Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pirkimas - kuris variklis geriau ?  (Skaityta 176282 kartus)

Neprisijungęs Jasikas

• Įrašai: 82
    • Žiūrėti profilį
kiekvienam savo ir neprisporinsi čia nieko, vienam vienas kitam kitas :V užtat ir sukurti benzininiai varikliai ir dyzeliniai  (+) :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 20, 22:11:13 sukūrė slimshady »

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
as anksciau buvau tokios nuomones, kad benzinas masinom, dyzelis traktoriams o dujos blynams kepti, bet kai pavazynejau su normaliu dyzeliu nuomone kardinaliai pasikeite, nebeimciau benzinines dar su 2.8l uz jokius pinigus. Man svarbu kad masina tikrai smagiai vaziuotu ir kad butu ekonomiska, pas mene tik 110kw bet as labai stipriai ja patenkintas, su ja smagiai is eigos tvarkau visokius 2.8l ir kuro sanaudos vid 8ltr ir kad pas kazka vidutines sanaudos 11-13ltr tai greiciau reikstu kad zmogus yra stipriai apleides masina arba pas ji desine koja labai sunki. Net be dideliu pastangu galima net su 1.6l mieste daugiau nei i 20ltr ytilpt. Taigi jai apie kuro sanaudas tai nereikia cia svaigti....

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
as anksciau buvau tokios nuomones, kad benzinas masinom, dyzelis traktoriams o dujos blynams kepti, bet kai pavazynejau su normaliu dyzeliu nuomone kardinaliai pasikeite, nebeimciau benzinines dar su 2.8l uz jokius pinigus. Man svarbu kad masina tikrai smagiai vaziuotu ir kad butu ekonomiska, pas mene tik 110kw bet as labai stipriai ja patenkintas, su ja smagiai is eigos tvarkau visokius 2.8l ir kuro sanaudos vid 8ltr ir kad pas kazka vidutines sanaudos 11-13ltr tai greiciau reikstu kad zmogus yra stipriai apleides masina arba pas ji desine koja labai sunki. Net be dideliu pastangu galima net su 1.6l mieste daugiau nei i 20ltr ytilpt. Taigi jai apie kuro sanaudas tai nereikia cia svaigti....
norėčiau pamatyt kaip tau sekasi tvarkyt ;)
o kuro sąnaudos smagiai važiuojant tiek dyzeliui tiek benzinui didėja priklausomai nuo kojos sunkumo (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
jokiu problemu, kas turi 2.8 galim persimest is eigos tarkin nuo 100 iki 200km\h su 5begiu pradedant

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
gryztant prie multitronic, suremontavo draugas deze paliko 1800pinigu ir stai rezultatas
http://www.youtube.com/watch?v=DTg_zz8cJFU
neeina uzvaziuot ant 4cm pakilimo yvaziuojant i garaza

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
A tai tipo taip ir paleis gyvą tą meistrą? Tegu iš naujo tvarko :V

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
jo cia gerai paremontavo, toks meistras dar savu tiek damoketu jei man taip suremontuotu

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
warys ryt pkartotinai pas meistra, as kai pamaciau kad ji taip gherai traukia tai isvis papludau :D

Neprisijungęs Darka45

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 180
    • Žiūrėti profilį
sutinku su "audicauper" pilnai... pas mane 120 kW, automatas(6 begiu)...vidutines sanaudos 6-7 ltr prie 120 km/val...toliau didejant greiciui +10 km/val sanaudos dideja apie 1 ltr....prie 160 km/val sanaudos apie 12 ltr...
net nekalbu apie sportini rezima, kuris sanaudas didina 1.5 karto..taciau "rauna" palikdama daugeli Audi Q su galingesniais varikliais...
Mano manymu , jei masina tvarkinga ir visi agregatai dirba kaip priklauso tai sanaudos ir trauka turetu atitikti pagal tos masinos tech. charakteristikas...gaila kad pas mus dauguma masinu jau atvyksta reikalaujancios kap.remonto...del to ir tokios snekos apie kuro rijima, traukos nebuvima ir t.t.....
pagarbiai visiems...

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
Nu joa,kiek zmoniu tiek ir nuomoniu  ?!? Nieko priesh neturiu dyzelius,taip jie ekonomishki,taip jie valina,bet aptarnavimas uztat brangesnys.Pats kai pirkau savaja a6,buvau dar susimastes ties 1.9 tdi, su tevu nuvaziavom apziuret ir likom nepatenkinti,variklis pats geras,bet tokiai karvei sverenciai 1.6 tonos manau biski per silpnas,ypac jei nori pasidraskyt,2.5 varikliu net neziurejau,nes zinau kad jie nepatikimi,bet ir vel,dar viskas priklauso ant kokio pataikysi,gali nupirkt ir atvazinet kazin kiek laiko ir niekas ten nebyres,kaip kazkas sake pirkdamas auto dalyvauji loterijoje. Bet,benzas yra benzas,vazinejimo pojutis vistiek skyriasi nuo dyzelinio,aisku 2.8 netoks jau super galingas variklis kokio noretusi.

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
imesiu biski vaizdines medziagos kad paziuretumet sanaudas automato. 114 kw

nepagalvojau galejau nufotkint dar ka  kompas rodo, miesto sanaudos 9.4 ltr. trasos apie 8. ( nevazineju ant 90, cia tik jum parodyt )

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
labai geros sanaudos
ir tikrai ne 13ltr :)

Neprisijungęs intar

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
fignia tie parodymai, bent jau man tai pagal fakta jie  visai ne i tema. berots +-20% gali juos koreguot su vag-com. cia aisku Bajoras geriau uz mane paaiskintu ?!?. pylnas bakas, pravaziuoti km ir vel pylnas bakas. ir tada skaiciavimo masinele. (h)

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
pas mane 72ltr telpa ir pravaziavau 1170km misriai vazynejant

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
i

iskart atsiprasau kad as cia ne i tema, bet naujos temos nesinori kurti. Noriu paklausti del borto kompo ekranelio. pas mane jis susiliejes ir zinau kad juos naujus stato uz 250lt, tai noriu paklausti gal kas esat deje nauja ar zinot kas susidejo ar jie po pakeitimo normaliai laiko t.y nenusprogsta geritai, nes jiems garantijos nesuteikai po pakeitimo  ff nevykusiai isdesciau savo mintis tikiuosi supratot :DD

Neprisijungęs intar

• Žiūrėti profilį
susiliejas visas, ar eilutes dingsta?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
...buvau dar susimastes ties 1.9 tdi, su tevu nuvaziavom apziuret ir likom nepatenkinti,variklis pats geras,bet tokiai karvei sverenciai 1.6 tonos manau biski per silpnas...

paradoksas,pasatams,sveriantiems tiek pat kaip šešta silkė tas variklis buvo topų topas,gi silkei jis per silpnas :D

mano buvęs B5 81kw svėrė sausas ant popieriaus 1430,dabartinė silkė 1470 :)

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
susiliejas visas, ar eilutes dingsta?
susiliejas kai padarysiu foto parodysiu

Neprisijungęs intar

• Žiūrėti profilį
...buvau dar susimastes ties 1.9 tdi, su tevu nuvaziavom apziuret ir likom nepatenkinti,variklis pats geras,bet tokiai karvei sverenciai 1.6 tonos manau biski per silpnas...

paradoksas,pasatams,sveriantiems tiek pat kaip šešta silkė tas variklis buvo topų topas,gi silkei jis per silpnas :D

pas mane raso 1805kg. kiek 1 arkliui kg vezt, tai panasiai galia gaunasi. :O

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
čia veikiau salyginis tas silpnumas,kadangi pas audi jis silpniausias,o pas pasikus jis kai pagrindinis tai ir ok gaunasi,šiaip toli gražu ne raketa,bet per lenkus važiuojant man jo nepritrūko,o ten ir atsirinkdavau kuris traukia,o kuris ne,kiekvienam savo aišku. :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Tą patį žadėjau rašyti :D Ir pasatu važiuojantiems kažkodėl traukos pakanka :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
tai kad pilna pasatu su V6 :V

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
nu man 1.9 pasirode per silpnas,norejau kazko galingesnio,gi nesakau kad isvis lavonas,tapke mini o jis stovi,ne,viskas ten tvarkoi,tik kad biski ne to tikejausi,ir jei dar plius quattro...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 22, 08:35:53 sukūrė Daniel »

Neprisijungęs Jasikas

• Įrašai: 82
    • Žiūrėti profilį
man atrodo pasatai jau cia ne i tema pradejo eiti  8:8  :V

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
nu man 1.9 pasirode per silpnas,norejau kazko galingesnio,gi nesakau kad isvis lavonas,tapke mini o jis stovi,ne,viskas ten tvarkoi,tik kad biski ne to tikejausi,ir jei dar plius quattro...

nėra kvatrinių jų nei su 81,85,nei su 96kw