Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pirkimas - kuris variklis geriau ?  (Skaityta 176286 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Under - nu jomajo, kiek tu gali verkti. Nu pasiimk tu tą bmw ir važiuok laimingas. Kam dabar su ta audi važinėji??? O dėl dėjimo, tai 132kw manoji nečipuota suvalgydavo 3.0d 135kw

tau nuoskauda bmw paliko ar ka? cia lyginam variklius JOMAJO.. ateis laikas bus ir bmw, maziau rupinkis mano autogarazu..

valgydavo, nes chipuota, o ir su senesniu 3.0d 135kw stojai ir beja standartu, negu kaip tavo chipuota..

Aš tau sakau, kad kai nečipuota buvo, o tu vėl savo pasakoji...... Man nuoskaudos nepaliko jokios, bet tau tau ryškiai kažkas ne taip, kad tiek bmw nori, bet su audi važiuoji...

under

• Svečias
Under - nu jomajo, kiek tu gali verkti. Nu pasiimk tu tą bmw ir važiuok laimingas. Kam dabar su ta audi važinėji??? O dėl dėjimo, tai 132kw manoji nečipuota suvalgydavo 3.0d 135kw

tau nuoskauda bmw paliko ar ka? cia lyginam variklius JOMAJO.. ateis laikas bus ir bmw, maziau rupinkis mano autogarazu..

valgydavo, nes chipuota, o ir su senesniu 3.0d 135kw stojai ir beja standartu, negu kaip tavo chipuota..

Aš tau sakau, kad kai nečipuota buvo, o tu vėl savo pasakoji...... Man nuoskaudos nepaliko jokios, bet tau tau ryškiai kažkas ne taip, kad tiek bmw nori, bet su audi važiuoji...

ne taip perskaiciau del cipuots..
Bet visvien, pas tave buvo mech, o ten kas? automatas?

cia tau ryskiai kazkas ne taip, as sakiau tau maziau lysk i mano autogaraza, ne apie tai kalba..

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
O.T.kodėl nėra draudžiami tie judantys avatarai? skaitydamas kaip vaikų darželyje jautiesi,nors jei blondinė slepiasi po tuo niku tai ko norėt... :f

paparacy

• Svečias
Tai kolegos, reziumuojant,ar geriausia ieskotis 1.9 TDI su 97KW, ar visgi 2.5TDI Q 132KW?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 17, 18:26:19 sukūrė paparacy »

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
tokiu kaip TID motoru wag'as negamino, gamino tik TDI. Visi cia turi savo nuomones apie motorus ir jos skirtingos. Taigi, galesi pats mums pasakyt kuris geresnis, kai isbandysi abu...

paparacy

• Svečias
na dvieju tikrai neipirksiu, bet kazka reikes rinktis tai tikrai. Kokios sanaudos mieste 132KW Q automato mieste ir kelyje?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai kolegos, reziumuojant,ar geriausia ieskotis 1.9 TDI su 97KW, ar visgi 2.5TDI Q 132KW?

Jei rasi, imk 1,9 96kw, o jei pavargsi ieškoti - tai 2,5 132kw.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
ar turit kas nuomone apie 3.0 220ag? nuo kuriu metu jis prasidejo?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
ale patobulintas 2.8 :V nuo 2001 lyg tai pradėjo eit  ?!? kiek teko matyt tai tik feislift'inės 3.0 būna.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ale patobulintas 2.8 :V nuo 2001 lyg tai pradėjo eit  ?!? kiek teko matyt tai tik feislift'inės 3.0 būna.

maciau ir as ta 3,0 bet kazin ar laiko jie? pas ERD777 dabar prikepes jis stovi, labai laukiu, kol issiaiskins kame beda.

Neprisijungęs Jasikas

• Įrašai: 82
    • Žiūrėti profilį
sveiki dabar perskaiciau visa foruma c5 ir taip ir negavau normalaus atsakymo i mano klausimus :)dabar vazineju su a6(c4) bet galvoju keisti po kurio laiko i a6(c5) tai vat galvoju apie 2.5 tikrai ne apie 1.9  8:8 tai vat noreciau kas buna blogai su a6 2.5 varikliu 132kw ar geriau 110kw ir dar kas blogai buna su quatrro?kokios kuro sanaudos mazdaug? na ir mazdaug gal kas kazka taise tai kokios kainos? lb dekui  ;)

Neprisijungęs Jasikas

• Žiūrėti profilį
beje tik mechanine deze :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ieskok c4 2.5 Q :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
sveiki dabar perskaiciau visa foruma c5 ir taip ir negavau normalaus atsakymo i mano klausimus :)dabar vazineju su a6(c4) bet galvoju keisti po kurio laiko i a6(c5) tai vat galvoju apie 2.5 tikrai ne apie 1.9  8:8 tai vat noreciau kas buna blogai su a6 2.5 varikliu 132kw ar geriau 110kw ir dar kas blogai buna su quatrro?kokios kuro sanaudos mazdaug? na ir mazdaug gal kas kazka taise tai kokios kainos? lb dekui  ;)

Tiek prirašyta, o vistiek nedaskaitei... 132kw yra jau su pataisytomis bėdomis, jam nėra tiek bėdų su velenėliais ir siurbliais... Sąnaudos man būdavo max 10ltr mieste 132kw q mechanas plius čipas.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
su quattro blogai nebuna, buna tik gerai ir ypac ziema ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Jasikas

• Žiūrėti profilį
na seip nenoriu jau c4 gal :-] bet vistiek kazkokie trukumai yra ar ideali masina jau?  :-] o vidutiniskai kiek paima?lakstant ir nomaliai vazinejant nes dabar su savo kazkur 8ltr vidutiniskai bet cipas yra uztat nesinori kaip pensininkas vazineti :D

Neprisijungęs Jasikas

• Žiūrėti profilį
dar girdejau kad 110kw quatrro blogiau vaziuoja negu paprasta tai tiesa? :Vtai uztat dabar ieskau bet nieko tokio nera kas man patikru labai retai kada buna sedanai 132kw :/

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
jei nenori q gali imti 114 kw bet cia jau facefitines nuo 2001 5 men. irgi normalus varikliai jau ju. mano automato sanaudos apie 9 ltr pastoviai lakstant

Neprisijungęs Jasikas

• Žiūrėti profilį
seip noreciau pabandyti kaip su quatrro vaziuotu nes pas mane tokie keliai nelabai geri ziema sunkiai pravaziuoti galima  ;)

• Žiūrėti profilį
aisku geriau q mano sekanti butinai bus q. bet prisedes nepriprates su ja keistais jausies. gali pasirodyt kad kazkaip kitaip masina vaziuoja, q reik ir priprast ir ismokt vaziuot su ja. prisedes gali ispradziu nesuprast kaip jin cia turi elgtis.

Neprisijungęs Jasikas

• Žiūrėti profilį
na isivaizduoju visai kita vaziavima bet baisu keisti ne girdejau pakaba aliuminene greitai iseina saibom ir variklis ne is geriausiu tik kad 132kw sako kad istaise visus trukumus. tai vat ieskau kazko ir galvoju ar verta nes kaip ir kitos masinos tokios normalios is audi nera a4 per maza o a8 per brangi eksplotacija  8:8tai vat galvoju apie 132kw tik mechanika nenoriu pensininku buti  :-]

• Žiūrėti profilį
114 irgi jau pataisytas. tas visu prakeiktas 110 kw.

Neprisijungęs Jasikas

• Žiūrėti profilį
kiek as suprantu 114 cia naujesnio modelio ar irgi nuo 1997 metu buvo tokie varikliai?o kas blogai su sitais 110kw nes pas drauga yra tai tik siurbli dare kiek as zinau? :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kiek as suprantu 114 cia naujesnio modelio ar irgi nuo 1997 metu buvo tokie varikliai?o kas blogai su sitais 110kw nes pas drauga yra tai tik siurbli dare kiek as zinau? :)
114kw eina feisliftinėse A6, o apie 110kw pilnas forumas informacijos, netingėk ir susirasi viską kas domina.
1.4Tdi
328Ci

• Žiūrėti profilį
110 ejo nuo 97 o nuo 2001 5 men pakoregavo istaise klaidas. problemos su veleneliu tepimo, tuose senesnese varikliuose, bet vel jei zmogus priziurejo laikus gerus tepalus keite, tai tie varikliai ir dabar normaliai tarnauja, aisku kad problemos su jais buvo ir yra tai gal teisybes nemazai tame.