Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pirkimas - kuris variklis geriau ?  (Skaityta 173718 kartus)

Neprisijungęs SpryndiS

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
 :D :-] :D :-]

Neprisijungęs Valdis007

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
skaitau ir netikiu savo akim kad A6 su 2800cm mieste ima 10 litru nelogiska :D :D :D mana masina nepisant prota vidurki roda ziema aisku quatrine  ir automatas apie 20 ltr.,bet manau kazkas yra vieni sake keiskis daviklius CO kur reguliuoja misini nes pas mane usa ne europa istrikuju nezinau kodel tiek valga bet valga ir nelakstau kaip pamises o vaziuoju kaip pensininkas :D,o uzmesti 8-9 ltr jei proto ribuose vaziuoji iki 110km/h,o del audi 1,8 turbo i subine kist atzvilgiu i turbina nelaiko tiek pas audi tiek pas vw ir kainos srotuose irgi nechujovos :D :D :D :D

Neprisijungęs SpryndiS

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
Nu nzn pas mane irgi amerikonas bet 20lr dar nesu buves pasiekes, kiek daugiausiai buvo tai 15 bet ne daugiau..beje ne pensininkas :D na bet daug kas priklauso kur vazineja, ir aisku jei su kiekvienu prie sankryzos stoji gal ir tuos 20 pasiiima :s

Neprisijungęs Valdis007

• Žiūrėti profilį
tai pas mana viena pazystama irgi tik 15-16 ltr mieste pasiima ,o man borto kompiuteris vidurki roda 19-20ltr :-{

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
tai pas mana viena pazystama irgi tik 15-16 ltr mieste pasiima ,o man borto kompiuteris vidurki roda 19-20ltr :-{
daugoka :V man 2.8 quattro mechankė į 15l/100km Šiaulių miestelyje su palakstymai sutelpa (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
o ka manualas sako, kiek standartas? seip turetu buti 1-2 lt + nedaugiau nuo standarto, jei ne kazkas jau blogai reik ieskot bedos

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
pagal www.automobiles.lt rašo, kad mieste 15,4l/100km tik neaišku automatui ar mechankei :V
1.4Tdi
328Ci

• Žiūrėti profilį
nemazai vistiek raso

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei automatui, manau visai protingos sąnaudos :V
1.4Tdi
328Ci

• Žiūrėti profilį
pas mane multitronikas i 10 l telpu bendra, nors visi sako kad lakstau kaip isprotejes :D nors kartais ir letai vazineju kai masina nusiplaunu pora valandu kol dar blizga  :D tada ant 40  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
10ltr man su 132kw, ir važiuok nors pastoviai gazą į grindis atrėmęs :D

• Žiūrėti profilį
tai tas pats by*bys ir pas mane

Neprisijungęs rimvis911

• Įrašai: 357
    • Žiūrėti profilį
nu sakau mano 2.8 trasoj ima 7.5, o bendra rodo 10. ir tai tik ziema vazinejau dar as su ja, tai klima ijungta visada buvo. ateis vasara, issijungs klima, dar maziau ims :) o dar aparaturos nebutu dar maziau imtu nes, generatoriui didelis apkrovimas lb yra :) dar be to vasara nebus kasinejimusi visokiu kaip ziema kad neimanoma gazo duot :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu sakau mano 2.8 trasoj ima 7.5, o bendra rodo 10. ir tai tik ziema vazinejau dar as su ja, tai klima ijungta visada buvo. ateis vasara, issijungs klima, dar maziau ims :) o dar aparaturos nebutu dar maziau imtu nes, generatoriui didelis apkrovimas lb yra :) dar be to vasara nebus kasinejimusi visokiu kaip ziema kad neimanoma gazo duot :)
nesinori tikėti man tavo sąnaudom :V man vidurkis miestas už miesto vasaros metu, ką pavyko mažiausiai išspaust buvo 10,8l/100km (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs rimvis911

• Žiūrėti profilį
matai tavo kiek suprantu quattro :) sanaudis didesnes. dar gal automatas? :) mano mechanine. nzn mano ka tik parvaryta is vokietijos tai gal dar variklis geras ar ka zn :) seip tikrai tokios sanaudos. o dar generatorius pas mane tai turi suktis kai bite, nes sviesos mirxi nuo muzikos nors ir kapsuole 5 faradu yra. nebutu aparaturos ir nejungciau klimos jauciu dar maziau imtu ;) dar rataitavo gal dideli :) pas mane r16

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
matai tavo kiek suprantu quattro :) sanaudis didesnes. dar gal automatas? :) mano mechanine. nzn mano ka tik parvaryta is vokietijos tai gal dar variklis geras ar ka zn :) seip tikrai tokios sanaudos. o dar generatorius pas mane tai turi suktis kai bite, nes sviesos mirxi nuo muzikos nors ir kapsuole 5 faradu yra. nebutu aparaturos ir nejungciau klimos jauciu dar maziau imtu ;) dar rataitavo gal dideli :) pas mane r16
R16 ratai standartiniai, mechankė pavarų dėžė, su originalia garso aparatūra. kai bandymą ekonomiškumo dariau važinėjau su įjungta kondiške 60% už miesto 40% mieste ir gavos tokios sąnaudos ;) na tik tiek, kad pas mane dar quattro :V :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs rimvis911

• Žiūrėti profilį
nu jo... matyt quattro daro savo nes kito paaiskinimo nematau :D  seip be klimos puse litro kokia turetu maziau imt jauciu :)

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
nu jo... matyt quattro daro savo nes kito paaiskinimo nematau :D  seip be klimos puse litro kokia turetu maziau imt jauciu :)
tai taves pasiklausius iseina, kad jei tik FWD, tai iskart minus 5 litrai nuo sanaudu :D

• Žiūrėti profilį
 :D :D :D

Neprisijungęs rimvis911

• Žiūrėti profilį
tai taves pasiklausius iseina, kad jei tik FWD, tai iskart minus 5 litrai nuo sanaudu :D

nzn kuo isvadas darai. as pasakiau savo sanaudas, o jei jusu kitaip ima tai ieskokit kas yra. tikriausiai pas mane stebuklingas variklis idetas ane? (!?)  :-] netgi raso kad 10 turi imt, o uzmiesti irgi raso kad 7.4 turi lygtai, tai kas tau cia netinka nesuprantu? :f

Neprisijungęs Valdis007

• Žiūrėti profilį
2800cm variklis mieste 10ltr :D :D :D :D :D,nesnekek nesamoniu nebent pas tave pati masina kokia nors amfibija yra :D :D :Dis ateities :D :D :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

nzn kuo isvadas darai. as pasakiau savo sanaudas, o jei jusu kitaip ima tai ieskokit kas yra. tikriausiai pas mane stebuklingas variklis idetas ane? (!?)  :-] netgi raso kad 10 turi imt, o uzmiesti irgi raso kad 7.4 turi lygtai, tai kas tau cia netinka nesuprantu? :f
dabar pamąsčiau, o gal pas tave 1.8 variklis, kad tokios sąnaudos? :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs rimvis911

• Žiūrėti profilį
2800cm variklis mieste 10ltr :D :D :D :D :D,nesnekek nesamoniu nebent pas tave pati masina kokia nors amfibija yra :D :D :Dis ateities :D :D :D

tu skaityk is eiles! :P 10 litru BENDROS sanaudos, 7.5 trasoj. mieste nzn nes as ten tiek ir vazineju "daug" :P

Neprisijungęs rimvis911

• Žiūrėti profilį

dabar pamąsčiau, o gal pas tave 1.8 variklis, kad tokios sąnaudos? :V

nu ne, pas mane 2.8 (h) 1.8 man nepriimtina buvo ;)

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
sveiki :)
gal kas turit c5 su 2.4 varikliu automata? ;) noriu suzinot kaip laiko deze ir ar tas 2.4 v6 normalus :D pats su 95m 2.2 tq db lakstau po siaulius :D :D siulo keist man ant lygiu :) rasykit, laukiu nuomoniu, galit ir i telefona :D