Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pirkimas - kuris variklis geriau ?  (Skaityta 169696 kartus)

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
1.9 labai sunku uzjot,aisku jei vaziuoji protingai :)
Imk geriou 2,5TDI quattro na ce tik mano nuomone , kuro sanaudos panasios, i galios daugiau ir paketas geresnis  (aa)
matyt iš mėnulio iškritai, su 1.9 c5 vasara 50/50 miestas/trasa "telpa" i 5.5 ltr, dabar, žiemą, vidurkis buvo apie 7 bet pastoviai mieste ir šaltu varikliu. pabandyk taip su 2.5 tdi q...
  :s O sorry nusigribavau na mieste 2,5TDI quattro mieste 10-11ltr su 1,9TDI kaskur 7-8ltr ar, viel i pieva nuvariau
draugo c5 1,9 automatas mieste 10 trasoj ~6,5.
Va  norejau paklaust kaip C5 1,9TDI automatas gerai traukia?
ziurint kokios traukos tau reikia. man jo traukos visai pakako, tik va kai lenkiant truksta

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Del sanaudu tai mano 2.5TDI misriu rezimu 8.4ltr, isbandyta jau ne karta ;) Taip kad fuck tuos 1.9 :D

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Del sanaudu tai mano 2.5TDI misriu rezimu 8.4ltr, isbandyta jau ne karta ;) Taip kad f*** tuos 1.9 :D

Turbut su prasukta kuro bako propke lakstai..

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
pas mane 2,5tdi dabar kol salta vidutines kuro sanaudos 8,5 bet ne minties nera persest ant 1,9tdi, nei is vietos nei is eigos jis mane ant traukos nepaima ne is tolo

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Del sanaudu tai mano 2.5TDI misriu rezimu 8.4ltr, isbandyta jau ne karta ;) Taip kad f*** tuos 1.9 :D

Nesupratau ka cia norejai pasakyt...

Neprisijungęs Neriuss

• Įrašai: 396
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ir 2.5tdi q, vidurkis 8.5l ziema.

• Žiūrėti profilį

Nesupratau ka cia norejai pasakyt...

Ta ir norejau pasakyt, kad arba vaziuoji kai mociute su kiausiniais rankoj, arba pas tave bako propke prasukta ir oru vaziuoja.. :D

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
kad tikrai ta 2.5 neryja tiek jau baisiai 2.5 114kw rode  borto pc 8-9l , aisku buvo ir virs 10 kai tik buvo i ja isesta ir gazas dugnas :D

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
mano 2.5 ne Q vasara nedaugiau 9litrai +r18ratai vidurkis apie 8-8.5.ziema jo pasrebe jei trupais atstumais 10-11 buna.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Nu kiausiniai pas mane tikrai ne rankoj, o vietoj, kur ir turi but :) Nu as tau sakau kaip yra realiai po cipavimo, pries tai apie 10l pasiimdavo, o vaziuoju tikrai ne pensininko rezimu, nu bet ir redlainais nesidraskau...

• Žiūrėti profilį
Nu kiausiniai pas mane tikrai ne rankoj, o vietoj, kur ir turi but :) Nu as tau sakau kaip yra realiai po cipavimo, pries tai apie 10l pasiimdavo, o vaziuoju tikrai ne pensininko rezimu, nu bet ir redlainais nesidraskau...
Nenoriu tiket, kad draskai ir tiek ima :) Pvz pas mane 1.9 buves 130 (dabar cipuota) tai nedraskant ir smaukant gali isgaut ~5.2litro/100, deja nelabai moku nedraskyt, gazas beveik pastovei dugnais ir nuo reto sviesoforo pajudu be prakosu :)  sanaudos apie 6.5 - 7. O tu bandai pasakyt, kad 1.9 yra blogai :) Traukos gana, explotacija pigi, nera kam sugest, jei ir sugenda kainos buna juokingos.

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
Nenoriu tiket, kad draskai ir tiek ima :) Pvz pas mane 1.9 buves 130 (dabar cipuota) tai nedraskant ir smaukant gali isgaut ~5.2litro/100, deja nelabai moku nedraskyt, gazas beveik pastovei dugnais ir nuo reto sviesoforo pajudu be prakosu :)  sanaudos apie 6.5 - 7. O tu bandai pasakyt, kad 1.9 yra blogai :) Traukos gana, explotacija pigi, nera kam sugest, jei ir sugenda kainos buna juokingos.
nieks cia nebando pasakyti kad 1,9 BLOGAi. tiesiog norima pasakyti kad 2,5 nera jau toks dyzelio ryklys kaip kitiems atrodo... tad manau ir baikim sia bereikalinga diskusija. Plius sekmes ir toliau taip "eksplotuojant" automobili  (h)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Jo, dyzeliui labai naudinga taip vazinet, prakosais :) Beje as niekada neprasuku ratu kad ir kaip noredamas, bo tas nelemtas quattro...  Oo) O siaip tai jo man cia beprasme diskusija, tik man juokinga tas, kad dauguma kas turi 1.9 teigia kad 2.5 sudas... Ir beveik pas visus tas 1.9 geriau traukia nei 2.5 o degalu isvis beveik nevartoja, auksas ne masina :D O del eksplotacijos tai koks mk2 golfas 1.6D ryja 5ltr saliaros, o variklio kapitalinis remontas kainuoja kaip vienas PD purkstukas, tai as nusipirkes golfa irgi galesiu stumt ant 1.9, kad paskutinis sudas?

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
Stipriai tu cia uzlankstei, bdt man patiko:-)

Neprisijungęs Vladas@4

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
Imk geriou 2,5TDI quattro na ce tik mano nuomone , kuro sanaudos panasios, i galios daugiau ir paketas geresnis  (aa)
matyt iš mėnulio iškritai, su 1.9 c5 vasara 50/50 miestas/trasa "telpa" i 5.5 ltr, dabar, žiemą, vidurkis buvo apie 7 bet pastoviai mieste ir šaltu varikliu. pabandyk taip su 2.5 tdi q...
  :s O sorry nusigribavau na mieste 2,5TDI quattro mieste 10-11ltr su 1,9TDI kaskur 7-8ltr ar, viel i pieva nuvariau
ziurint kokios traukos tau reikia. man jo traukos visai pakako, tik va kai lenkiant truksta
Na galvoju gad su 1,9TDI sunku aplenkt fura atrodis kaip stovi vietoj taigi geriau imt 2.5 tdi ir dar quattro

Neprisijungęs Vladas@4

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
Na galvoju gad su 1,9TDI sunku aplenkt fura atrodis kaip stovi vietoj taigi geriau imt 2.5 tdi ir dar quattro
O su Chipu 1.9tdi jau lengviau lenktu? kiek mazdaug prideda chipas? nes nieko beveik nezinou apie chipus tik kad prideda AG ir KW.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 07, 14:58:16 sukūrė Vladas@4 »

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
1.9tdi 81kw pavipavus buna ~100kw , bet traukos nera ka lygint gal isvietos ir panasiai bet paskui tai smarkiai gauna 1.9tdi su 2.5'ine uzpaudei autostradoj nuo 100 ziurek jau 150 eina , o su 1.9tdi tai zirzia zirzia ziurek jau tuoj nebevaziuoja daugiau

• Žiūrėti profilį
Jo, dyzeliui labai naudinga taip vazinet, prakosais :) Beje as niekada neprasuku ratu kad ir kaip noredamas, bo tas nelemtas quattro...  Oo) O siaip tai jo man cia beprasme diskusija, tik man juokinga tas, kad dauguma kas turi 1.9 teigia kad 2.5 sudas... Ir beveik pas visus tas 1.9 geriau traukia nei 2.5 o degalu isvis beveik nevartoja, auksas ne masina :D O del eksplotacijos tai koks mk2 golfas 1.6D ryja 5ltr saliaros, o variklio kapitalinis remontas kainuoja kaip vienas PD purkstukas, tai as nusipirkes golfa irgi galesiu stumt ant 1.9, kad paskutinis sudas?

Tai gal tu su auto zenyjies, jei bijai ja padraskyt :) kas del quattro tai cia jau kaip kam, vieniem jo reik kitiem jo nereik :) Ir as nesakau, kad 2.5 yra sudas, tik sakau, kad maziau kuro ima, o traukia gana neblogai, nekalbu apie 81kw tokios a6 nevairavau. Del sanaudu jei netiki tai cia tavo problemos, trasoj tikrai ima 5.2 :) Pirk dvirati galesi stumt ant golfo tada ;} ir servizo nereiks.

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Kiekvienam savo.Kam kas patinka,del skonio nesigincykit :)Jei butu visi zmones vienodi,gamintu visam pasauliui viena modeli.Kiekvienas renkasi auto pagal kisene ir savo kriterijus.As daug vaziuoju,man 1.9 geriau.Vazineciau tik i parduotuve,tik 2.5 imciau.Db reikia taikytis prie aplinkybiu,ne prie noru,kai kuro kainos tokios ;)

• Žiūrėti profilį
Kiekvienam savo.Kam kas patinka,del skonio nesigincykit :)Jei butu visi zmones vienodi,gamintu visam pasauliui viena modeli.Kiekvienas renkasi auto pagal kisene ir savo kriterijus.As daug vaziuoju,man 1.9 geriau.Vazineciau tik i parduotuve,tik 2.5 imciau.Db reikia taikytis prie aplinkybiu,ne prie noru,kai kuro kainos tokios ;)

Teisingai pasakyta :) Savaja naudoju ;) prasuku ne viena 100.  Jei reiktu savaitgaliam auto imciau mersa sl600 :)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
1.9 81kw tikrai trasoje su protu vaziuojant ima apie 5l o 2.5 6.5,mieste 2.5 8 tyksliai 1.9 iki 7.greicio uztenka su 1.9 per akis,2.5 pabega bet 1.9 desiveja.pats vaziavau su 1.9 81kw 200km/h ir dar gal buti galima turbut  :D.nu vazineju pats su 2.5 tai del to nesiskundziu,tik va del remonto tai 1.9 simta karta geriau

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Vienu zodziu apibendrinant tema:
1.9TDI tiems kam reikia ekonomijos ir pigesnio remonto (isskyrus kai reikia PD purkstukus keist)
2.5TDI tiems kam reikia ciut daugiau galios ir quattro pavaros (nu ir dar kartais jos buna pilnesnes komplektacijos)
O visa kita skonio reikalas  (h)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Komplektacija gera buna ir 1.9 :)Pas mane 6 pavaros,galas ant oro pagalviu,ABS,EDS,ASR,autopilotas,xenon gamykliniai,visi imanomi lempukai(po sedynem,duryse),S-line vairas...Uztenka komplektacijos.Veza ne komplektacija,o auto :-]

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
o būna pvz faceliftas c5 be lempukų po sėdynėm ir durim,be ESP,be ABS?  :-]

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
pas mane 98m jeigu ka