgytu su s......ais :)132kW neteko vaziuot,bet sako zenkliai skirias nuo 110kW.Vien jau i turbina paziurejus 132kW matosi,kad 110kW ilsisi.O su 330d teko vaziuot 150kW.Ten jau bomba!

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Idomu apie koki 2.5 TDI eina kalba.?Jei 110kW,tai tas 3.0d ji suvalgytu su s......ais :)132kW neteko vaziuot,bet sako zenkliai skirias nuo 110kW.Vien jau i turbina paziurejus 132kW matosi,kad 110kW ilsisi.O su 330d teko vaziuot 150kW.Ten jau bomba!
nori pasakyti kad 132kw turba skiriasi nuo 110kw???tai kad labai klysti juos tokios pat  ;)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Apie 132 realiu kW pas mane, o siaip girdejau kad 3l bnw gauna nuo 2.5l audi ;) Siaip isbandysim praktikoj pasakysiu kaip kas :) Siaip ziurejau specifikacijas tai labai panasios 5er ir A6... Bet nevarom OT :)

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
nzn pagal gamintoja kiek ziurejau tai audi turetu gaut , ir seip sakykit ka norit bet bmw 3.0D variklis tikrai geresnis negu audi , bet audi savu pliusu turbut daugiau , grazesne , priekiniai varomi arba quattrine , kebulas naujesnis  salonas irgi ne toks old schoolinis :D

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
BMW variklio cilindrai eileje,jis greiciau isisuka.Bet to ir CR sistema geras dalykas.VP44 isvis nelabai vykes daiktas buvo :)Bet AUDI yra AUDI.Man ji viskuo geresne,isskyrus varikli.O del tubinu,tai jo.Isvaizda tokia pat abieju 110 ir 132kW.Tik 110kW turbina Garret GT 2052V,o 132 atrodoGT 205.Gal ir klystu,bet mano atveju pasitaike tokios :)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
ai gal jau uzteks apie turbas ir bmw ka???cia tema KOKIA geriau A6 kebule C5-PIRTKTI!!!!!tai dar karta turbinos tos pacios 110-132KW antra gaus negaus cia kaip dievas duos  :D trecia 1.9 ekonomiskesnis,silpnesnis ant galios, remontas pigesnis -(variklio aptarnavimo).VAZIUOKLE-TOKIA PAT KAI PAS 2.5.
2.5 ryja daugiau +2 litrai nuo 1.9.   2.5 traukia smagiau ZYMIAI(bet ne lakunui uztenka ir 1.9 (TIKRAI)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
ai gal jau uzteks apie turbas ir bmw ka???cia tema KOKIA geriau A6 kebule C5-PIRTKTI!!!!!tai dar karta turbinos tos pacios 110-132KW antra gaus negaus cia kaip dievas duos  :D trecia 1.9 ekonomiskesnis,silpnesnis ant galios, remontas pigesnis -(variklio aptarnavimo).VAZIUOKLE-TOKIA PAT KAI PAS 2.5.
2.5 ryja daugiau +2 litrai nuo 1.9.   2.5 traukia smagiau ZYMIAI(bet ne lakunui uztenka ir 1.9 (TIKRAI)
AMEN
 :D

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Iseina,kad viska aptarem? :-]

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
manau kad taip tarp dyzeliu.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Dyzeliniai varikliai,automobiliu ateitis :)Beveik visi naujausi tobulinimai ir isradimai susije su dyzeliu.Jau db jie dauguma atveju laimi pries benzininius.(nekalbu apie sport car'us)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
Dyzeliniai varikliai,automobiliu ateitis :)Beveik visi naujausi tobulinimai ir isradimai susije su dyzeliu.Jau db jie dauguma atveju laimi pries benzininius.(nekalbu apie sport car'us)
tu temos pavadinima skaitai?cia juk raso apie A6-C5-KURIS VARIKLIS GERIAU.o ne apie naujausius modelius
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 11, 14:06:00 sukūrė Zaudi »

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Manau sita tema gerai pratrynus floodus reiketu uzrakint senai jau  (+)

Neprisijungęs Sig!tas

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
dar išvadas reikia parašyti iš visų postų:
1. Apie benzininius variklius
2. Apie dyzelinius variklius

Ir galima temą rakinti :)

Neprisijungęs Mou5pad

• Įrašai: 258
    • Žiūrėti profilį
Kokias isvadas ce padarysi? Vienam 1.9d atrodo traukia gerai, kitam 2.5d per mazai, manau tikslios isvados nepadarysi, tik daugmaz bendra vaizda susidarai is daugumos nuomoniu apie trauka, kainas ir t.t. As domejaus, viska perskaiceu, nuomone susidariau ir gud, o vienu postu ce nieko nepsieksi.

Neprisijungęs Vladas@4

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
Visi perka pagal, savo poreikius ir kisene mazai turi $ perki mazesne kubatura, daug turi $ perki didesne kubatura, didelai kubaturai reikalinga stora pinigine ce tik mano nuomone. O apie trauka man uztenka ir 1.9 TDI o 2.5 TDI noreciau bet kai pinigine pastores nes draudimas brangus ir aptarnavimas.

Neprisijungęs Mou5pad

• Įrašai: 258
    • Žiūrėti profilį
Visi perka pagal, savo poreikius ir kisene mazai turi $ perki mazesne kubatura, daug turi $ perki didesne kubatura, didelai kubaturai reikalinga stora pinigine ce tik mano nuomone. O apie trauka man uztenka ir 1.9 TDI o 2.5 TDI noreciau bet kai pinigine pastores nes draudimas brangus ir aptarnavimas.
Matos kad neskaitei nei vieno psl ir nelabai domies a6 kainom.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
su kainom tai pas a6 yra kaip čia pasakius..."sukryžiuota"

1,9 brangesnė mašina,bet pigesnė eksploatacija
2,5 pigesnė mašina,bet brangesnė eksploatacija

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
nu bet matai realiai paemus jeigu a6 2.5tdi  faceliftas kainuoja 18-20tukst , tai a6 1.9tdi faceliftas ~22tukst ir auksciau , tai uz tuos kelis tukstancius tu masina susiremontuot galetum dirzus pasikeist vaziuokle susitvarkyt ir dar kurui atliktu normaliai :) nu zodziu as skaitau kad 1.9tdi kaina uzkelta gerokai per daug nera ten tokie stebuklingi tie varikliai