Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pirkimas - kuris variklis geriau ?  (Skaityta 168680 kartus)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pirkimas - kuris variklis geriau ?
« Atsakymas #225: 2009 Gruodžio 31, 19:37:47 »
Èia panašiai kalba, kaip mano uošvis... Jis kai pamatė, jog pas mane q, tai putojosi kokį mėnesį... Sako kuro perpus daugiau ėda, ant asfalto važiuojant daugiau tiltas ūžia ir t.t.t.t.t. :-] Tai vos iškenčiau kai kur nepasiuntęs :-]
pritariu, kad sudas kai kiti persa savo nuomone, nors mazai ka supranta

mingizzz

• Svečias
kiekvienam savo (h)

BUTENT.pagaliau isauskinau ;)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
kiek mazdaug ima 2.5TDI Quattro mech?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
automobiliniais žinynais nebandei pradžiai pasinaudoti?
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Mieste nuo 10 iki 14ltr, priklausomai nuo stiliaus...

Neprisijungęs intar

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį

Idomu butu pamatyt kaip ta 14 pasiekti? :O

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį

gazas dugnas nuo kiekvienos sankryžos ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Slimshady jau pasakė... Plius saulės žiemą po aikštelę, pašildymai rytai ir t.t. Tik kartą buvau tiek pasiekęs, bet šildžiau daugiau auto, nei važiavau tą 100km, plius daug kuro aikštelėje po slalomo pasiliko... Šiaip normaliu važiavimu iki 11max turi gautis.

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Norisi kazkaip 2.5tdi quatto, bet nezinau kalbejau su keliais  sako neprasidek daug bedu gali kilti... sako imk geriau 1.9tdi 81kw arba geriau 96kw, ir maziau ima ir nebus bedu su tuo quattro.. kokios jusu nuomones?

Neprisijungęs intar

• Žiūrėti profilį
Tu nuomoniu jau cia visas milijonas prirasyta, per kokia valanda perskaitysi. (h)
As jau penkti metai vaziuoju ir labai patenkintas. Ka tik 4,2 servise tvarke po eilinio 120000km pravaziavimo, su jais susirasyk tai turbut jie geriausiai pakomentuos ka tose auto randa. 8:8

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Tu nuomoniu jau cia visas milijonas prirasyta, per kokia valanda perskaitysi. (h)
As jau penkti metai vaziuoju ir labai patenkintas. Ka tik 4,2 servise tvarke po eilinio 120000km pravaziavimo, su jais susirasyk tai turbut jie geriausiai pakomentuos ka tose auto randa. 8:8

nu mane domina tik c5 2.5tdi arba 1.9tdi, taip nuomoniu daug, ir daugiausiai komentuoja kas nuturejo tokios masinos, o prisiklause pasaku.

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
pats turiu 2.5 be quatro, ir tai mano didziausia kvailyste, nes galvojau lygiai taip pat kaip ir tu. sekanti bus tik q

Neprisijungęs intar

• Žiūrėti profilį
Nu jeigu beveik 5 metus su ta pacia vaziuoju, pravaziavau apie 200k/km ir dar nesiruosiu jos i marcias isleist... Vadinasi man ta masina gera.  :H 2001m. 2,5tdi 132kw qwatro

• Žiūrėti profilį
 (y) vien del ko galvoju savo parduoti ir ieskotis kitos tik del to kad ne q. buciau iskart q pasiemes net nesukciau galvos dabar

Neprisijungęs Villellis

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Turiu 2,5 tdi quattro ir dar automatas. Labai patenkintas, ir ypac quattro sistema.

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
ypac dabar, kai sniego daug, tai visu su q yra patenkinti o kas neturi tas pavydi :-]

under

• Svečias
na as neturiu q, bet ir nepasigendu jo  :) Kolkas visur pravaziavau kur man reikejo   ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Q gėris... Kai tiek paturėjęs auto su fwd ir q, tai galiu pasakyti, kad fwd (-) :D

• Žiūrėti profilį
true

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
na as neturiu q, bet ir nepasigendu jo  :) Kolkas visur pravaziavau kur man reikejo   ;)
ne del pravazumo cia perkama quattro o for fun

• Žiūrėti profilį
del pravazumo ir su fwd nera bedu jokiu, padangos jei geros vaziuoji kaip zmogus, bet va jau megauti malonumais nebegali be q

Neprisijungęs Tutis

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
As atsiprasau, dar ne labai moku atsakineti, bet tavo vietoj as rinkciausi tiktai benzas+dujos. Pats jau pusantru metu vazineju nusipirkes a6 4,2 su dujom. Dujas dejo savininkas turejas ja priestai, taigi bendrai su dujom ji jau prabegus beveik 100 000.Viena karta buvo susiknise tai pravale, pakeite filtriuka ir perrinko reduktoriu-viso labo 50lt.Beja mano dujines yrangos pavadinimas Romanof(italiskos), buves sav sake kad 2005m kai dejo,5000lt atsistojo. O dyzeliai pagrinde jau buna savo nuvaziave,taigi gaunasi, kad perki liga .(beja kai savo pirkau buvo 131000 km ant spido)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 08, 01:05:39 sukūrė Tutis »

• Žiūrėti profilį
nezinau kaip kam, bet as duju visai nenoriu, jei negali finansiskai vazineti su benzinine masina, tai kam ja pirkti, tada perki dyzeli ir vaziuoji su ja. cia mano tokia nuomone, jei turet benza su normaliu varikliu ir jokiu kopustu.

Neprisijungęs Tutis

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Nepyk Dima, bet cia tas pats kaip lyginti 2,4 ir 2,8. Sanaudos tos pacios tik trauka geresne

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
nezinau kaip kam, bet as duju visai nenoriu, jei negali finansiskai vazineti su benzinine masina, tai kam ja pirkti, tada perki dyzeli ir vaziuoji su ja. cia mano tokia nuomone, jei turet benza su normaliu varikliu ir jokiu kopustu.

Mane jau vien nuo to žodžio dujos purto :D