Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pirkimas - kuris variklis geriau ?  (Skaityta 168593 kartus)

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
Pirma - 1,9 nera "ale" tautos variklis. Jis is tiesu toks yra. Savo laiku jis buvo revoliucinis dyzelinis variklis, islaikantis savo verte iki siu dienu praejus jau 20m.
Antra - nemanau, kad galima apie zmogaus finansine padeti spresti pagal automobilio varikli. Pats vazineju jau antra masina su 1,9 nors laisvai galeciau leisti sau RS6 be jokiu duju ir nesukti sau galvos. Bet ne visi gyvena del kuo sustresnio aparato...kiekvienas renkasi pagal labai daug kriteriju, ne visiems yra svarbiausia pilti kuo maziau degalu, ne visi turi fobiju tam tikroms kuro rusims, ne visi stengiasi rinktis kuo galingesni varikli bet vistiek bandyti su juo vaziuoti kuo pigiau ir t.t. ir pan...

O del traukos - tai nei 1,9 nei tas 2,5 nevalina...aisku jei mes teisingai suprantam vienas kita ir aisku "traukos" savoka  (8-)
na tie kas turi bapkiu sau leisti vairuoti rs6 tai turi turbut po kelis auto asmeniskai as jei laisvai galeciau sau leisti rs6 tai ji pas mane ir butu tik ne kasdieniam vaziavimui pramogai :D mieste tai pilnai pakanka to 1.9 96kw pandziau vaziuot tai su mano 2.5 132kw labai didelio skirtumo nepajauciau,bet skirtumas yra is kart is vietos 1,9 man pasirode net šustresnis bent jau man tai pasirode masinos abi mechanika,bet seip tai ta 1,9 padarau jau antra pavara :bedantis: