Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pirkimas - kuris variklis geriau ?  (Skaityta 169623 kartus)

Neprisijungęs Vladas@4

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
Na ka, galvojau apie Audi A6 C5 ir supratau kad be 20 stuku  $ nepaimsi, gero stovio . O kaip del Audi A6 c4 galima uz 10  o_o $ stuku paimti.
P.S nesvarbu benzas ar dyzelis
Gal ne itema as ce sorry jei ka

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
deja, paimsi.

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
dekuj uz info  (aa)

Neprisijungęs Tomuks

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
1,9tdi 2000 paemiau uz 4200 eur nuo tralo, Tauragej. T.A praejo iskart. Lyg ir viskas ciki  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 13, 14:58:03 sukūrė Tomuks »

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
1,9tdi 2000 paemiau uz 4600 eur nuo tralo, Tauragej. T.A praejo iskart. Lyg ir viskas ciki  :)
seip tai juo galima paimti ,bet ce reika ismanit apie auto , nes kitaip perki katina maise . O jei Vokietijuoj pirkti tai manau galima nebloga paimti C5 kokiu 1998-1999 metu uz kokius 3500-4000 euru
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 13, 14:30:07 sukūrė Vladas@4 »

Neprisijungęs Tomuks

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
O mes pirkom is lempos. Tokios ieskojom radom ir nupirkom. Ka ten ziuresi jei nieko neismanai  ;)

• Žiūrėti profilį
Vladai, jei perki mašiną, tai pasiimi kelis žmonės. Vienas, kad patikrintų su diagnostika. O kiti apžiūrėtų visą aplink dėl viso pikto. Tad nupirkti mašiną įmanoma ir už pigiau, tik tada reikia labai atidžiai apžiūrėti.

Neprisijungęs Sig!tas

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
kaip tik šiuo metu ieškau A6 C5, 1.8 T. Koks turgus Lietuvoje geriausias? Kauno? Marijampolės? Rietavo?

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
kaip tik šiuo metu ieškau A6 C5, 1.8 T. Koks turgus Lietuvoje geriausias? Kauno? Marijampolės? Rietavo?
nu kai as ieskojau tai vazinejau po visa lietuva papuole nupirkt tauragej nors tarp renuskiu ten nedaug ju buvo  ,bet pasitaiko bent ten kainos maziausios kiek stebejau paieskosi rasi  :)

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
Vladai, jei perki mašiną, tai pasiimi kelis žmonės. Vienas, kad patikrintų su diagnostika. O kiti apžiūrėtų visą aplink dėl viso pikto. Tad nupirkti mašiną įmanoma ir už pigiau, tik tada reikia labai atidžiai apžiūrėti.
Dekuj uz pataryma, na matai dar jaunas, nelabai ka ir velku apie auto na bet su jusu pagalba manau tikrai rasiu sau ledine Audi  (+)

• Žiūrėti profilį
Jei klaipėdos rajone reikės diagnostikos artimiausiu metu, tai kreipkis į Matą. Padės  (h) O jei vėliau, tai galėsi ir į mane kreiptis, turėsiu įrangą ir pats.

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
turiu gera pazystama  (pusesers vyras) is audi klubo tai manau kai ateis laikas  isitvirtinti i jusu gretas tai pades rast audine

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
Jei klaipėdos rajone reikės diagnostikos artimiausiu metu, tai kreipkis į Matą. Padės  (h) O jei vėliau, tai galėsi ir į mane kreiptis, turėsiu įrangą ir pats.
Dekuj bet dar negreit galesiu ipirkt bandisiu i danija vaziot uzsidirbt pas seseri . Bet kai nupirksiu tai butinai neprosal butu ir tavo pagalba  (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 15, 17:01:15 sukūrė Vladas@4 »

Neprisijungęs Daingius

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
O kaip a6 allroad cia kaip skaiciau geriau 132kW imti? Yra variantas pakeistos 3 pagalves, kuro siurblys . Baisu tik tas varyklis is kalbu visi keikia ir pazistamas turejo nusivyle greiciau isstume ta 2.5  ?!?

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
stovi variklio ziuret reikia , neuzjotas laiko , uzjotas bus tai ir 1.9tdi nelaikys  ;)

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
1.9 labai sunku uzjot,aisku jei vaziuoji protingai :)

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
Imk geriou 2,5TDI quattro na ce tik mano nuomone , kuro sanaudos panasios, i galios daugiau ir paketas geresnis  (aa)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
ar ymanoma protingai vaiuojant uzjoti?

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Imanoma,jei milijona pravaziuoji :)

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
Kaip priziuresi auto taip ir vaziosi

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
Imk geriou 2,5TDI quattro na ce tik mano nuomone , kuro sanaudos panasios, i galios daugiau ir paketas geresnis  (aa)
matyt iš mėnulio iškritai, su 1.9 c5 vasara 50/50 miestas/trasa "telpa" i 5.5 ltr, dabar, žiemą, vidurkis buvo apie 7 bet pastoviai mieste ir šaltu varikliu. pabandyk taip su 2.5 tdi q...

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
matyt iš mėnulio iškritai, su 1.9 c5 vasara 50/50 miestas/trasa "telpa" i 5.5 ltr, dabar, žiemą, vidurkis buvo apie 7 bet pastoviai mieste ir šaltu varikliu. pabandyk taip su 2.5 tdi q...
  :s O sorry nusigribavau na mieste 2,5TDI quattro mieste 10-11ltr su 1,9TDI kaskur 7-8ltr ar, viel i pieva nuvariau

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
  :s O sorry nusigribavau na mieste 2,5TDI quattro mieste 10-11ltr su 1,9TDI kaskur 7-8ltr ar, viel i pieva nuvariau
draugo c5 1,9 automatas mieste 10 trasoj ~6,5.

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
draugo c5 1,9 automatas mieste 10 trasoj ~6,5.
Va  norejau paklaust kaip C5 1,9TDI automatas gerai traukia?

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Kiekvienas savaip supranta ''traukia''.Man pvz jis netraukia.Lenkiant kita auto,jau reik puses aerodromo atkarpos :)Nebent lenki nesumazines greicio.