Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pirkimas - kuris variklis geriau ?  (Skaityta 168899 kartus)

Neprisijungęs Prestunas

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
:D Ideciau duju atsipirkimo skaiciavimo :D bet manau ir patys mokat :D paskaiciuoti :)
Pirkti auto su dujom :) as tai taip niekada nedaryciau :) nebent pirkti grynas benza ir statyti dujoteki rimta :) o tai jau rimta kaina :) V8 4.2 :) geras dujotekis - gera kaina :)
Galu gale isskaiciavus :) metines sanaudas :) o ne tik siltu metu laiku :)... su misriais atstumais :)... paskaiciavus kiek reikia benzino, kad isiltu variktlis kol automatiskai persimeta ant duju :)... o jei daviuoti mazais atstumais, tai jau nebe i pliusa einama o i minusa :)
Ir reziume gaunasi visiskai paprastas :) Imant parodymus degalu is --> (jei cia jie geri)
tai gaunasi, kad mieste reikia ~20duju :) Toliau pagal vaziavimo atstumus kiek reikai benzo :) na miete del 2litrus :) tai kas gaunasi :)
20*2.5+2*5=60lt/100km :) na tegul buna, kad 50lt/100km

sulyginis su Dyzeliu :) 50lt :) jei perki ne DEGalinej :D tai dar pigiau :D

BET del galio esi visiskai teisus :)
Del matoro islaikymo :) reikai jungtis i sandeli ir ziureti :), tai manau kad ne si karta :)

Mano asmenine nuomone :) jei nesi sumaheris :) ar hakinenas :D nedeginis padangu :D ir po vokietija nesivazineji :) tai kokio velnio tiek arkliu po kapotu :) kuriu neisnaudociau :) plius nekenciu duju :) kvapo ir siaip ant bombioskes nepatinka vazinetis :) (nors vazinejau 3m) man geriau 2.5 120kw :) pili pigesne putra :) ir leki su vejeliu :) o dujotekio :) pigau neisipilsi :) na nebent iki sienos palesik :) ir vel visos :) ir vaziuo del degalu :) na jau neeeee :D

Broliau tautieciai :D tie kurie ant syskos lekiojat :D nepykit :D man patinka salerkos kvapas :D