Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pirkimas - kuris variklis geriau ?  (Skaityta 169948 kartus)

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
nuo kilometru ;)

Neprisijungęs Marozas66

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Sveiki forumieciai, eile metu buvau kito klubo-forumo dalyvis, bet eina metai, keiciasi ir poreikiai. Siuo metu ''kabo'' neblogas variantas : a6, 98', 2.8nafta-dujos, bet automatas. Simtu procentu nesu tikras ar multi ar trip. Perskaiciau galybe atsiliepimu ir priejau nuomones, kad loterija su tuo automatu kaip ir su visom likusiom dezem. Bet reziume noreciau Jusu nuomone isgirst apie toki varianta, ziuret ar begt nuo jos? Ar tikrai pabirus automatui remontas kainuotu apie 1000euro??

Neprisijungęs arvydas2000

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
nuo kilometru ;)
jai del kilometru tai reiskiasi kad kaskas nedirba kaip priklauso jau padile ar kas o pas mane galvos naujos motoras svariai dirba is kur tie garai atsiranda??

Neprisijungęs justys

• Įrašai: 195
    • Žiūrėti profilį
Sveiki forumieciai, eile metu buvau kito klubo-forumo dalyvis, bet eina metai, keiciasi ir poreikiai. Siuo metu ''kabo'' neblogas variantas : a6, 98', 2.8nafta-dujos, bet automatas. Simtu procentu nesu tikras ar multi ar trip. Perskaiciau galybe atsiliepimu ir priejau nuomones, kad loterija su tuo automatu kaip ir su visom likusiom dezem. Bet reziume noreciau Jusu nuomone isgirst apie toki varianta, ziuret ar begt nuo jos? Ar tikrai pabirus automatui remontas kainuotu apie 1000euro??

tokiu metu audi dar nedejo multitrinic, taip kad gali buti ramus

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
del ko garuoja tie garazai ir tepalo kamscio kaip atsuki?

Pas mane patikrinau, irgi tas pats, kame cia bites? Bet siaip logiskai pamascius tai jei tepalai isile iki darbines temp, tada jie turetu garuot, nu nebent lauke irgi +90 :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Aišku garuoja ir turi kažkiek garuoti. Jei labai pučia, tada alsuoklius ir karterio ventiliaciją reikia žiūrėti.

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
kurioj vietoj tas alsuoklis stovi?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Kiek pamenu, vienas grynai po tepalo filtru. Keičiamas elementas ten taipogi. Jam užsikišus, greita mirtis laukia ir turbos ir t.t.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
O dar klausimas tada, man pakeitus tepalus atsirado kazkoks lyg ir klaksejimas, cia gal irgi to alsuoklio darbas? Gal perverziau ar nedaverziau tepalu filtro? Ar is kur tas garsas atsirado?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na gal tepalas nekoks ir pradėjo iš kompensatorių garsas eiti?

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Tepalas kaip visada Castrol Edge is parduotuves, tai nemanau kad butu prastas... O jei kompensatoriai, kiek mazdaug juos pakeist kainuotu?
P.S. o jei veleneliai nusideveje, kokie pozymiai to butu?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kai velenėliai padyla gerokai, irgi panašus garsas atsiranda.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Tada sikna butu... O kokia kaina tuos kompensatorius pasikeist ir ar paciam imanoma tai padaryt, ar geriau nekist nagu?

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
va cia dar vidui

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
va cia dar vidui

a va isimtas jau

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
Tada sikna butu... O kokia kaina tuos kompensatorius pasikeist ir ar paciam imanoma tai padaryt, ar geriau nekist nagu?
jai siek tiek turi supratimo apie motorus tai gali ir pats pasikeist, bet reikia dirzus pasileisti, velenelius nusiimti ir t.t.
vieno kompensatoriaus kaina 22-28lt, ju yra 24vnt

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Be to jei kompensorius negerai dirba,yra tikimybe iskrist karomyslui.Variklis dirba,viskas normaliai,tik kuro sanaudos lb padideja.Ir svarbiausia,kad jokio pozymio jog neveikia keli ventiliai.Draugo tvarkiau,4 iem cilindram po viena karomysla buvo nukrite isiurbimo.O variklis dirbo puikiausiai,jokiu pasaliniu garsu.Kai kas sako,kad jie nukrenta nuo blogai veikiancio AGR,todel as iskart uzglusinau savo ;)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
EGR  ;) jo tu teisus gali buti nukrite o net nejausi vaziuosi lyg niekur nieko

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
AGR-air gas recirculation valve ;)

Neprisijungęs arvydas2000

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
Tepalas kaip visada Castrol Edge is parduotuves, tai nemanau kad butu prastas... O jei kompensatoriai, kiek mazdaug juos pakeist kainuotu?
P.S. o jei veleneliai nusideveje, kokie pozymiai to butu?
kompensatorius visus keiciau tai sumokejau uz 24vnt 460lt gali but ne tik velenelei sudile ir tie koromislai ju taip pat yra 24vnt. uzkurtai atidaryk oro filtra ir jai girdesi labai dideli garsa is ten kalimo tai greiciausiai bus velenelei sudile jai jie sudile bus tikriausiai sudile ir koromislai.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
AGR-air gas recirculation valve ;)

O as maniau, kad oras ir yra dujos ;/ Siaip EGR Exhaust gas recirculation valve :)

Neprisijungęs j

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
norejau  paklausti a6 su 1.9 tdi 96kw  mechanika eijo  ir 5 begiu ir 6, ar tik 6 ejo?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
ir 5,ir 6,ir multitronikas

penkiabėgė važiuojant penktu bėgiu laiko tas pačias apsukas kaip su šešiabėge važiuojant šeštu,šešiabėgės naudingumas tik tampant priekabas,daugiau naudos nėra,o dar kai pas jas tas nepigus reduktoriaus guolis mėgsta nusibaigt...

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
Dar rodos varikliu kodai ir ju parametrai skiriasi 5 ir 6 begiu dezem:

96 kW (131 PS; 129 bhp) @ 4,000 rpm, 310 N•m (229 ft•lbf) @ 1,900 rpm; engine for the manual gear box with 6 speeds or automatic transmission - AVF engine code.
96 kW (131 PS; 129 bhp) @ 4,000 rpm, 285 N•m (210 ft•lbf) @ 1,750-3,000 rpm; engine for the gear box with 5 speeds - AWX engine code.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
Niutonai išaugę pas AVF,pas mane AVF ir buvo 6bėgė,o dabar AWX su 5bėge,bet tie niutonai todėl ir išaugę pas šešiabėgę nes pas ją pavaros trumpesnės,iš čia ir rovimas geresnis,realiai 6 pavaros tik pardavimui geresnis,ale marketingas,čia aišku mano nuomonė,niekam jos nekišu/kai reliai pamačiau kad važiuojant 100kmh pas abi dėžes tachometras stovi ant ~2000 RPM viskas patapo aišku.