jei pinigu pakankamai turi,arba galvoji daug vazinet gali dujas statyt. o siaip yra automobiliu charakteristiku saitai kaip pvz www.auto.ru jame rasi degalu sanaudas (kurios yra tikrai gana tikslios,net pats nustebau kad taip tiksliai parase(bent jau mano turetoms masinoms)).
nu ten pasiziurejus tai mano vidurkis turetu buti 6,9ltr o realybe 8,5 ir vazineju nesidraskydamas. o tiesioje jei 100 laikau tai 6,5ltr o jei 140 tai apie 10,,. kazkaip daugokai gal, ane? cia v6 110kw tdi
pilnas forumas kad c5 v6 2.5tdi prastas variklis,kita kart pries perkant masina pasidomek apie ja. siaip degalu sanaudos nuo labai daug ko priklauso. jei automatas,placios padangos,oro filtras senas,saliara rusiska,vazineji masina prisikroves visko,ant stogo dar keli dviraciai tai sanaudos zymiai didesnes bus nei raso charakteristikose.
o siaip, tai tavo sanaudos normalios kaip sitam varikliui 

tai kad pas mane viskas atvirksciai nei parasiai,saliarka gera, padangos proto ribose,manual, filtrai nauji, plytu bagazineje nevezioju. na bet matyt yar kaip yra, vistik pagalvojus kad benzininis tokios klases auto ryja gerokai daugiau,, ir apskritai, vaziuoji,pildamas kura valdzia keiki uz kylancias degalu kainas ir toliau vaziuoji kad ir kiek berytu
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)