sweiki, na priejau diena kuomet galvoje labai didelis sumisimas ir neapsisprendimas tiesiog nzn ka daryti pasirenkant a6c5 varikli. Apie kainu skirtumus visiskai negalvokite ten kur pirksiu masina, ju kainos yra vienodos.
1. Tad galvoje 1.9tdi 96kw 6begiu bet ja sunku rasto todel greiciau kad butu 5begiu, planuose prie 1.9 butu ir cipavimas. Esu prates prie automatu, labai norisi automato, kadangi 1,9tdi mano nuomuone yra permazas automatinei greiciu dezei lieka tas nelemtas V6 132kw.
2. 2.5tdi Vilioja tai kad 132kw perkant ji jau butu ir Q... Esu vaziaves su V6 2.5 110kw automatu nu zinokit mirtis, isvis visikai jokios traukos, atrodo kad butu koks 60kw palyginus su mano a6c4 2.5tdi automatine deze. Tai labai atbaide nuo to V6. Negana to zinau kad tie V6 2.5tdi visi yra ganetinai lepus varikliai... Tad didziausias minusas jei kas atsitiktu, remontuojant cia gali ir bankrutuoti ir apsizenyti ta masina... O kiekvienam remontui neprilakstyti i lietuva, reikia PATIKIMOS!!! (kaip kad a6c4 2.5tdi motoras) Labai vilioja ir komplektacijos tu 2.5tdi, jos zenkliai pilnesnes...
3. Ekonomija siuo atveju visiskai neimponuoja, taciau perkant 2.5tdi 132kw zenkliai didesnis draudimas tas vel vercia atsigrezti prie 1.9tdi.
Perskaiciau didele dali temos bet tai ne kiek nepadejo apsipresti... Nesiulykite benzo nes tuomet eiciau i kita marke tikrai ne audi ir juo labiau duju nera cia aplink 100km spinduliu ne vienos deglines kur uzsipilt tas dujas...